- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче
Пхаха явно ти с тия където си казваш "тоя е тренирал яко - или има яко химия в него" само до погледи си останала
Всеки човек е различен тия където са в залата и тренират го правят също така да изглеждат по-добре и да се чувстват добре - хранят се пълноценно, какво искаш повече?![]()
Азис - Хоп [music]
Ми не смятам, че можеш само по това да съдиш, дали само с гледането съм си останала..ама в повечето случаи са безмозъчни типове, за които живота е само във фитнес залата, тесните блузки да покажем мускул и това е .. и все пак казвам повечето
тъй като моите приятели всички тренират и се чувстват добре, както ти казваш, но си имат и глава на раменете, която използват по предназначение .
Еми самата ти го каза "Такива хващат окото ама повечето са до там.. колкото да се обърнеш и да си кажеш - Тоя е тренирал яко! Или има яко химия в него!" другия път бъди по-подготвена![]()
Еми за да постигнеш хубаво тяло примерно да си 1,75см. и да си 80-85кг. и да си с 5% мазнини - живота ти ще се върти само около фитнеса, да тренираш, да ядеш и спиш пълноценно - да нямаш почти никакъв нощен живот (по-точно дискотеки - алкохоли и т.н.)
пък тия където са по-слаби от мене те сигурно, нито се хранят както трябва, нито тренират - аз не ги броя за трениращи - те тренират само за да казват, че ходят на фитнес ..![]()
Азис - Хоп [music]
За щастие не си човекът , пред когото трябва да давам обяснения. Приеми коментара ми както искаш, това е моето мнение. Не си падам по този начин на живот, ако цял живот само ще ходя по фитнеси и ще си следя теглото и процента на мазнини в тялото ми и няма да се забавлявам .. еми не мерсипредпочитам процентът ми мазнинка да е по - голям, да съм 2-3 кг над нормата , гаджето ми да не е фитнес манияк , но пък да съм изживяла всичко , което искам , а не да се ограничавам защото ще падна под " идеалните " килограми и форми. Няма идеални хора, колкото и да тренирате. Всеки си има приоритети, моите не са такива.
Баба ми не е ходила на фитнес пък дядо ми си я е взел . И мен някой ще ме вземе пък дори и да няма плочки.
Последно редактирано от bambinkataaa : 08-29-2013 на 22:50