- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht
Едно време момците и момите са ги женели родителите им насила доста млади. На 16,17,18 са вдигали сватба. И е било нормално булката,а и младоженеца да са девствени дотогава. Даже за девойката е било почти задължително. Неслучайно е имало ритуал след първата брачна нощ мъжа да показва малко от кръвтта,която булката е "пуснала" през първата брачна нощ.
Сега са съвсем други времена. Хората се женят по-късно,някои даже изобщо не се женят. Цял живот ли да си стоят девствени?
Защо трябва да се чака до тогава?Това са стари убеждения на хора,които са се женели на по 16-18 годишна възраст.Колкото и да му се иска на някой в днешно време да изчака първия път да е в първата брачна нощ,първото което е днес никой не бърза да се обвързва толкова сериозно,а ще изчака някоя друга годинка да опознае партньора си.Едва ли би могъл да се стиска,ако не определения човек,то и половинката му![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
v tva nqma ni6to lo6o,samo ako bqhme 18 vek.ina4e sega spored men si e 4isto gubene na vreme,ako 4aka6 do togava.![]()
Не!Защо ли?Защото преди това ако съм правила ще ми е сто пъти по-готино.Не съм го правила,но са ми казвали,че много боли и вечерта може да се провали.И никой не е казал,че трябва да си правил секс от 13 годишен 1000 пъти.Просто може преди това да си го правил,но малко пъти 2/3лНе означава ,че ще си курва,ако преди това си го правил....
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Вие ако щете правете безбожно секс,ама аз ще си 4акам или първата бра4на нощ,или поне ще правя секс за първи път с този,с който съм убедена,4е ще прекарам живота си!А до тогава може само мъъъни4ко мастурбация!Не смятам,4е защото другите ве4е правят секс с някого си и аз трябва да по4на!Да правят,каквото си искат,ако ще да съм от 18 век или съм единствената"глупа4ка",коят о 4ака подходящия 4овек,в крайна сметка всеки има право на ли4ен избор,или не е така?!![]()
![]()
![]()
И аз не съм светица,но не съм правила истински секс,даже и истинска мастурбация не съм(е,не знам де,може би малко излъгах за второто,ама голяма работа!).
![]()
![]()
![]()
хахах,аз и да искам...свърши тя............![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не бих си я загубила в първата брачна нощ.защото не мисля да права сватба.ще си живея ей т`ка вез брак :P
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
и аз мисля че това е отживелица.аз също не бих чакала първата брачна нощ щото в крайна сметка не се знае дали изобщо ще се омъжвам така че... не няма да чакам до тогава.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Каквото станало-станало-аз вече нямам какво да губя![]()
Иначе според мен пък не е задължително като го правиш ВИНАГИ с един човек да ти омръзне-ако му се отдадеш изцяло няма и да ти минават през главата мисли за други хора.
Ами като малка това ми беше мечтата, но сега не е съвсем така![]()
Ще пропусна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe mislq 4e mn trqq da si zle v smisul da ne si imal nikakvi kontakti za da pravi6 sex za purvi put v purvata si bra4na no6t
АХАХАХАХАХАХАХАХ не, не мога просточе кой ще чака 20 години, за 10 мин. секс
![]()
Възмутена съм до мозъка на костите си, че някои хора го правят на крехка възраст, само защото било модерно. Как може ти да жертваш най-святото нещо, заради някакви си моди...?!?! Мога да ви кажя, че леля ми го е направила на близо 22 години. С чичо са щастливо омъжени, устроиха се в Германия и имат 2 деца. И най-важното-много се обичатТака че, наричайте ме монахиня, страромодна и каквото и да е, но аз дори да го направя на 25, ще съм щастлива, че съм открила мъжа, когото много обичам...
![]()
Не, че вече има как, но не бих.
Някак самата идея не ми допада. Вярно, сексът не е най-важното, но е сред важните неща, които трябва да има в една връзка. Сексът гради връзката или тя, ако не върви - срива. А когато не знаеш дали с този човек сексуалните предпочитания ще ви допаднат или не - става едно мазало. Той трябва да е не само човекът на мечтите ти, но да е и като за теб в леглото - трябва да си допаднете и там. А когато никога преди това не сте го правили - няма как да се разбере. Пък и почват после едни любопитствания с друг как би било и ... замина всичко.
Стара тема.