- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
На мен са ми отдавна - както и онзи със стъклената бутилка, който ти беше препоръчвала веднъж .. някакъв немски :Д само че бирения май повече ми харесва от лайката.
Намазано съм с : Икаров в корените, био арганово масло в краищата, маска на БАН на лицето и немойш ма познайш
Някой виждал/пробвал/чувал ли е за спрей-маската на Наши?
Hayashi кои красоти точно и намерил кой да ме питавинаги като видя какви грижи полагаш за себе си се депресирам, че ще се сбръчкам на 25.
п.с. Сезонът на косопада ли е? Ужасно ми пада косата, което никога не се е случвало и се депресирам.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ Дам, сезона на косопада е. И при мен е така.. полудявам, тая коса е навсякъде!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ти добре ли си бе, човек?Аз се депресирам, че 30-годишните имат по-малко фини линии от мен, ама няма какво да се направи за съжаление.
При мен сезонът на косопада е 8 месеца в годината. Ако не мета 2 дена и всичко става в косми.
Исках да си купя маска за коса, но реших, че дрогерийните френски боклуци са твърде скъпи за 6-7 евро. Все пак, ако някой знае хубава маска за коса, да препоръчва!
Намазала съм се много добре с зехин и сега ми се прияде салата...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Всеки ден ли се слагат кристали за коса? Конкретно тези - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CD8Q9QEwAQ
^ Зависи, според мен когато чувстваш краищата сухи, тогава.
Направих маската с Тривитаминол последно за този месец. Също най-накрая имах време да оставя косата си да изсъхне сама и съм супер щастлива колко ми е здрава косата, само чакам да порасте.
И аз се оглеждам за хубава маска за коса, имам някаква професионална, която взех от фризьорката, но ми се чудя каква да си взема като свърши. Много ми се иска Макадамия, но не ми се и дават толкова пари, но има време да поразмисля. Яд ме е, че в ягодата я имаше намалена на 20лв. , но нямам кредитна карта.
^ Защо не си вземеш тази? http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml
Косопадът е зловещ при мен, направо ще остана без коса. Не е нормална тая работа.
Миналата година по това време пак беше страшен, ама не беше чак така. Вярно, че съм бая стресирана тая есен, но.. нямам думи. Пробвах да го боря с шампоан, ама така ми омазнява, че ще се гръмна. Та... оставям си го сам да отмине, а ще боря омазняването. Чакам си пратка от България, майка ми праща някакъв катранен шампоан, уж по-добър от Милва-та, ще видим.
хей, бихте ли ми препоръчали масло за коса , което да не омазнява косата, тъй като моята си е такава и не бих искала отново да си купя нещо, което няма да ползвам и доволни ли сте от маслата на икаров ?
ако можеш, вземи си Nashi argan. Не е на цената на Икаров, но косата ми не се е докосвала до нещо по-добро за нея. Попива изключително бързо. Иначе друг вариант е масло от гроздови семки - то не омазнява излишно. Можеш да си вземеш на Икаров, но има други варианти - Ravena (не знам дали така се казваха, ще проверя) , био магазини..
Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-12-2013 на 07:32
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз стоях със стимуланта няколко часа.![]()
Бтв да похваля един доста евтин балсам на Velnea (марка на Lilly) мирише много трайно и прави косата супер мека! http://www.lilly.rs/images/brendovi/...l_69211901.jpg
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
katii нещата на Velnea винаги миришат уникално! Тази серия между другото и на мен ми е привличала погледа. А моята коса никога не мирише на шампоана, балсама, маската... никога
POLLINA I know babe <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От около 2 месеца и половина използвам само маската на Макадамия (250мл) и ми втръсна вече косата ми да ми мирише на неяАко съм си правила домашна маска преди да се къпя косата ми става супер, ама без маска преди това вече не се справя така добре, както в началото. Май няма да я повторя, нещо дълбокохидратиращо да предложите?
http://prikachi.com/images/803/6747803r.jpg
Малка сладка, този шампоан доста добре хидратира, аз съм много доволна
Не мирише, а аз преди работата в магазин за розова козметика имах много силно обоняние.Нито кожата ми мирише на душ-гела .. максимум усещам леко да мирише на Наши или на тая розовата маска, но тя самата мирише доста леко. Прецакана съм.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И моята никога не мирише, само от олиото на Макадамия. Иначе на шампоан/балсам/маска абсурд!
Днес малко си поизправих косата защото много ми се искаше да ми е пусната, но след като си взема душ веднага се накъдрят бебешките косички и като си пусна ластичката/шнолата косата ми стои като разплетена кошница. Добре, че по-често си взимам душове вечер, та като се сплета на плитка и сутринта ми е много приятно начупена и обемна.
Почнах и Герикапс от днес. Дано не го забравям.
^Виж обаче колко са им хубави косите като за толкова ненормално дълги коси...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
бляк ! мразя такива коси :Д
Ценител съм , но такова нещо никога не може да ме впечатли. Свързвам го с неподдържане![]()
Да, и на мен не ми харесва.Но като за толкова дълги коси, са много здрави, което ме учудва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^оо джули и аз те помняя,къде се изгуби
и наистина косите им са доста здрави,харесват ми (само да бяха доста по-къси,защото това вече
е прекалено)