.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Въпросче

Hybrid View

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от istorika Виж мнението
    хаха,да ама умирате на по 30-40 години максимум от тия добавки които взимате,не ми се прави на много голям,хаха,не е прочел 3 книги през живота си,хаха,като вземеш моето образование може тогава да си говорим
    Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
    Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Понеже отпивах поредната глътка от протеиновия ми шейк докато ти четях мнението реших и аз да се включа в тази тема.
    Абе човек - този стериотип мускулест ама тъп е една голяма ама голяма глупост.Аз съм в фитнеса почти всеки ден , тичам и какво ли друго не тренирам и въпреки всичко уча като луд за кандидатстудентските изпити , и в момента чета шестото клеймо на Дан Браун. Така че това да си тъп и да тренираш не е константа.
    наистина..Дан Браун?
    има го в матурата , споко.
    всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    наистина..Дан Браун?
    има го в матурата , споко.
    всъщност.. вече след като го каза не изгледаждаш толкова умен.
    Извинявай , да съм казал някъде че Дан Браун го има в матурата , или че въобще ме интересува матурата?

За мненията на Принца + 1 от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си