- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Хора, върнах се и веднага си влизам в любимата тема!![]()
Някой беше питай без какво не можем - аргановото масло на Наши! Каква изненада.![]()
Кати, напълно нормално е да ти пада косата сега. Моята и на приятелки също пада (прозвуча странно). На мен, и не само, винаги есента ми пада, нормално е, не се стряскай.
Също така за шампоана на Денис попита защо се оставя няколко минути - всички шампоани против косопад така се използват. Първо се измива косата нормално и втория път вече оставяш няколко минутки да подейства.
![]()
Аа, да, в понеделник ще се подстригвам!Учудващо косата ми докато бях на море беше хубава и не беше суха. :д o.O
О, мерси за изчерпателния отговор!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
аз четвъртък се наклепах с кокосово масло,но без да задушавам и само за 30 минутки.. отрази ми се чудесно
Нахувам темата с въпрос, много ще се радвам ако някой ми помогне. Стимуланта за коса на Икаров как е? Смисъл, доволни ли сте от него? Как се нанася, може ли само него или в маска трябва. Колко често? В корените ли? Възможно най-подобно обяснете, моляя.![]()
Лятото 2 месеца бях само на домашни маски и наистина много добре ми се отрази на косата.
Нормално ли е да ми пада коса. КОгато се къпа пада, когато се реша. Но не е косопад, падат по 40-50 косама, не цели шепи + това ако не я пипам не пада. Нормално е, НАЛИ?![]()
![]()
Момичета, утре сутринта мисля да се наклепам със смес от кокосово масло и мед и да я измия вечерта..
Около 10-12 часа мисля да поседя с нея. Според вас много ли е като време?
Може ли да има обратен ефект?
Оф, и моята коса пада бая стабилно. С нетърпение чакам края на месеца да си получа един немски шампоан против косопад, тъкмо да го тествам. Междувременно почвам нов цикъл "Приорин" и рибено масло.
много добър продукт,един от любимите ми,нанася се в корените и по дължината или само в корените или само по дължината - както решиш и си има листовка вътре бе хора,не четете ли
можеш и в маска,но самостоятелно най-добре,за да не си само на маски
пише в листовката: може и при всяко миене,но за мен пак си остава НЕ повече от 2 пъти в седмицата
и ще ви помоля да четете поне 1-2 страници назад,защото често се случва точно да говорим за едно и някой друг да попита,темата е за това ама не е мн яко да повтаряш нещо по 10 пътинадявам се да не прозвучи грубо,просто - нда..
любима моя маска,когато ме мързи![]()
няма смисъл да седиш 10-12 часа с нея.. по принцип домашните маски - колкото повече,толкова повече,но след 5-6 часа е излишно ( въпреки че и аз съм седяла по 7-щото при тях продуктите са доста и започват да действат по различно време...
аз бих стояла 2-3 часа,а щом искаш да е много 4-5 примерно,но 10/12 точно за тая маска не мисля,че са ти нужни
едва ли от 1 път би имало обратен ефект,обратния ефект се получава при пренасищане,а не според времето с маската,но все пак ...
какъв ефект да очаквам от стимуланта, днес мисля да си го взема ^
^
ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА
Какво представлява?
Билкова смес от бял равнец, коприва, латинка и четири етерични масла - розмариново, лавандулово, бергамотово и иланг - илангово, разтворени в бадемово масло.
Тези три съставки - растително масло, етерични масла и билки, са силни природни стимуланти за подхранване, поникване и укрепване на косата.
Затова те се използват традиционно от народната и официалната медицина, а също и в козметиката.
Някои от тези съставки регулират омазняването.
За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти лецитин, витамините Е и С.
Те имат благотворно влияние върху кожата на главата.
Как се употребява?
Директно от флакона се капва в корените на косата или пък върху пръстите и с малки кръгови движения се втрива.
Накрая, без да се добавя повече стимулант, се разнася по цялата коса.
Масажирането на кожата на главата подобрява кръвообращението и улеснява усвояването на активните съставки.
Добре е косата да се покрие за около 20 мин. с найлонова шапка, а отгоре с хавлия.
Може да се изчака дори няколко часа.
После с малко повече шампоан от обикновено стимулантът се отмива без остатъчно омазняване.
Колко често?
Може да се използва преди всяко миене.
Това зависи само от състоянието на косата и от решимостта да се подобри това състояние!
Употребата на по - голямо количество стимулант, отколкото кожата и косата могат да попият, е излишно!
Още за: ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА 125 мл. (IKAROV HAIR OIL 125 ml.), цена и информация
от framar.bg
Последно редактирано от katii : 09-08-2013 на 12:53
Сложих си хума в корените, а по дължината мед и бадемово масло (май и аз сложих повечко мед).Задуших го . Ще стоя към 1 час ..Днес нямам повече време
![]()
Ох, имам чисто арганово на Икаров. Ако си го сложа в корените, много ли трудно се измива ?!
Еми, намазах се. Ще видим какво ще стане.
Последно редактирано от katii : 09-08-2013 на 15:52
Еее, знам ли колко е чисто. Имам предвид, че е само арганово, а не като Наши.
Не съм запознат , но защо не направите такава тема и за мъжкия пол , там също трябва да се полагат грижи за косата![]()
добре де ... просто на вас поддръжката ви е на фризьор с машинката през 3-4 седмици
Благодаря за отговорите. Утре ще си правя маска за косата със: мед, зехтин, жълтък, кисело мляко, кокосово масло, оцет. Преди да сложа маската ще си намажа корените с бадемово масло. Как мислите, да махна или да прибава нещо към нея. И успея ли да се измия, смятам да седа не повече от 2 часа с нея, защото ще ми стане зле от миризмата послеДва пъти ли да се измия със шампоан (попринцип до правя 1 път) да не би да не се измия тая "маска"?
хора,в домашния еластисайзър мога ли да сложа кокосово или стимулант на икаров вместо бадемово масло ?
Мисля,че няма да има проблем,ако сложиш кокосово масло.Дори ще подейства по-добре.