- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам гърди.
Еми самата ти си втълпяваш проблема още повече.. няма, как да ни залъгваш като си рисуваш гърди или пъхаш тоалетна хартия в сутиена (ако изобщо носиш такъв) то си личи от метри дори и да си с блуза, тениска и т.н. - ако беше толкова голям проблема ти, нямаше да те харесват изобщо.. пък и ние момчетата не гледаме само гърдите както казах по-горе..
Аз примерно гледам първо: лице - второ: гърди - трето: задник - четвърто: крака (зависи от момичето за 2-рото, 3-тото и 4-тото)но съм 100% сигурен, че гледам първо лицето..
Пък и не ми се вярва, някое момче да ти откаже като тръгнете да правите нещо - най-много да ти каже изобщо да не си сваляш сутиена, защото няма смисъл както вика Денислав от Big Brother 4![]()
![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Забавен.
Далеч не рева и далеч не съм като кон в лицето.Тоя форум уж е за да се дават съвети, но явно на теб ти е по-комфортно да ме храниш, сякаш достатъчно не са ми натяквали, че нямам гърди. Мда, не ме познаваш, нямам и желание да ме опознаваш, нито аз теб, както и да ти се обяснявам повече. Мисли си каквото си искаш. Също и смятам, че не е лошо нещо да имам голямо самочувствие. Всъщност изобщо не съм надута IRL и както виждаш си имам своите комплекси. Ще си ги отстраня и ще съм доволна. Но както и да е.
Не, наистина има как да направиш така че да не личи. Не ходя с някакви деколтета и просто изглежда, сякаш имам средни гърди заради по-големия сутиен с подплънки - даже преди са ми казвали, че имам на вид хубави гърди, при което ме хвана егати срама.
Както казах, не рисувам нищо вече.
А такива момчета, които харесват плоски аз лично не познавам. Просто не съм срещала преди и си оставам само с надеждите да се натъкна на такова, въпреки че, знам че има такива - все пак всеки един е различен.
Аз самата ще се чувствам по-щастлива и по-самоуверена със силикон. Там е цялата работа. Не го правя само заради момчетата и вниманието, а заради себе си.
Благодаря за съвета, все пак.
Може, може. Хаха
Добре, защо толкова ги мислиш тея гърди, не мога да си го обясня… Нали по-горе каза, че имаш хубаво дупе и не си плоска навсякъде, тогава какъв е проблемът? Щом имаш хубаво тяло, и в лице щом си хубава, гърдите ти са най-малкия проблем. Стига си мислила само за тях… От това се комплексираш.
Защото явно в такава среда живея и с такива момчета общувам. Те казват, че харесват гърди. Не гледат задник, не гледат бедра. Гледат гърди. Хранят плоските и като се разхождам с тях и видят някое момиче с малки гърди, дори и да е някаква хубава със стегнато дупе, като почнат да обсъждат колко е плоска и грозна, направо ми се гади. Даже съм сменяла компании заради подобно поведение, но не намирам нещо по-различно никъде. Най-много да кажат, че не ги интересуват толкова гърдите, ама предпочитат да ги има, а да не е като "дъска за гладене".
MiniBee, няма начин в цяло Търново да няма момче, отговарящо на твоите изисквания. ^^ Може и шеговито да звучи, но е така.
Естествено, че момченцата тип „Дебна да ебна“ ще гледат гърдите ти само, това е ясно.
Ми напусни.
Като ми казват едни и същи неща, ще отговарям едно и също.
Идеята ми беше да попитам за мнението ви относно силикона, какво сте чували за него, за рисковете от операцията, дали си заслужават парите, времето, нервите, риска. Дали някоя от вас е имала същите комплекси и е имала намерението да си слага силикон. И съответно дали някоя от вас е със силикон и да каже как се чувства, заслужавало ли си е и т.н.
Това ми беше въпроса още от първия ми коментар.
Оценявам позитивно настроените ви коментари, съжаленията ви и съветите, но не ми беше това целта на темата.
Така е, но явно повечето, които познавам, са точно такъв тип. :/
Ясно…
Иначе за силикона едва ли някоя дама от тук ще ти каже какви рискове има, поради простата причина, че ме съмнява някоя от тук да си е слагала, но кой знае…
До колкото виждам има много потребители над 18, така че все някоя от тук може да е прибегнала до това или поне да си го е мислила.Но да, кой знае, може би не пиша на правилното място.
Получих прекалено много нападки, а се знае, че дори и цял ден да си обяснявам подробно ситуацията тук, някои хора просто никога няма да се опитат да разберат. Звучи тъпо, смешно, унизително, изглеждам като абсолютна комплексарка.
Но просто от години живея с тая нагласа, която ми влияе на нервите, на самочувствието и колкото и банално да звучи, на самата ми същност. Не знам дали ще ми пораснат гърди, не знам дали ще спре да ми пука, че нямам и не знам дали ще срещна някой извън интернет, който НАИСТИНА не мисли, че гърдите са нещо важно. Но това, което знам е, че ако мисленето ми до известно време не се промени, ще прибегна до силикон, който просто ще ме направи щастлива и самоуверена. That's all
пхахахахаха![]()
![]()
![]()
Еми тогава си сложи силикон, щом така мислиш, че ще се чувстваш по-добре..
