- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти да видиш.. Явно пича се е представил подобаващо.![]()
Welcome to the Jungle...
Както казах мускулната сила няма голяма близост с големината на даден мускул. Не случайно има упражнения за сила и са маса. Като цяло мускулите имат доста голям резерв, силата идва от броя влакна, а също и от скоростта на съкращаване. Това, че някой е 190 и е 80кг не значи, че той физически е по-слаб от някой който е 190 и е 120кг, просто зависи за каква маса се говори. Може да има по тежки кости, може да е по пълен, така че това не е основен фактор за сила. Вземи за пример културистите.
то, ако си хвана по нисък ще е трагично .. аз съм най-ниското момиче в класа ;д и не съм виждала някой мой набор по-нисък от мене.. така че такъв вариант при мен няма ;дд но ако е някъв жирав, докато аз съм толкова ниска като застанем един до друг ще изглежда смешно ;дд
Имал съм гаджета високи, колкото мен. Честно казано не ми пука за ръст, но не е оферта момичето да е по-високо, нелепо е просто.
Аз съм висока 184 см и никога не бих се хванала с някой по-нисък. Изглежда ми ужасно. Лошото е, че няма особено голям избор от високи момчета![]()
До сега не съм обръщала особено голямо внимание на това колко е висок човека до мен. Но пък при моите скромни 1.63 не ми се е случвало да излизам с някой по-нисък.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
И на мен не ми харесва, но за любовта няма граници и бих тръгнала с по-нисък стига да си допадаме наистина много !!
Поставете се само на тяхно място - да си нисък мъж (170,160см или по-малко) или висока жена (175,180 или повече) , нямаш голям избор .
Последно редактирано от mkgf3 : 03-28-2014 на 16:36
кат бях малък имах едно гадже дето беше по-едро от мен във всяко едно отношение
помня че я карах да ме носи
сега като се замисля сигурно не и е било приятно
хмм
беше и все още е голям пич
ама ся съм по-едър от нея ;д
Височината, широчината и тн. Тва са козметични дефекти. Според мен е важен характерът много повече от вида
Ей чакам момичето, по - високо от 1.85 тогава, хич няма да откажа.. Само че сега съм зает, нека да е за по-натам, резервация си направих току-що![]()
Аз съм момче и не бих казал че харесвам много ниски момичета. Кой е казал , че момчетата харесват само ниски момичета и момичета високи момчета... ?