- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
полина - аз лично от стимуланта получавам мнооого блясъкдаже като ми е мокра косата след баня стои все едно съм се намазала със зехтин - такъв блясък и като изсъхне пак де,но като е мокра все едно е мазна,чак така лъщи
![]()
Наистина не ми е изтощена косата фризьорката много се очуди че след толкова много боя не е изтощена..ще отида пак пък да видим.. А да питам за тия кристали с арганово масло доволни ли сте? Аз ползвам на seri ама се замислям да си купя някакви с арганово масло.
^ няма изключения.. просто има поддържана боядисана коса и неподдържана.. едната е по-изтощена ( и то доста) от другата
така де,тия дето се боядисват по 1 път и няма мн разлика в тоновете може би не се изтощават толкова,но все пак..
маската на Шварцкопф е едно голяяяяяяямо изключение:Д
Попринцип повечето неща излизат по изгодно
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
когато съм била в един цвят и не съм правила изменения съм боядисвала само корените, червена бях много малко време, иначе докато бях кестенява си боядисвах само корените, може би за това не е толкова изтощена
Едвам събрах отново 30тина лева и... май пак ще ги изхарча
Някой с отзиви за анти frizz продуктите на John Frieda? Или http://www.feelunique.com/p/Palmers-...air-Milk-250ml ?
за anti frizz ти препоръчвам това, което аз сега поръчах
http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed...ak-Serum-250ml
Поли,аз преди много му се бях надъхала на това.Много обещаващо изглежда.Даже и ревю в Ютуб бях гледала,момичето каза,че и изправял и приглаждал косата много добре.
Добро утро
Даа, и аз гледа доста ревютаа, събрах доста мнения, все хубави.
Трудно се доверявам на подобен вид продукти![]()
Маската Интенс имам чувството, че ще я ползвам 1 година ! Много е икономична и се страхувам, че ще ми омръзне:Д
Аз използвам Absolut repair от една година вече,но моята е 500мл и нямааа свършване. Имам чувството,че са им много икономични продуктите на Loreal professionnel. Аз имам още 250мл поне...
И да,ще ти омръзне,ако достигнеш до една година употреба. Определено .![]()
Последно редактирано от fizzyg : 08-31-2013 на 08:15
e моята е 200:Д може би половин година някъде
Аз пък повече никога няма да направя огромната грешка да си купя маска за коса 1 литър!И то съм я ползвала сама.
Фък13, помня, че преди си беше взела един слънцезащитен спрей от фризьор и после каза, че бил много хубав, но си го забравила какъв е. Та днес бях на козметик и така случайно видях този същия спрей да стои на шкафчето до мен. :Д Червена опаковка, на Sapir e и пишеше май UV protection. Веднага се сетих за теб.Не знам дали съм помогнала, но реших да пиша.
![]()
през ден си мия косата... искам да разредя пак на през дваи все пак ползвам много количество наведнъж от продуктите
![]()
Ягодка май си беше взела шампоан на Бочко ? :Д Мнение ? :Д
аз си взех един на Балея, ама искам сега да си взема друг :Д че този има сулфат, ама кой да чете хубаво.. ;х
Този е от ДМ и няма сулфати http://www.beautytester.de/produktfo...1363719182.jpg Сега го използвам и много ми харесва. Но има малък проблем - косата ми се омазнява малко по-бързо от обикновено,но мисля,че е нормално за бебешки шампоан. Но заради това си купих бебешка пудра от аптеката. Ще ръся по малко,когато има нужда,за да не се налага да я мия през ден,искам да си запазя режима на 2,максимум 3 пъти в седмицата.![]()
Аз имам много гъста коса и изразходвам доста бързо маските. Отделно си мия косата доста често /в сравнение с някои съученички/, така че при мен маска дълго не се задържа. Много искам да намеря сайт, в който да продават големи количества /над 500мл. поне, но намирам само големи разфасовки шампоани.