.
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Времето за фитнеса можеше да е за нея.
    Разбира се. Времето за акане също.
    Защо да не пропусне единственото време от седмицата, в което да си раздвижи схванатото от работа тяло, разбира се.
    Някои сте се взели много насериозно.

Климатроник, точно ти да обясняваш кой се държал като мамино синче... На автора само вода можеш да му носиш.

Авторе, съгласна съм с Виоленца. Подреди си приоритетите. По моето скромно мнение в момента ти е времето за развитие. Избрал си да го направиш ударно и нямаш времето да поддържаш връзка. В това няма нищо лошо. Грешката не е в теб. Просто момичетата имаме нужда от внимание, което ти в момента не можеш да отделиш. Няма лошо. Просто се развивай, защото сега ти е времето! А когато понамалиш темпото и вече си открил своята пътека, съм сигурна, че ще има не едно момиче, което да иска да бъде с амбициран, сериозен и отговорен мъж. През това време съм сигурна, че ще ти липсват моментите от една връзка, но... по неглиже го давай. В момента ми се вижда, че можеш да вместиш във времето си само връзка тип "прекарваме си приятно и не говорим за бъдещето", никой не е казал, че трябва да избираш между крайностите - сериозна връзка или няква просто там, която ти задоволява физическите нужди. Просто бъди ясен отначало, че нямаш времето, което тя може би иска. Ама не прави глупостта да слушаш някви разглезени девойки, които си мислят, че са центърът на вселената.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-27-2013 на 11:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си