- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво заслужава според Вас?
Здрав пердах!
Забрана да ползва интернет!
Превъзпитание!
Публично линчуване!
Ако е мое дете ще и изкривя носът!
Похвала wtf ?!
В крайна сметка ще видим ли нейна снимка ?
n00bs
Изложи се, отрепко. Имам право на мнение. Ти си тази, която не може да изтъкне 2-3 довода в защита на тезата си, изобщо имаш ли теза ? И да, писал съм в точно една тема. Не разбирам защо се заяждаш, вместо да ми направиш вечеря, утайчице мила. Казвам истината, но ти си прекалено ограничена, за да я възприемеш.
Защо се занимаваш с личния ми живот ? Радвам се, че съм назад от теб, защото това значи че съм далеч от теб, ще прощаваш кифло. Ще ме оставиш, разбира се. Ти си отрепка и нямаш право на глас. Въздържай се от последващи опити за изказване на мнение, защото не ти се получава.
ХаХаХа. Изказвай мнение, не съм те спряла. Както и никой няма да спре мен да казвам каквото си искам. В кое се изложих ДРАГИ? В един форум сред куп непознати ли? Леле, не знам как ще спя тази вечер от тревога.Защо реши, че въобще бих се трогнала от мнението на хора, които не ме познават и виждат просто един ник и няколко коментара, съпроводени с него? Да, гот ми е да те тропам и да ти падам на нивото, защото ми е писнало от злобни хора, като теб родени за интригата.
Не се заяждам с теб. Казах го веднъж, ще го повторя отново. Плюя на злобни хора, като теб. Аз нека съм лошата и елементарната и тази, която ти е паднала на нивото. НО аз никога не ще се смея над нечия смърт и никога не бих обиждала някой без причина само, защото той е на различно от моето мнение.
Дребни душици.
Смразяваща, защо се поддаваш на евтини провокации, това не те ли прави тъпо парче ?
А, прочете ли 5+1 причини поради които обича Ботев?http://pisheshtamashina.wordpress.co...0%B5/#comments
За кво се хващате само за лошото, не ми е ясно. Момичето, което е написало тези статии е интелигентно. Защо? Защото не изпада в крайни мнения. Пише И за това И за това. Разглежда нещата по различни начини. Сиреч разсъждава. Нещо, което повечето от вас изобщо не правят, повече от очевидно. =.=
nigga stole my bike
"Сиреч" това я прави литературна курва. =.=
нищо..заслужава да я оставите на мира..всеки има правото да изрази мнението си..ако това не ви харесва нека по-добре да се върнем към строгия и тоталитарен режим на Бай Тошо...
Не ги слушай Смразяваща, повечето хора са глупавички![]()
Да де, ама друг освен нея не се хвана на тази елементарна провокация. Показателно е.
много ме обиди