.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нещата в една връзка (особено по-сериозна) до голяма степен се определят от жената.
    АЛЕЛУЯ! Вземете да свикнете с тая мисъл, най-накрая някой да го каже!

Не бира, ми направо уиски, като се видим следващия път! Няма да забравя!

П.С.
    Авторе, виж си личните.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-29-2013 на 16:25

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    АЛЕЛУЯ! Вземете да свикнете с тая мисъл, най-накрая някой да го каже!

Това единия да води връзката вече дали мъжа или жената (зависи от характера), въобще не помага за хармонията в нея.

Идеалния вариант е когато двамата се допълват.

Just sayin'.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Това единия да води връзката вече дали мъжа или жената (зависи от характера), въобще не помага за хармонията в нея.

Идеалния вариант е когато двамата се допълват.

Just sayin'.
    На теория, да. На практика, в едно 90% от случаите, изобщо не се получава така.

бззззззззз boring

anonymous708973
    Guest
    И това да се напише със златни букви, моля.

Илия не говореше за водене, а за определяне. Несъзнателно става така наистина, но няма нищо общо с командорене, власт и не знам си какво, просто това е част от ролята на жената.
    Иначе и аз съм за равноправие, ама де ти тоя късмет.

Както каза Дриймърката, винаги отива в едната посока.

Аз не познавам хора които имат връзка и се допълват заедно.Винаги единия е доминиращия .. и наистина е жената. :\

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Аз не познавам хора които имат връзка и се допълват заедно.Винаги единия е доминиращия .. и наистина е жената. :\
    Мноого си модерен бре :ДДД

Мега фен
    Шизофреник или трол ?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Мноого си модерен бре :ДДД
    Не го разбрах това

Всъщност Auriss шизофреник съм май ,на една лекции преподавателя по личностно развитие ме анализира и ми каза,че с моето държание и мнение към света и хората ,ако отида на психолог или там какво беше ще ме изкарат пълен шизофреник.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Определено сега драмата е защо не съм се опитал да я върна.Честно казано наистина е по-добре просто да спра да се занимавам.Жените не знаят какво искат,а очакват да го получат от нас.Оставя те защото си емоционално негоден,ти се съгласяваш и се отказваш от тази връзка,ама е трябвало да не се отказвам и да съм я търсел и да съм й доказал,че не съм такъв.. Няма смисъл да се разправям само се натоварвам и ядосвам.
    Що не й теглиш една майна?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ще видим колко ти е добра паметта.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Не го разбрах това

Всъщност Auriss шизофреник съм май ,на една лекции преподавателя по личностно развитие ме анализира и ми каза,че с моето държание и мнение към света и хората ,ако отида на психолог или там какво беше ще ме изкарат пълен шизофреник.
    Остави за шизофренията, всички сме такива тук. Имах в предвид, че не винаги доминираща е била жената. Тази тенденция се наблюдава повече в новите връзки, в най ново време. Друго,което грешиш е,че слагаш всички жени в една графа. Всички правили по един и същ начин, така излиза според няколко от твоите коментари. Да, ти може да си попадал на подобни индивиди, но това не определя всички. Дали вината е, че си намираш все негодни, или е в нещо друго от връзката - тя е твоя. Такам, може да има всякакви курви, злобни създания и прочие , но ние си ги избираме. Дали ще успеем да си променим нагласата , поведението и всичко останало, след добития опит- зависи от нас. Наша е цялостната нагласа. Има свестни момичета, с които явно не ни се получава, защото грешим в нещо. Това е.

DarkTemplar аз днес след поредния скандал й казах,че ще я чакам пред Народния театър до нас,ако дойде значи ще ме приеме такъв какъвто съм и ще си дадем шанс.Ако ли не просто да ме не търси вече.Е тя не дойде чаках 1 час тя не се появи така,че предполагам,че това беше всичко между нас и преди малко получавам снимка във Viber как целува друг.
    Така,че klimatronik прав си ние си ги избираме такива,аз явно имам някакъв много сериозен емоционален проблем ,но за избора си на жени,докато я чаках мислех над това и осъзнах,че всяка една с която съм бил е имала много сериозни драми или със семейството си или с алкохол или с наркотици или с това да иска всички да я харесват и да им позволява да я имат.Все съм бил с момичета с проблеми все едно се опитвам да ги поправя ,остава само да разбера причината за това.

