.
Отговор в тема
Страница 8 от 95 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2375
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Хора, върнах се и веднага си влизам в любимата тема!
    Някой беше питай без какво не можем - аргановото масло на Наши! Каква изненада.
    Кати, напълно нормално е да ти пада косата сега. Моята и на приятелки също пада (прозвуча странно ). На мен, и не само, винаги есента ми пада, нормално е, не се стряскай. Също така за шампоана на Денис попита защо се оставя няколко минути - всички шампоани против косопад така се използват. Първо се измива косата нормално и втория път вече оставяш няколко минутки да подейства.
    Аа, да, в понеделник ще се подстригвам! Учудващо косата ми докато бях на море беше хубава и не беше суха. :д o.O

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    О, мерси за изчерпателния отговор!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    аз четвъртък се наклепах с кокосово масло,но без да задушавам и само за 30 минутки.. отрази ми се чудесно

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Нахувам темата с въпрос, много ще се радвам ако някой ми помогне. Стимуланта за коса на Икаров как е? Смисъл, доволни ли сте от него? Как се нанася, може ли само него или в маска трябва. Колко често? В корените ли? Възможно най-подобно обяснете, моляя.
    Лятото 2 месеца бях само на домашни маски и наистина много добре ми се отрази на косата.
    Нормално ли е да ми пада коса. КОгато се къпа пада, когато се реша. Но не е косопад, падат по 40-50 косама, не цели шепи + това ако не я пипам не пада. Нормално е, НАЛИ?

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    О, мерси за изчерпателния отговор!
    Моля.

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Нахувам темата с въпрос, много ще се радвам ако някой ми помогне. Стимуланта за коса на Икаров как е? Смисъл, доволни ли сте от него? Как се нанася, може ли само него или в маска трябва. Колко често? В корените ли? Възможно най-подобно обяснете, моляя.
    Лятото 2 месеца бях само на домашни маски и наистина много добре ми се отрази на косата.
    Нормално ли е да ми пада коса. КОгато се къпа пада, когато се реша. Но не е косопад, падат по 40-50 косама, не цели шепи + това ако не я пипам не пада. Нормално е, НАЛИ?
    Малко по-нагоре писах, че е нормално да пада сега. Освен това е напълно нормално от 50 до 100 косъма на ден да падат.

Голям фен Аватара на shutUp
    Момичета, утре сутринта мисля да се наклепам със смес от кокосово масло и мед и да я измия вечерта..
    Около 10-12 часа мисля да поседя с нея. Според вас много ли е като време?
    Може ли да има обратен ефект?

anonymous708973
    Guest
    Оф, и моята коса пада бая стабилно. С нетърпение чакам края на месеца да си получа един немски шампоан против косопад, тъкмо да го тествам. Междувременно почвам нов цикъл "Приорин" и рибено масло.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    много добър продукт,един от любимите ми,нанася се в корените и по дължината или само в корените или само по дължината - както решиш и си има листовка вътре бе хора,не четете ли
    можеш и в маска,но самостоятелно най-добре,за да не си само на маски
    пише в листовката: може и при всяко миене,но за мен пак си остава НЕ повече от 2 пъти в седмицата

и ще ви помоля да четете поне 1-2 страници назад,защото често се случва точно да говорим за едно и някой друг да попита,темата е за това ама не е мн яко да повтаряш нещо по 10 пъти надявам се да не прозвучи грубо,просто - нда..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    Момичета, утре сутринта мисля да се наклепам със смес от кокосово масло и мед и да я измия вечерта..
    Около 10-12 часа мисля да поседя с нея. Според вас много ли е като време?
    Може ли да има обратен ефект?
    любима моя маска,когато ме мързи
    няма смисъл да седиш 10-12 часа с нея.. по принцип домашните маски - колкото повече,толкова повече,но след 5-6 часа е излишно ( въпреки че и аз съм седяла по 7- щото при тях продуктите са доста и започват да действат по различно време...
    аз бих стояла 2-3 часа,а щом искаш да е много 4-5 примерно,но 10/12 точно за тая маска не мисля,че са ти нужни
    едва ли от 1 път би имало обратен ефект,обратния ефект се получава при пренасищане,а не според времето с маската,но все пак ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оф, и моята коса пада бая стабилно. С нетърпение чакам края на месеца да си получа един немски шампоан против косопад, тъкмо да го тествам. Междувременно почвам нов цикъл "Приорин" и рибено масло.
    от кога пиеш рибено масло и как ти се отразява ? преди имах навика да си пия по 1 месец 3-4 пъти в годината,но нещо спрях ...
    иначе и моята коса пада и ще си взема денис

