- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момиченцата ?
Варианти за решение на "проблема"(според мен):
1) не започваш сериозна връзка
2) започваш сериозна връзка, със сериозно момиче, което също има много неща на главата си, а не купища свободно време за пилеене
Абе, аз претендирам да съм сериозно момиче, което в момента има една камара неща за вършене и пак ще кажа, че ако е сериозна връзка, си искам вниманието. Понеже лично аз поради заетостта си такава не мога да си позволя, връзка тип "прекарваме си готино и това е достатъчно" ми е напълно достатъчна.
Хаха ами аз не знам да има момиче дето й стига само " прекарваме си готино и това е достатъчно" до един момент е така,аз съм повече от съгласен за такива отношения,защото се стресирам като ми кажат ,че трябва да съм моногамен и "сериозно обвързан" някакво ми идва too much .. Ама никога не е просто "прекарваме си яко" винаги искат жените повече ,влюбват се и започват да ревнуват,започват да искат цялото ми внимание и .. всичко се прецаква.
И това да се напише със златни букви, моля.
Илия не говореше за водене, а за определяне. Несъзнателно става така наистина, но няма нищо общо с командорене, власт и не знам си какво, просто това е част от ролята на жената.
Иначе и аз съм за равноправие, ама де ти тоя късмет.
Както каза Дриймърката, винаги отива в едната посока.