Те хубаво се усещат,ама аз не говоря само за единия секс ,а като цяло.И какво като се усещат,че примерно даден мъж ги занимава супер явно,на тях това им харесва и начина е да знаеш как да подходиш.Към всяка жена е индивидуално,но в крайна сметка винаги ще я получиш без значение колко време ще ти отнеме.Ден,седмица,месец,го дина накрая пак е твоя.
Аз не съм повърхностен ,реалист съм,всички харесваме с очите си първоначално,винаги ще харесам първо красивото момиче,с хубавото лице ,хубавите очи и хубавото тяло.Няма кухи и прости жени,просто някой са решили да се държат по този начин,всеки може да обича и да бъде обичан,стига да знаеш как да подходиш и да предразположиш другия.
Почти 1 година се мъчех да впечатля това момиче,да наистина бях супер влюбен в нея поне така си мислех,харесваше ми как мисли,след това се видяхме и тя не знам какво й стана,5 месеца по-късно тя осъзнава грешката си и е моя,без да съм полагал усилия през тези 5 месеца.Разбираш ли ,аз преди съм се постарал тя не го е оценила,но един ден ще го оцени и пак ще я имам.Но не се знае колко ще я искам тогава.