- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ива Нормалната
Накратко.
Понеже хората се стремят към рационализация на битовите си дейности, ще имат повече време за актуализации на мисленето. Тоест ще станат по-продуктивни в технологиите, телепатии, левитации и такива неща. Ще отключат способности, за които са се говорили митове и легенди, ще създадът и такива, за каквито не са подозирали прадедите им. Ще спрат да си говорят, защото вече всичко ще им бъде ясно и речта ще изчезне. Боли ги хуя за спорта, като те ще могат с мисълта да контролират телата си.
не мога да разбера как след нещата които изписах още говорите за спорт. СМЯТАМ ЧЕ Е МОРАЛНО ПРАВИЛНО ГРУПА ВОЕННИ ДА ВИ ОТВЛЕКАТ ОТ УЛИЦАТА И ДА ВИ ОТВЕДАТ В БОЛНИЦА КЪДЕТО ВИ УБИВАТ И ВЗИМАТ ОРГАНИТЕ ЗА ДА СПАСЯТ ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ ЧОВЕКА С ТЯХ, МЛАД НЕВИНЕН ЧОВЕК, НИЩО ЛОШО ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ В ТОВА ЧЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА НЯКВИ СПОРТОВЕ ВЕ
@ивка: има много по-добри инвестиции от спорт, ще изброя няколко:
спасяването на човешки животи, проучване на болести с висока смъртност, technological singularity (!!!), проучване на лишението от сън и начините да намалиш съня си, general-purpose machine learning алгоритми, разработката на хапчета които помагат умствените възможности с минимални странични ефекти, леснодостъпни храни които са оптимални за здравето и същевременно възможно най-вкусни... и още много
за всяко от изброените свободно могат да се инвестират милиарди, билиони и пак да не стигнат
оф прав си. И да, съгласен съм. Започнах темата защото тя искаше да я включа във форумна приказка, а аз ѝ казах, че ми е трудно да включвам хора без някакъв изявен характер
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
уоу, това е много хубаво
радвам се, че има загрижени хора за това
виж, всеки си има различни интереси, изглежда твоят не е спортът
за мен той е много важен може би, защото съм пристрастна по някакъв начин, защото съм искала да ставам спортистка, по-специално зимни спортове, по-специално ски-бягане
не можеш да го зачеркнеш ей така
много хора го гледат и се възхищават
да не говорим колко хора са надминавали себе си като са си поставяли цели да се развиват в определен спорт
колко хора с увреждания се отдават на спорт...параолимпийски игри а-у