- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момиченцата ?
И това да се напише със златни букви, моля.
Илия не говореше за водене, а за определяне. Несъзнателно става така наистина, но няма нищо общо с командорене, власт и не знам си какво, просто това е част от ролята на жената.
Иначе и аз съм за равноправие, ама де ти тоя късмет.
Както каза Дриймърката, винаги отива в едната посока.
Аз не познавам хора които имат връзка и се допълват заедно.Винаги единия е доминиращия .. и наистина е жената. :\
Шизофреник или трол ?
Остави за шизофренията, всички сме такива тук. Имах в предвид, че не винаги доминираща е била жената. Тази тенденция се наблюдава повече в новите връзки, в най ново време. Друго,което грешиш е,че слагаш всички жени в една графа. Всички правили по един и същ начин, така излиза според няколко от твоите коментари. Да, ти може да си попадал на подобни индивиди, но това не определя всички. Дали вината е, че си намираш все негодни, или е в нещо друго от връзката - тя е твоя. Такам, може да има всякакви курви, злобни създания и прочие , но ние си ги избираме. Дали ще успеем да си променим нагласата , поведението и всичко останало, след добития опит- зависи от нас. Наша е цялостната нагласа. Има свестни момичета, с които явно не ни се получава, защото грешим в нещо. Това е.
DarkTemplar аз днес след поредния скандал й казах,че ще я чакам пред Народния театър до нас,ако дойде значи ще ме приеме такъв какъвто съм и ще си дадем шанс.Ако ли не просто да ме не търси вече.Е тя не дойде чаках 1 час тя не се появи така,че предполагам,че това беше всичко между нас и преди малко получавам снимка във Viber как целува друг.
Така,че klimatronik прав си ние си ги избираме такива,аз явно имам някакъв много сериозен емоционален проблем ,но за избора си на жени,докато я чаках мислех над това и осъзнах,че всяка една с която съм бил е имала много сериозни драми или със семейството си или с алкохол или с наркотици или с това да иска всички да я харесват и да им позволява да я имат.Все съм бил с момичета с проблеми все едно се опитвам да ги поправя ,остава само да разбера причината за това.![]()
Ами стига си се ровил в кофите за душевни отпадъци, ами вземи си намери някоя зряла, уравновесена и читава мацка. ;]
Welcome to the Jungle...
Според мен нямаш никакъв сериозен емоционален проблем, ами това са нормални неща, все пак си студент. Аз също съм от скоро и виждам каква е обстановката. Че голяма част от колежките са така, както ги описваш. Проблема е общ и продължава да се развива все повече в последните години с унищожаването на ,,държавата'' ни, ако имаме все още основи за надежда, дай дано се запазят.
Ама това е проблема брат ,те тези дето са уравновесени и читави или не са достатъчно привлекателни по моя вкус или за тях аз съм твърде повърхностен или са заети !![]()
хаха ама ще ходя на лов по читави момичета ,не знам къде да ги търся обаче.
Е аз от 16 годишен излизам с такива момичета,а за колежките всъщност всичките ми са много свестни само,че всичките са по-големи от мен и всичките са обвързани.Но иначе е пълно с такива момичета,просто е някакъв ужас по дискотеките като отида е все едно съм в публичен дом,а в университета като ходя тези които са 1ви курс като ги гледам,все едно на модно ревю отиват,а не на лекции.Ужас е добре,че имам още 2 години магистратура и се махам от тука,че просто е много зле страната ни и всичко.
Последно редактирано от Georgi.M : 10-29-2013 на 18:20
Шегувах се ,момичета колкото искаш и всякакви. Това по чалготеките също не е критерии ,че хората които ходят по тези заведения не ги бива.Аз лично също ходя по чалга дискотеки ,например този уикенд ще ходя с колеги от работата,това не ни прави ограничени и т.н. Не мисля,че музиката която някой слуша е супер голям критерии.
Не е до музиката, просто самата атмосфера (и клиентела) не предразполага към нещо по-задълбочено. Най-вероятно е да цапнеш нещо в тоалетната и толкоз. ;]
Това по принцип важи за дискотеките, а за чалготеките дваж по-силно.![]()
Welcome to the Jungle...
Е това пак е личен избор ,дали си отишъл да се забавляваш,да танцуваш или да търсиш секс!! Определено не съм съгласен с теб.