Но, ето ще ти сложа някви снимки на момиче където няма гърди да видиш, че пак изглежда 20 пъти по-добре от някой други момичета..
1. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...47450909_n.jpg
2. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...96805816_o.jpg
3. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...49658621_n.jpg
4. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...95954830_n.jpg
Еми заглавието ти на темата и описанието трябваше да е много по-различно от тва, където си го написала..
напиши в google: силикон и чети на воля..
и гърдите са просто един огромен + към всичко останало.. примерно, както при вас момичетата - като видите някакъв напомпан се обръщате - е при нас е така, но е малко по-различно ..
не си единствената с проблема.. нямам гърди и се приеми каквато си![]()
Азис - Хоп [music]
Както си решиш, животът си е твой. Дадохме ти някои съвети и така… Вече ти решаваш какво да правиш.
И като за последно: Просто спри да мислиш за тия гърди известно време. Така се изказваш, все едно като нямаш гърди, е станало нещо крайно лошо… Това не значи нищо, щом имаш хубаво тяло и т.н.
tonique - Момичето, което постна, наистина е много красиво, НО си личи, че има, макар и малки, някакви форми в банския, докато аз и това нямам. Също така явно си има самочувствието и е попаднала на среда, където не и се натяква, че е плоска и не я режат заради това.Иначе разбирам какво искаш да ми кажеш.
Като цяло може би не отидох на никъде с тая тема. Има време да помисля.
lamer4e7o - Прав си, отново. Опитвала съм се да не го мисля, но е малко трудно, като все пак е тялото ми и няма как да не го забелязвам като се преобличам или се къпя... Благодаря ти много за всичките мнения днес, защото както казах, наистина ме накара да се замисля.
Още нямам парите и не съм се решила твърдо, че ще си слагам силикон. Всичко може да стане, така че просто ще си дам малко време.
Пусни жалба в полицията. Къде точно ти ги взеха? Колко човека бяха? Нямаше ли кой да ти помогне?
n00bs
Не гърди- акъл ти трябва. Стегни се и спри да комплексираш за глупости. В женското тяло има далеч по-хубави части от гърдите. А и никой няма да те зареже поради липсата им (а ако някой го направи значи е пълен кретен), те са с теб за това, което си не за циците ти.
Последно редактирано от nevermind... : 09-04-2013 на 00:06
Не знам,аз се сещам само за 1 естествено решение и то е да забременеешНе съм напълно запознат с това,но би трябвало да има значителен ефект върху циците ти.
![]()
аз бих заложил на силикон... не мисля, че е нещо лошо, все пак има и мъже които си присаждат коса и си уголемят к*ровете
Ама ти верно си много проста. Престани да се залъгваш, че го правиш за себе си. Нищо по външния вид не го правиш за себе си. Вярно, може да се почувстваш по-щастлива, но това ще е защото ще си мислиш, че другите ще те харесват повече и защото ще имаш по-големи цици, които другите ще гледат. Ако беше на самотен остров пак ли щеше да искаш силикон?
По-добре в интернет да претърпиш тотално размазване на достойнството си от колкото да направиш глуспотите, които си решила. Защото никой няма да си промени поведението към теб заради двата килограма желе дето ще си набуташ в гърдите. И това едва ли ще се отрази много добре на така и така достатъчно слабата ти психика, която ти позволява да се сдухваш от толкова повърхностни неща. Никога не съм казвал, че е лошо да имаш голяма самочувствие. Напротив, точно ти обяснавам, че трябва да намериш друг начин да си го повдигнеш. Високото самочувствие го изтъкваш, за да не те усетят другите в действителност колко си смачкана. Ако наистина беше с високо самочувствие, то ти нямаше да се влияеш до такова ниво от мнението на другите, че да се подлагаш на операция.
Вярвай си.
Точно това ще се случи и няма нищо лошо. Като си сложи силикон, ще й се повдигне самочувствието, ще е по-смела в личен план, ще е по-забелязвана.
Изобщо... масовите коментари по темата са пълен абсурд. Съгласна съм с Виоленца.
Авторке, бягай да четеш в БГ мама, тук едва ли много хора имат силикон.
авторке, ако си мислиш ,че да си сложиш силикон е най удачното което можеш да направиш си в сериозна грешка. Земи се приеми най сетне такава каквато си , да не мислиш че на някой мъж ще му е хубаво да го залъгват със силикон. И със силикон и без ти пак няма да имаш истински гърди, а след години като ти се получи дефекта от този силикон, защото все пак сме в българия и това на 90 % ще се случи ,ще се вайкаш с какъв акъл си си сложила този пуст силикон, така че се приеми такава каквато си.Никой не е съвършен включително и аз, че аз имам за къде къде по важни неща да се притеснявам по тялото ми, ама не си създавам комплекси относно тях. Остани си естествена на който не му изнася да се маха. късмет
На мен проблема ми звучи повече, като психологически, отколкото, като естетически.