.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на tori
    Имала си живот и преди негоъ ще има и след. Твърде много драмосваш. Хората какви по-големи депресии преживяват, ти за момче.

Недей една приятелка ще си реже вените щото бившия й приятел го заразял гаджето му(момичето с което й изневеряваше). Боже, до три часа съм я укротявала, да не се реже зареди един пикльо, че тя е на 14 год. Не си заслужава.

Бий си два шамара и се успокой малко , моля те. Ако придаваш на всяка малка ''трудност'' в живота ти толкова голямо значение , до 30 ше развиеш няква психическа болест. Има толкова по-лоши неща в живота , ти за некъв тука , чак ше умираш що сте толкова филмирани? Ще има още 100 като него спокси

Знам как се чувстваш, мила. И аз минах през същото нещо на твоите години - не беше лесно. В момента обаче дори не се сещам за въпросния тип. Мисли си "Всичко ще е просто минало някой ден". На 15 си, животът е пред теб, не го захвърляй заради някакво момче. Живи и здрави да са с новата му, не им доставяй това удоволствие да се депресираш заради тях. : ))

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    "на прага на смъртта"..о, боже.
    Стегни се, нито си първата, нито последната 15 годишна с любовни драми. Както всички други са се оправяли и се оправят, така ще можеш и ти. Хората се разделят след 15-20 години брак и продължават с живота си, но ти няма да можеш, защото, видиш ли, си си зарязала момчето няколко пъти и той е решил да продължи с някоя, която няма да го мотае. Нали си искала да прекратяваш връзката, защо се депресираш сега?
    Депресирам се, защото не приемам факта, че е с друга, че обича друга .. Живях с мисълта, че само аз съществувам за него и ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен .. Обичахме се а сега ми остана само една болка, която се мести от корема в гърдите, от гърдите в гърлото и обратно и с която няма да мога да живея дълго

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Имаш сериозни проблеми, които няма да се разрешат със самоубийство.
    По-добре помисли за психолог.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от berna9 Виж мнението
    Здравейте. На 15 съм. Страшно много съм отчаяна от живота си... изпаднала съм в ужасна депресия, постоянно плача не ми се излиза не ми се яде... Имах връзка с момче година и половина..всичко вървеше добре до преди 4 5 месеца. Многократно опитвах да прекратя връзката, но не можех да преодолея раздялата и се връщах. На него много не му пукаше че късаме и не правеше опити да ме търси. Днес разбрах, че си има друга.. Просто не мога да го приема не мога и не мога ... за мен живота свърши Мислила съм да посегна на живота си.На прага на смъртта съм. моля ви кажете какво да правя и ако някой има подобен проблем да ми пише на лс ще дам скайпа си просто искам помощ ..
    всички го знаем това чувство, аз познавам депресията (бегло, един фр му стана нещо за седмица ходеше някакъв блед и не говореше мн, изглеждаше направо като препариран, не ядеше, ма се опраи) . виж сега, не позволявай някой да развали живота ти. ти си на 15. хората живеят поне до 70. как смяташ, струва ли си заради 1 година да пропилееш 55...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На прага на смъртта си,заради любовна драма на 15?

Супер фен Аватара на NissaN
    Недей да правиш мизерий заради това на 15 си живота е пред тебе пак ще се влюбиш заеби го този.

Мега фен
    Депресирам се, защото не приемам факта, че е с друга, че обича друга .. Живях с мисълта, че само аз съществувам за него и ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен .. Обичахме се а сега ми остана само една болка, която се мести от корема в гърдите, от гърдите в гърлото и обратно и с която няма да мога да живея дълго
    запомни какво си писала тук и след 1 година като се четеш - доста ще се смееш .. иначе да.. това,което усещаш в корема и гърдите е едно вещество, повишено количество на един вид хормони .. И като оставаш сама и нарочно си внушаваш и мислиш за него - то се повишава

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Няма да мреш, спокойно.

Извлечи си поуката - твърде много си си разтворила душата за някого. Не го прави повече. Обичай хората, радвай им се, давай им каквото сметнеш за добре, но не се разкривай напълно. Чувстваш се като обелен и нетраен вече банан, но запомни много добре, че е грешка да си посветиш живота на някого ИЗЦЯЛО.