Голям фен Аватара на shutUp
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    любима моя маска,когато ме мързи
    няма смисъл да седиш 10-12 часа с нея.. по принцип домашните маски - колкото повече,толкова повече,но след 5-6 часа е излишно ( въпреки че и аз съм седяла по 7- щото при тях продуктите са доста и започват да действат по различно време...
    аз бих стояла 2-3 часа,а щом искаш да е много 4-5 примерно,но 10/12 точно за тая маска не мисля,че са ти нужни
    едва ли от 1 път би имало обратен ефект,обратния ефект се получава при пренасищане,а не според времето с маската,но все пак ...
    Ооокей, ще поседя 4-5 часа с нея.
    Май сложих малко повече мед, защото стана доста лепкава, ама карай
    Благодаря за отговора

какъв ефект да очаквам от стимуланта, днес мисля да си го взема ^

Град
    София
    ^
    ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА

Какво представлява?

Билкова смес от бял равнец, коприва, латинка и четири етерични масла - розмариново, лавандулово, бергамотово и иланг - илангово, разтворени в бадемово масло.

Тези три съставки - растително масло, етерични масла и билки, са силни природни стимуланти за подхранване, поникване и укрепване на косата.

Затова те се използват традиционно от народната и официалната медицина, а също и в козметиката.

Някои от тези съставки регулират омазняването.

За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти лецитин, витамините Е и С.

Те имат благотворно влияние върху кожата на главата.

Как се употребява?

Директно от флакона се капва в корените на косата или пък върху пръстите и с малки кръгови движения се втрива.

Накрая, без да се добавя повече стимулант, се разнася по цялата коса.

Масажирането на кожата на главата подобрява кръвообращението и улеснява усвояването на активните съставки.

Добре е косата да се покрие за около 20 мин. с найлонова шапка, а отгоре с хавлия.

Може да се изчака дори няколко часа.

После с малко повече шампоан от обикновено стимулантът се отмива без остатъчно омазняване.

Колко често?

Може да се използва преди всяко миене.

Това зависи само от състоянието на косата и от решимостта да се подобри това състояние!

Употребата на по - голямо количество стимулант, отколкото кожата и косата могат да попият, е излишно!

Още за: ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА 125 мл. (IKAROV HAIR OIL 125 ml.), цена и информация
    от framar.bg
    Последно редактирано от katii : 09-08-2013 на 12:53

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Сложих си хума в корените, а по дължината мед и бадемово масло (май и аз сложих повечко мед ).Задуших го . Ще стоя към 1 час ..Днес нямам повече време

Град
    София
    Ох, имам чисто арганово на Икаров. Ако си го сложа в корените, много ли трудно се измива ?!

Еми, намазах се. Ще видим какво ще стане.
    Последно редактирано от katii : 09-08-2013 на 15:52

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Ох, имам чисто арганово на Икаров. Ако си го сложа в корените, много ли трудно се измива ?!

Еми, намазах се. Ще видим какво ще стане.
    това на Икаров чисто ли е?!

Град
    София
    Еее, знам ли колко е чисто. Имам предвид, че е само арганово, а не като Наши.

Не съм запознат , но защо не направите такава тема и за мъжкия пол , там също трябва да се полагат грижи за косата

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от picha_s_moskvi4a Виж мнението
    Не съм запознат , но защо не направите такава тема и за мъжкия пол , там също трябва да се полагат грижи за косата
    ъм,направете си.. само да знаеш,че единствени участник ще си ти

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм,направете си.. само да знаеш,че единствени участник ще си ти
    Ок , просто предложих.

Banned Мега фен
    добре де ... просто на вас поддръжката ви е на фризьор с машинката през 3-4 седмици

Благодаря за отговорите. Утре ще си правя маска за косата със: мед, зехтин, жълтък, кисело мляко, кокосово масло, оцет. Преди да сложа маската ще си намажа корените с бадемово масло. Как мислите, да махна или да прибава нещо към нея. И успея ли да се измия, смятам да седа не повече от 2 часа с нея, защото ще ми стане зле от миризмата после Два пъти ли да се измия със шампоан (попринцип до правя 1 път) да не би да не се измия тая "маска"?

Banned Мега фен
    хора,в домашния еластисайзър мога ли да сложа кокосово или стимулант на икаров вместо бадемово масло ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Мисля,че няма да има проблем,ако сложиш кокосово масло.Дори ще подейства по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си