- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На прага на смъртта ... от любов
Имала си живот и преди негоъ ще има и след. Твърде много драмосваш. Хората какви по-големи депресии преживяват, ти за момче.
Недей една приятелка ще си реже вените щото бившия й приятел го заразял гаджето му(момичето с което й изневеряваше). Боже, до три часа съм я укротявала, да не се реже зареди един пикльо, че тя е на 14 год. Не си заслужава.
Бий си два шамара и се успокой малко , моля те. Ако придаваш на всяка малка ''трудност'' в живота ти толкова голямо значение , до 30 ше развиеш няква психическа болест. Има толкова по-лоши неща в живота , ти за некъв тука , чак ше умираш що сте толкова филмирани? Ще има още 100 като него спокси
Знам как се чувстваш, мила. И аз минах през същото нещо на твоите години - не беше лесно. В момента обаче дори не се сещам за въпросния тип. Мисли си "Всичко ще е просто минало някой ден". На 15 си, животът е пред теб, не го захвърляй заради някакво момче. Живи и здрави да са с новата му, не им доставяй това удоволствие да се депресираш заради тях. : ))
Депресирам се, защото не приемам факта, че е с друга, че обича друга .. Живях с мисълта, че само аз съществувам за него и ревнувах дори от майка му .. имах пълната власт над него и не позволявах да вижда друга освен мен .. Обичахме се а сега ми остана само една болка, която се мести от корема в гърдите, от гърдите в гърлото и обратно и с която няма да мога да живея дълго![]()
Имаш сериозни проблеми, които няма да се разрешат със самоубийство.
По-добре помисли за психолог.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
всички го знаем това чувство, аз познавам депресията (бегло, един фр му стана нещо за седмица ходеше някакъв блед и не говореше мн, изглеждаше направо като препариран, не ядеше, ма се опраи) . виж сега, не позволявай някой да развали живота ти. ти си на 15. хората живеят поне до 70. как смяташ, струва ли си заради 1 година да пропилееш 55...
Недей да правиш мизерий заради това на 15 си живота е пред тебе пак ще се влюбиш заеби го този.
Няма да мреш, спокойно.
Извлечи си поуката - твърде много си си разтворила душата за някого. Не го прави повече. Обичай хората, радвай им се, давай им каквото сметнеш за добре, но не се разкривай напълно. Чувстваш се като обелен и нетраен вече банан, но запомни много добре, че е грешка да си посветиш живота на някого ИЗЦЯЛО.
После, седни за 20мин, удари го на размисъл, извлечи си приоритетите в живота, фокусирай се в това, в което искаш да наблегнеш и да добавя - НЕ ВЪВ ОПИТ ДА СИ ВЪРНЕШ ВРЪЗКАТА.
Ако имаш коте,куче,хамстер,животно, прекарай повече време с животинката. Ще ти подейства много успокояващо.
Изгледай няколко филма, направи си киновечер, сама избери какви да са, но гледай да не са много сълзливи, щото си бало майката. :Д
Нареви си се като говедо, а и явно вече си го правила много до ся, свикни че постепенно се забравя и ти трябва поне от половината време, прекарано с човека. Гледай да не се тревожиш за нищо, напиши си на листчета всякакви позитивизми и си ги разлепи навсякъде, където не очакваш да ги видиш или пък ще ги виждаш постоянно. (И двете)
Купи си нови обувки.
Смени парфюма.
Открий някой нов.
Но гледай да не се насилваш за "чувства", когато ги няма, но винаги бъди готова за някой нов човек, който ще влезне в живота ти и го приеми с усмивка.
Искам само да допълня към потребителите отговорили в темата - не е важно как виждаш една ситуация, важно е по какъв начин подходиш към нея.
Ти, ако на 15-годишна възраст се предаваш при малка трудност, занапред не те виждам.
Винаги ни е по-лесно да съдим от позицията си в момента, отколкото да се замислим какво ни е било на нас на тази възраст с тези проблеми.
Самочувствието, обаче, понякога играе номера с паметта и ни кара да си мислим, че сме били много по-силни и не толкова лабилни, колкото сегашните ни тогавашни връстници![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
виж сега ти си на 15 живота е пред теб момчета много не е единствен и както има една фраза : Бивш се забравя с нов![]()
Прережи си вените на ръцете по дължина
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това, драга моя, въобще не е любов.
От всичките ти писания останах с две впечатления за теб:
-Или си някоя 15 годишна госпожица, която се е взела за кралицата на света и не можеш да понесеш факта, че вече си сама, че вече въпросното момче не ти ходи по свирката и т.н.
Та решаваш да пишеш във форум, хем да си излееш мъката, хем да привлечеш внимание, като твърдиш, че ще се самоубиваш, въпреки че и ти и аз и другите, които четат са наясно, че не би.
-Или си отново, някоя 15 годишна госпожица, която е решила, че да бъдеш с въпросното момче е призванието на живота й и няма абсулютно нищо друго на целия свят.
И изводът е, че си просто глупава и адски филмирана, но спокойно, с времето всичко се оправя.
Puberty is a bitch, get over it.
Издебни някой от ваще когато е изнервен и му заяви, че ще се самоубиваш заради момче. Любовта към математиката ще се завърне моментално ^_^
Мисля ,че си прекрачила вече прага на глупостта.(малко съм груба ,но ако след всяка своя връзка ще искаш да умираш ...)