.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Полезно е да тренираш, безполезно е да ги гледаш. А и идеята е глупава, някви си се надпреварват за това кой е спечелил най-много от генетичната лотария. Плюс това има много късмет, така че даже не е добро състезание.
    Полезно е да се учиш от професионалистите в някои спортове. Пример: тенис на корт, тенис на маса и т.н.

Мега фен Аватара на an7raks
    От идеите ти само това с машините и хората е добро, другото са някакви идиотщини.
    Ива е изключително различна! Не всеки има избирателно главоболие.

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Зарко, това са някак.. добри идеи, но не мислиш ли, че са доста плашещи? о.о
    В смисъл, примерно това да ти променят емоциите, ти какво точно имаш в предвид?
    А последното би било доста интересно.
    Бих искала да видя нещо такова (на живо), но не мисля, че ще го доживея.
    Всичко което изброих е напълно възможно да го доживея. Но аз искам да съм безсмъртен (което е много възможно), така че нормално.

Това с емоциите е очевидно за всеки който е чел еволюционна психология. Емоциите ни са оптимизирани за това да създаваме поколение, което представлява максимална част от човечеството. Примерно, няма ли да е по-добре ако не ми е скучно да работя, ако работя по 10 часа на ден, 6 дни в седмицата (щото съм строител примерно)? А някои емоции имат изключително гаден ефект върху човечеството, примерно тия gang rape-ове в Индия не са някакви нечовешки неща, напротив, участниците ги вършат защото следват човешките си инстинкти.
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    олимпийските игри...нещо по-тъпо можеше ли да предложиш?
    гледал ли си някога изобщо?
    Гледал съм ги, аргумента ми е, че има начини за постигане на много по-добри резултати с много по-малко ресурси и странични ефекти. Всъщност обичам да гледам няколко вида спорт, най-вече неща от типа на кикбокс и MMA, но мога да изброя много неща, които намирам за по-забавни и са по-евтини за създаване.

@антракс: ако звучаха добре на средностатистическия човек нямаше да са controversial.

Изненадвате ме с тва с машините, мислех че повечето хора харесват това което е """ естествено """, а всичко друго е продукт на Сатаната
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    От идеите ти само това с машините и хората е добро, другото са някакви идиотщини.
    Ива е изключително различна! Не всеки има избирателно главоболие.
    нали ти казах, че не искам да имаме никакъв двустранен контакт?
    имам ужасен синузит, проблем?

СТП (тва ти е малкото име вече ), защо трябва да е евтино? да знам болни и гладуващи деца бла-бла
    тук съм малко в противоречие със себе си, но защо искаш да пестиш от спорт и за какво?

хареса ми това за религиите
    аз съм атеистка
    в едно мое есе бях пробутала някаква такава идея

@антракс: ако звучаха добре на средностатистическия човек нямаше да са controversial.

Изненадвате ме с тва с машините, мислех че повечето хора харесват това което е """ естествено """, а всичко друго е продукт на Сатаната
    Ти сериозно ли не си в ред? Нали се сещаш, че не сме в средновековието...
    Ако ти кажа, че ми звучи добре идеята за трета световна и намаляването на населението на земята до 1млрд. д., за да се живее по-охолно, значи ли че съм различен и то в добрия смисъл на думата?

нали ти казах, че не искам да имаме никакъв двустранен контакт?
    имам ужасен синузит, проблем?
    Нали ти казах колко точно ми пука?

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Нямаш право на изненада, при положение че роботите са предреченото бъдеще от години.

@Ива: в днешни дни, един човешки живот може да се спаси за $2300-2500, източник: http://www.givewell.org/international/top-charities/AMF . Знаеш ли колко струват едни олимпийски игри?

Ти сериозно ли не си в ред? Нали се сещаш, че не сме в средновековието...
    Ако ти кажа, че ми звучи добре идеята за трета световна и намаляването на населението на земята до 1млрд. д., за да се живее по-охолно, значи ли че съм различен и то в добрия смисъл на думата?
    Значи че най-вероятно си различен, но в лош смисъл на думата. А има шанс да няма нищо лошо в убежденията ти - това е ако ценностите които си задаваш не са взаимно противоречащи се, в което се съмнявам, защото за да е истина това, най-вероятно няма да имаш нищо напротив да страдат твои близки.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ...
    Възможно е, но още не е станало.

Относно еволюционната психология.. не съм чела. :Д
    Интересно ^^
    *сън*

@Ива: в днешни дни, един човешки живот може да се спаси за $2300-2500, източник: http://www.givewell.org/international/top-charities/AMF . Знаеш ли колко струват едни олимпийски игри?
    даа, знам, знам
    нали не ги пропускам...

все още не разбирам какъв ти е проблема с това?
    за какво искаш да се дават пари?
    представи си света без спорта, какъв би бил, как би изглеждал?

Значи че най-вероятно си различен, но в лош смисъл на думата. А има шанс да няма нищо лошо в убежденията ти - това е ако ценностите които си задаваш не са взаимно противоречащи се, в което се съмнявам, защото за да е истина това, най-вероятно няма да имаш нищо напротив да страдат твои близки.
    Не четеш, казах АКО..., а не че това са ми убежденията. Исках да ти кажа, че не всяка глупост е нещо необикновено и добро.

