- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- БАТАЛФИЛД 3 И 4 ОНЛАИН
аи чакам да ме намериш с нетърпение за да избягам в чужбина , ще отида да живея извън европа даже , примерно в русия![]()
меджик джонсан мутрата на 18 години които пита как да свали момиче на 18 която си имала приятел и как искал да я обича муааааааааааааахахахахха аве днес е много забавен ден заеби ше се насера от смях![]()
![]()
рибената консерва са насра и вече внимава с подхода си , и тъкмо беше почнало да става много скучно и се появи ти по начина по които се появява чурката от единия ми крачол когато види майка ти
сега цялото ми внимание и нападение ще бъде насочено към децката ти главичка и вратле тип моливче
може да ги счупя лесно ама няя проблем аз не съм от състрадателните
ко стаа ве КЮМБЕ ще се откажеш ли като останалите
имаш ли ресурса и нервите да водиш битка срещу мен
ща сплескам като паламарка с думи , след туи ща изритам кат паламут от въдицата
в момента съм та фанал на въдицата ми и та ритам с шут в хлъзгавата мутра
аи ве свинак даи по надъхано , нека им напраим шоуто , бахти къв си насран торбалан
![]()
Последно редактирано от fire_magic : 11-16-2013 на 17:48
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Абе ти найстина си вярваш,че като си на 13 и се криеш по форумите си безсмъртен.. Нали знаеш колко е елементарно за човек с дори малки компютърни познания да ти открие адреса чрез ip... Особено в ИТ форумите. Детенце, вземи се стягай, че на някой сириец ако му се занимава ще ти подпали аналния канал.
Не че искам да взимам отношение и да се намесвам, ама човека си даде номерат'ва малко или много значи, че не се крие по форумите...
днеска за жалост на всички ше се разкрия и ще излезе че съм на 13 маика му да еба ве![]()
ще ви кажат колко ми е малка обиколката на врата
ела и ми намери аипито и ма набии бахтии много битка тука станахте достта мисля да се оттегля и да насера
отивам да се сгуша в покоите си и да гушна възглавничката![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-17-2013 на 06:50
sadovvs viz si licnite saob.
гледайте кво съобщение получих току що от надъханата шмака стиил (демек СТОМАНЕНИЯ
adres
daj si adresa na kojto jivee6?
муахахахаеии краи умрях
добре ве гибрик нали си супер сила намери ма сам , бахти тапира
геи меджик стига праща малкия ти 13 годишен брат да се разпраа вместо теб насранярев
насран стиил123 пиши тука ако имаш да казваш нещо , мисир![]()
tapo dete
дете съм и то голямо , не съм умирисано чиче като тебнадъхването ти не проработи путяк
![]()
ако все пак искаш да ме нападнеш и да ме убиеш, с кеф бих ти разбил носа и още други неща
обади се да ти видя номера и много бързо ще те намеря кои си обещавам ти
ще ми излязат имена адрес и т.н. даже няма да ми трябват понеже ще те викнат на едно място където има униформени и там ще бъда аз и ще те видя лично
аи изчезваи в момента на маика ти в путката
![]()
mnogo tapo dete
мюмюн, майка ти каза да купиш хляб като се прибираш
искаш ли да пусна баунти за тебев момента всеки е прегладнял и ако дам на някои 100лв ще те достави на тепсия , лайнар
а за 500лв дори няма да си мръдна пръста просто ще те наръгат в корема както си вървиш по улицата
внимаваи щото съм на път да се захапя![]()
аз много добре се защитавам обаче от тук никой все още не съм усуквалзатва така се скача
глеи ся , тва ти ли си Емил георгиев бучков , баща ти предполагам е георги бучковне ща да му развалям семеиния бизнес на човека , мноо е трудно да продаваш столове и маси , педал
билярдаджииче глеи ся ГЕОРГИ ДИМИТРОВ No 232 или Стопански двор 12 кое е
остаи по телефона ще питам баща ти
ще дойда с най добри намерения да си купя някоя маса или стол , след което ще навра в путката ти
няма да го очакваш понеже ще дойда като обикновен клиент
може да взема тука няколко главореза щото ма дразнят викат че съм изгубил форма щото съм 100кила
ама аз им казах че са прости и тва че е 100кила не значи че съм бавен за тва им казах да доидат да гледат
![]()
браво разкри ме
Хаха LeagueofShadows продължавай, МОЛЯ ТЕ. Спуквам се от смях като се сетя сега как се дървиш във форумите и как ако fire_magic те срещне на живо ще се насереш..
Искаш ли сега наистина да ти се обадя да те видя какъв си мъж ?