.
Отговор в тема
Страница 14 от 476 ПървиПърви ... 41011121314151617182464114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 11900
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    нито едното
    BMW / Benz / Audi

Голям фен Аватара на alex18
    http://prikachi.com/images/856/6163856F.gif

големи или малки цици харесваш

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Малко повече от средни, но не огромни ;d но предпочитам да е по-хубава в лицето, отколкото да има най-хубавите гърди и да е като мелез в фейса

Хаус или чалга?
    Последно редактирано от tonique : 08-27-2013 на 23:00
    Азис - Хоп [music]

tranceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ENDOMORPH ИЛИ ЕКТОМОРФ ?

Град
    София де Жанейро
    Ектоморф, мн ясно (просто се бях объркал в оная темата с ендоморф - и на тоя сегашния аватар също мязам по-дебел)

Азис или Саранди?
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Reenata
    Азииис
    Какво би направил/а ако ти кацне гълъб на главата ?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ще го хвана
    adidas / nike / puma

Голям фен Аватара на misha.rooney
    трудно , но ще избера адидас
    книга/филм

Град
    София де Жанейро
    Nike

Какво ще направиш, ако ти се изака гълъб на лицето?
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Reenata
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Nike

Какво ще направиш, ако ти се изака гълъб на лицето?
    Ще пропищя цяла София
    Как ще се почувстваш ако те прасне орел през носа

Голям фен Аватара на misha.rooney
    Ще се зачудя какво става
    Къса или дълга коса ?

Град
    София де Жанейро
    Къса 1-ви, 2-ри номер - дълга не ми ходи

http://vbox7.com/play:126fc89f59 - Радва ли те песничката?
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Дълга
    На колко години си?
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ектоморф, мн ясно (просто се бях объркал в оная темата с ендоморф - и на тоя сегашния аватар също мязам по-дебел)

Азис или Саранди?
    Ти не си ектоморф братле.... или това на снимката не си ти или не знаеш какво е ектоморф!Няма начин да си чист ектоморф , както си написал по-горе.

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от kirkata1 Виж мнението
    Ти не си ектоморф братле.... или това на снимката не си ти или не знаеш какво е ектоморф!Няма начин да си чист ектоморф , както си написал по-горе.
    Казвам ти е брат, ектоморф съм - просто на снимката изглеждам по-дебел 1,73см. съм и днес се мерих 68кг. и 500гр.

по темата: 17 тая година правя 18.
    Азис - Хоп [music]

хахахахах 68кг и това на снимката си ти нали хахахахах какви глупости ми говориш ти е... аз съм 173 см и съм 72кг със 13% телесни мазнини и не изглеждам така както човека от профила ти! както и да е ... ясно стана ,че това не си ти! и прочети малко и разбери какво е ектоморф ,мезоморф,ендоморф и тогава определяй какъв си ...дори и това е невъзможно напълно ,но както и да е жив и здрав

Град
    София де Жанейро
    хахахахах 68кг и това на снимката си ти нали хахахахах какви глупости ми говориш ти е... аз съм 173 см и съм 72кг със 13% телесни мазнини и не изглеждам така както човека от профила ти! както и да е ... ясно стана ,че това не си ти! и прочети малко и разбери какво е ектоморф ,мезоморф,ендоморф и тогава определяй какъв си ...дори и това е невъзможно напълно ,но както и да е жив и здрав
    пхах да качвам снимки на други, нали? казвам отново явно не четеш, как тряя НА СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДАМ ПО-ДЕБЕЛ ИЛИ ПО-ТОЧНО ПО-МАСИВЕН надявам се поне тоя път да си го прочел.. и на тая снимка където съм е след тренировка и пиех креатин моно и да съм макс 70кг. на нея ..

ето снимка на видовете тяло: http://www.sportfitness.ch/images/im...6d20986a04.jpg и да ектоморф съм само, където съм малко по-широк от модела на снимката- бавно качвам мазно и лесно чистя, поне при мой преценки..
    Азис - Хоп [music]

Приятелю ръка 41 и гръдна обиколка 105, и нещо си ... земи се скрий с тия 68 кг моля те.Дигал ми 85кг лежанка 5 пъти ...аз правя сериите си с толкова е ... ти си по скоро 4-6-1 от колкото ектоморф чист братле... аз също качвам бавно ,но метаболизма ми е бърз ,но не съм ектоморф... в никакъв случай.Ако беше казал 80-85 килограма щях да ти повярвам...

Град
    София де Жанейро
    Приятелю ръка 41 и гръдна обиколка 105, и нещо си ... земи се скрий с тия 68 кг моля те.Дигал ми 85кг лежанка 5 пъти ...аз правя сериите си с толкова е ... ти си по скоро 4-6-1 от колкото ектоморф чист братле... аз също качвам бавно ,но метаболизма ми е бърз ,но не съм ектоморф... в никакъв случай.Ако беше казал 80-85 килограма щях да ти повярвам...
    ама като гледам, не аз хейтвам нали? помяр скапан.. и случайно имаме 4г. разлика в годините!! и тия мерки където съм ги написал са в топло състояние (напомпан) но, не те карам да вярваш ръката студена ми е 39,6см. сега я премерих - и последните дни ставам много късно и усещам, че не се храня както трябва ..

HATERS GONNA HATE
    Азис - Хоп [music]

Братле къде съм казал ,че хейтваш.Това ,че обиждаш без основание не те прави велик и готин...!Как разбра ,че хейтвам? Помня че бях ти писaл на ЛС ,браво за тялото ако това си ти... но като прочетох няколко поста и твърдиш ,че си 68 кг и такива цифри ми пишеш ...то просто е абсурдно разбираш ли... ти нямам къде да ги побереш в тези 68 кг... аз най-малко бих хетнал някой. Щом казваш ,че е така ,значи е така.

Град
    София де Жанейро
    Братле къде съм казал ,че хейтваш.Това ,че обиждаш без основание не те прави велик и готин...!Как разбра ,че хейтвам? Помня че бях ти писaл на ЛС ,браво за тялото ако това си ти... но като прочетох няколко поста и твърдиш ,че си 68 кг и такива цифри ми пишеш ...то просто е абсурдно разбираш ли... ти нямам къде да ги побереш в тези 68 кг... аз най-малко бих хетнал някой. Щом казваш ,че е така ,значи е така.
    сега до края на септември, ще гледам да почна да се храня по минимално 5-6 пъти на ден, както трябва и ще съм макс 70кг. с тея мерки.. ако не вярваш, ще ти пратя 2 снимки с метъра за шивач на ръката и гръдната обиколка - защото ми омръзна вече..

имам и една снимка в гръб, където е малко преди да тръгна на морето.. ее там може да се каже, че и аз не вярвам че това съм аз
    Азис - Хоп [music]

да повдигнем малко темата.а ?
    пушил/а ли си цигари
    Последно редактирано от Qsen_Mak.kenli : 09-04-2013 на 20:04

Супер фен Аватара на Meonesssss
    да
    бодвал/а ли си си в happy ?

Голям фен Аватара на xantia
    Един единствен път, като малък.
    Бръснеш ли си мустаците?

da
    karal/a / vozil/a li si se na motor/skuter