После, седни за 20мин, удари го на размисъл, извлечи си приоритетите в живота, фокусирай се в това, в което искаш да наблегнеш и да добавя - НЕ ВЪВ ОПИТ ДА СИ ВЪРНЕШ ВРЪЗКАТА.
    Ако имаш коте,куче,хамстер,животно, прекарай повече време с животинката. Ще ти подейства много успокояващо.

Изгледай няколко филма, направи си киновечер, сама избери какви да са, но гледай да не са много сълзливи, щото си бало майката. :Д

Нареви си се като говедо, а и явно вече си го правила много до ся, свикни че постепенно се забравя и ти трябва поне от половината време, прекарано с човека. Гледай да не се тревожиш за нищо, напиши си на листчета всякакви позитивизми и си ги разлепи навсякъде, където не очакваш да ги видиш или пък ще ги виждаш постоянно. (И двете)

Купи си нови обувки.
    Смени парфюма.
    Открий някой нов.

Но гледай да не се насилваш за "чувства", когато ги няма, но винаги бъди готова за някой нов човек, който ще влезне в живота ти и го приеми с усмивка.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Искам само да допълня към потребителите отговорили в темата - не е важно как виждаш една ситуация, важно е по какъв начин подходиш към нея.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ти, ако на 15-годишна възраст се предаваш при малка трудност, занапред не те виждам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ти, ако на 15-годишна възраст се предаваш при малка трудност, занапред не те виждам.
    бе тези чувства не са малка трудност за едно дете, което не разбира и няма никакъв опит, както и изграден характер, така че коментарът ти бе напълно лишен от всякакъв смисъл

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    така че коментарът ти бе напълно лишен от всякакъв смисъл
    вярна на традицията
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Винаги ни е по-лесно да съдим от позицията си в момента, отколкото да се замислим какво ни е било на нас на тази възраст с тези проблеми.
    Самочувствието, обаче, понякога играе номера с паметта и ни кара да си мислим, че сме били много по-силни и не толкова лабилни, колкото сегашните ни тогавашни връстници
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ще ти мине, не се стряскай

Мега фен Аватара на baby_baby
    виж сега ти си на 15 живота е пред теб момчета много не е единствен и както има една фраза : Бивш се забравя с нов

krasi342
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    виж сега ти си на 15 живота е пред теб момчета много не е единствен и както има една фраза : Бивш се забравя с нов
    Ne e vqrno po dobre da se saumobie

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от krasi342 Виж мнението
    Ne e vqrno po dobre da se saumobie
    Колко по-тежки неща има от раздялата с едно момче а тя ако се предава от сега не я виждам по натам както казах момчета много

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Прережи си вените на ръцете по дължина
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен ..
    Това, драга моя, въобще не е любов.
    От всичките ти писания останах с две впечатления за теб:
    -Или си някоя 15 годишна госпожица, която се е взела за кралицата на света и не можеш да понесеш факта, че вече си сама, че вече въпросното момче не ти ходи по свирката и т.н.
    Та решаваш да пишеш във форум, хем да си излееш мъката, хем да привлечеш внимание, като твърдиш, че ще се самоубиваш, въпреки че и ти и аз и другите, които четат са наясно, че не би.

-Или си отново, някоя 15 годишна госпожица, която е решила, че да бъдеш с въпросното момче е призванието на живота й и няма абсулютно нищо друго на целия свят.

И изводът е, че си просто глупава и адски филмирана, но спокойно, с времето всичко се оправя.
    Puberty is a bitch, get over it.

Издебни някой от ваще когато е изнервен и му заяви, че ще се самоубиваш заради момче. Любовта към математиката ще се завърне моментално ^_^

Мисля ,че си прекрачила вече прага на глупостта.(малко съм груба ,но ако след всяка своя връзка ще искаш да умираш ...)

Здравейте. На 15 съм. Страшно много съм отчаяна от живота си... изпаднала съм в ужасна депресия, постоянно плача не ми се излиза не ми се яде... Имах връзка с момче година и половина..всичко вървеше добре до преди 4 5 месеца. Многократно опитвах да прекратя връзката, но не можех да преодолея раздялата и се връщах. На него много не му пукаше че късаме и не правеше опити да ме търси. Днес разбрах, че си има друга.. Просто не мога да го приема не мога и не мога ... за мен живота свърши Мислила съм да посегна на живота си.На прага на смъртта съм. моля ви кажете какво да правя и ако някой има подобен проблем да ми пише на лс ще дам скайпа си просто искам помощ ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си