.

Виж резултатите на анкетата: Какво заслужава според Вас авторката на написаното http://pisheshtamashina.wordpress.

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Здрав пердах!

1 5,26%
  • Забрана да ползва интернет!

1 5,26%
  • Превъзпитание!

1 5,26%
  • Публично линчуване!

9 47,37%
  • Ако е мое дете ще и изкривя носът!

2 10,53%
  • Похвала wtf ?!

5 26,32%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    В крайна сметка ще видим ли нейна снимка ?
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    И затова реши да му обясняваш какво ти е 'нивото' ли?

Изначално тезата ти издиша тотално с доводите за човечността, великите българи и морала, които спомена около 50 пъти. Допълнително я закопа с приказките за курви и мутри.
    Ти и тук ли се появи с кирливата ти воня майненска тъпа , преебана путкаркса, смазана ,замазана, лепкава , нацоцана с 300 тона сперма , измършавяла, изгорена П***А ?

Чачо, ти пък нямаш ли си работа е човек? Напиши книга.

Дееба ма!

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Chacho аз amorfen не се опитвам да го убедя в абсолютно нищо. Просто ме дразни как сее обиди и псувни по всеки във всяка тема.
    Изложи се, отрепко. Имам право на мнение. Ти си тази, която не може да изтъкне 2-3 довода в защита на тезата си, изобщо имаш ли теза ? И да, писал съм в точно една тема. Не разбирам защо се заяждаш, вместо да ми направиш вечеря, утайчице мила. Казвам истината, но ти си прекалено ограничена, за да я възприемеш.

Пикльо отивай да искаш пари от вашите, за да си купиш ръкавици и да се радваш на мизерният си живот. И да, няма как да сме на едно ниво, защото си светлинни години назад от мен. Само дето си се объркал, ако си решил, че ще оставя на плъх, като теб да ми говори така.
    Защо се занимаваш с личния ми живот ? Радвам се, че съм назад от теб, защото това значи че съм далеч от теб, ще прощаваш кифло. Ще ме оставиш, разбира се. Ти си отрепка и нямаш право на глас. Въздържай се от последващи опити за изказване на мнение, защото не ти се получава.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от amorfen Виж мнението
    Изложи се, отрепко. Имам право на мнение. Ти си тази, която не може да изтъкне 2-3 довода в защита на тезата си, изобщо имаш ли теза ? И да, писал съм в точно една тема. Не разбирам защо се заяждаш, вместо да ми направиш вечеря, утайчице мила. Казвам истината, но ти си прекалено ограничена, за да я възприемеш.
    Ей убитак с убитак, теб пък ща вдигам за бицепс, после ше там на мечката в зоопарка да ти излезе през ухото...
    Не ми се отваряй щото цялата ти рода ще я изселя в сибирската тундра!

Мега фен
    1000 жирафи да те погнат ..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    ХаХаХа. Изказвай мнение, не съм те спряла. Както и никой няма да спре мен да казвам каквото си искам. В кое се изложих ДРАГИ? В един форум сред куп непознати ли? Леле, не знам как ще спя тази вечер от тревога. Защо реши, че въобще бих се трогнала от мнението на хора, които не ме познават и виждат просто един ник и няколко коментара, съпроводени с него? Да, гот ми е да те тропам и да ти падам на нивото, защото ми е писнало от злобни хора, като теб родени за интригата.

Не се заяждам с теб. Казах го веднъж, ще го повторя отново. Плюя на злобни хора, като теб. Аз нека съм лошата и елементарната и тази, която ти е паднала на нивото. НО аз никога не ще се смея над нечия смърт и никога не бих обиждала някой без причина само, защото той е на различно от моето мнение.

Дребни душици.

Защо се занимаваш с личния ми живот ? Радвам се, че съм назад от теб, защото това значи че съм далеч от теб, ще прощаваш кифло. Ще ме оставиш, разбира се. Ти си отрепка и нямаш право на глас. Въздържай се от последващи опити за изказване на мнение, защото не ти се получава.
    Какъв личен живот прасе? Аз не те познавам, за да знам какъв е твоя личен живот. Или твоят личен живот е този форум? Ясно.

И затова реши да му обясняваш какво ти е 'нивото' ли?

Изначално тезата ти издиша тотално с доводите за човечността, великите българи и морала, които спомена около 50 пъти. Допълнително я закопа с приказките за курви и мутри.
    Издиша или не си е моята теза и имам право да я изкажа. А относно морала и човечността, няма как да ги намесвам, когато контактувам с хора, като amorfen.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Още ли спорите по тая тема, "патриоти"

Смразяваща, защо се поддаваш на евтини провокации, това не те ли прави тъпо парче ?

Супер фен Аватара на tireheb
    никога не бих обиждала някой без причина само, защото той е на различно от моето мнение.
    Дребни душици.

всъщност точно тва правиш вече 7 страници
    сори

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    А, прочете ли 5+1 причини поради които обича Ботев?http://pisheshtamashina.wordpress.co...0%B5/#comments
    За кво се хващате само за лошото, не ми е ясно. Момичето, което е написало тези статии е интелигентно. Защо? Защото не изпада в крайни мнения. Пише И за това И за това. Разглежда нещата по различни начини. Сиреч разсъждава. Нещо, което повечето от вас изобщо не правят, повече от очевидно. =.=
    nigga stole my bike

"Сиреч" това я прави литературна курва. =.=

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    боже, помилуй
    nigga stole my bike

нищо..заслужава да я оставите на мира..всеки има правото да изрази мнението си..ако това не ви харесва нека по-добре да се върнем към строгия и тоталитарен режим на Бай Тошо...

Мега фен Аватара на 102
    @Smrazqvashta, изложи са.. брат.

Мега фен
    Не ги слушай Смразяваща, повечето хора са глупавички

Мега фен Аватара на 102
    Да де, ама друг освен нея не се хвана на тази елементарна провокация. Показателно е.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Да де, ама друг освен нея не се хвана на тази елементарна провокация. Показателно е.
    Тва не е провокация,а невежество. И не се ,,хващат'' , защото живеете в един модерен и изкуствен свят и не ви пука, нито пък разбирате от тези неща.

Мега фен Аватара на 102
    Много проникновено....
    Бъзикам се.. тъп си.

Мега фен
    много ме обиди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си