Ами стига си се ровил в кофите за душевни отпадъци, ами вземи си намери някоя зряла, уравновесена и читава мацка. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    DarkTemplar аз днес след поредния скандал й казах,че ще я чакам пред Народния театър до нас,ако дойде значи ще ме приеме такъв какъвто съм и ще си дадем шанс.Ако ли не просто да ме не търси вече.Е тя не дойде чаках 1 час тя не се появи така,че предполагам,че това беше всичко между нас и преди малко получавам снимка във Viber как целува друг.
    Така,че klimatronik прав си ние си ги избираме такива,аз явно имам някакъв много сериозен емоционален проблем ,но за избора си на жени,докато я чаках мислех над това и осъзнах,че всяка една с която съм бил е имала много сериозни драми или със семейството си или с алкохол или с наркотици или с това да иска всички да я харесват и да им позволява да я имат.Все съм бил с момичета с проблеми все едно се опитвам да ги поправя ,остава само да разбера причината за това.
    Според мен нямаш никакъв сериозен емоционален проблем, ами това са нормални неща, все пак си студент. Аз също съм от скоро и виждам каква е обстановката. Че голяма част от колежките са така, както ги описваш. Проблема е общ и продължава да се развива все повече в последните години с унищожаването на ,,държавата'' ни, ако имаме все още основи за надежда, дай дано се запазят.

Ама това е проблема брат ,те тези дето са уравновесени и читави или не са достатъчно привлекателни по моя вкус или за тях аз съм твърде повърхностен или са заети ! хаха ама ще ходя на лов по читави момичета ,не знам къде да ги търся обаче.

Е аз от 16 годишен излизам с такива момичета,а за колежките всъщност всичките ми са много свестни само,че всичките са по-големи от мен и всичките са обвързани.Но иначе е пълно с такива момичета,просто е някакъв ужас по дискотеките като отида е все едно съм в публичен дом,а в университета като ходя тези които са 1ви курс като ги гледам,все едно на модно ревю отиват,а не на лекции.Ужас е добре,че имам още 2 години магистратура и се махам от тука,че просто е много зле страната ни и всичко.
    Последно редактирано от Georgi.M : 10-29-2013 на 18:20

Ама това е проблема брат ,те тези дето са уравновесени и читави или не са достатъчно привлекателни по моя вкус или за тях аз съм твърде повърхностен или са заети ! хаха ама ще ходя на лов по читави момичета ,не знам къде да ги търся обаче
    Май най-лесно се намират покрай общи приятели и познати. Или пък в работата/университета. Чалготеките ги отпиши, там обикновено се намира нещо за "чук и чао".
    Welcome to the Jungle...

Шегувах се ,момичета колкото искаш и всякакви. Това по чалготеките също не е критерии ,че хората които ходят по тези заведения не ги бива.Аз лично също ходя по чалга дискотеки ,например този уикенд ще ходя с колеги от работата,това не ни прави ограничени и т.н. Не мисля,че музиката която някой слуша е супер голям критерии.

Не е до музиката, просто самата атмосфера (и клиентела) не предразполага към нещо по-задълбочено. Най-вероятно е да цапнеш нещо в тоалетната и толкоз. ;]

Това по принцип важи за дискотеките, а за чалготеките дваж по-силно.
    Welcome to the Jungle...

Е това пак е личен избор ,дали си отишъл да се забавляваш,да танцуваш или да търсиш секс!! Определено не съм съгласен с теб.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ... буквално съсипвате мъжката психика ...

.....
    Не виждам нищо лошо в това да се полигавиш малко,да се смеете на някакви детски работи.Отделно всеки има нужда от някакво време за себе си,не може да се сърдиш за това,че в единствения ми ден в който не съм на работа искам няколко часа да си стоя сам ,да играя на xbox-a с приятели ,да гледам някой мач и да разпусна малко.Това не ме прави "емоционално неспособен" или "недорасъл" ,защото просто искам да правя неща за себе си.... !

Просто наблягам на думите ти, in case някой иска да се забавлява днес
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на an7raks
    Не го разбрах това
    Вика, че си бил гей...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ще извиняваш че предреждам големия наплив от момичета искащи да пишат в темата ти и ще предположа че се опитва да го играе "студено", "непукистко" и "безотговорно".

Ако добавиш в това и "лигаво" ще го вместиш и в описанието на недорасъл.

Just my toughts...
    Това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си