Същия.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Същия.
    Щяхме да изглеждаме като дебелата част от населението на САЩ.

все още не разбирам какъв ти е проблема с това?
    за какво искаш да се дават пари?
    Накратко.
    Понеже хората се стремят към рационализация на битовите си дейности, ще имат повече време за актуализации на мисленето. Тоест ще станат по-продуктивни в технологиите, телепатии, левитации и такива неща. Ще отключат способности, за които са се говорили митове и легенди, ще създадът и такива, за каквито не са подозирали прадедите им. Ще спрат да си говорят, защото вече всичко ще им бъде ясно и речта ще изчезне. Боли ги хуя за спорта, като те ще могат с мисълта да контролират телата си.

Същия.
    вярвай си
    ти ходиш ли на фитнес?
    защо ни е спорта изобщо? защо ни е да се възхищаваме на великите спортисти и да се стремим да бъдем като тях, защо ни е да си поставяме високи цели, да бъдем дисциплинирани, да се усъвършенстваме, ЗАЩО питам АЗ?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Щяхме да изглеждаме като дебелата част от населението на САЩ.
    Да, ама светът щеше да е същия. Пак щеше да има бедни и богати, красиви и грозни, добри и лоши, етц...

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Накратко.
    Понеже хората се стремят към рационализация на битовите си дейности, ще имат повече време за актуализации на мисленето. Тоест ще станат по-продуктивни в технологиите, телепатии, левитации и такива неща. Ще отключат способности, за които са се говорили митове и легенди, ще създадът и такива, за каквито не са подозирали прадедите им. Ще спрат да си говорят, защото вече всичко ще им бъде ясно и речта ще изчезне. Боли ги хуя за спорта, като те ще могат с мисълта да контролират телата си.
    Ако едно нещо противоречи на законите на физиката, независимо колко се усъвършенстваш, няма как да стане. Поне не и във вселената, която живеем.

вярвай си
    ти ходиш ли на фитнес?
    защо ни е спорта изобщо? защо ни е да се възхищаваме на великите спортисти и да се стремим да бъдем като тях, защо ни е да си поставяме високи цели, да бъдем дисциплинирани, да се усъвършенстваме, ЗАЩО питам АЗ?
    Не, петобой тренирам, ама никога не съм се възхищавал истински на някого, пък камоли да се стремя да бъда като него. За да си поставям цели и да се усъвършенствам не ми е нужен никого.

Ако едно нещо противоречи на законите на физиката, независимо колко се усъвършенстваш, няма как да стане. Поне не и във вселената, която живеем.
    Не можеш да бъдеш сигурен.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Не можеш да бъдеш сигурен.
    Мога.

не мога да разбера как след нещата които изписах още говорите за спорт. СМЯТАМ ЧЕ Е МОРАЛНО ПРАВИЛНО ГРУПА ВОЕННИ ДА ВИ ОТВЛЕКАТ ОТ УЛИЦАТА И ДА ВИ ОТВЕДАТ В БОЛНИЦА КЪДЕТО ВИ УБИВАТ И ВЗИМАТ ОРГАНИТЕ ЗА ДА СПАСЯТ ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ ЧОВЕКА С ТЯХ, МЛАД НЕВИНЕН ЧОВЕК, НИЩО ЛОШО ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ В ТОВА ЧЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА НЯКВИ СПОРТОВЕ ВЕ

@ивка: има много по-добри инвестиции от спорт, ще изброя няколко:

спасяването на човешки животи, проучване на болести с висока смъртност, technological singularity (!!!), проучване на лишението от сън и начините да намалиш съня си, general-purpose machine learning алгоритми, разработката на хапчета които помагат умствените възможности с минимални странични ефекти, леснодостъпни храни които са оптимални за здравето и същевременно възможно най-вкусни... и още много

за всяко от изброените свободно могат да се инвестират милиарди, билиони и пак да не стигнат
    Не четеш, казах АКО..., а не че това са ми убежденията. Исках да ти кажа, че не всяка глупост е нещо необикновено и добро.
    оф прав си. И да, съгласен съм. Започнах темата защото тя искаше да я включа във форумна приказка, а аз ѝ казах, че ми е трудно да включвам хора без някакъв изявен характер

Окей, ще го имам предвид, вместо да запиша детето си на плуване, ще му сложа транзистори в главата.

Мога.
    Не, свръх-човеците ще те бият отвсякъде по знания, не можеш да правиш заключение, тъй като те ще бъдат по-умни от теб. о.о

оф прав си. И да, съгласен съм. Започнах темата защото тя искаше да я включа във форумна приказка, а аз ѝ казах, че ми е трудно да включвам хора без някакъв изявен характер
    Много хора сa й го казвали това, ама не иска да го проумее и смята, че всички й се заяждаме.

Окей, ще го имам предвид, вместо да запиша детето си на плуване, ще му сложа транзистори в главата.
    Всъщност много избързваш с транзисторите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си