.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Малеее, за история преди лягане е супер! Благодаря!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Bruno Виж мнението
    Въйй ,не можем да се разберем май.
    Всеки човек има в себе си 10000000 личности,той само преценява коя да е по-силна в различни моменти ,самите ни реакции ,са рефлекция на тези личности.За да бъда с дадена жена,аз трябва да бъда еди кой си човек,аз го имам този човек като личност в себе си ,както още 100 и просто се старая повече да бъда този човек,естествено и тя не винаги е една ,разбирате ли какво искам да ви кажа.?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bruno Виж мнението
    Всеки човек има в себе си 10000000 личности,той само преценява коя да е по-силна в различни моменти ,самите ни реакции ,са рефлекция на тези личности.За да бъда с дадена жена,аз трябва да бъда еди кой си човек,аз го имам този човек като личност в себе си ,както още 100 и просто се старая повече да бъда този човек,естествено и тя не винаги е една ,разбирате ли какво искам да ви кажа.?
    Мисля, че говориш за това да угаждаш и да се държиш мило с някого.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    не само
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Bruno
    това повече на шизофрения прилича

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Малеее, за история преди лягане е супер! Благодаря!

Бруно, разбирам ти гледната точка, ама се чудя някога имал ли си истинска връзка всъщност и искаш ли такава изобщо? Както виждаме с one-night stands проблеми нямаш, ама не мислиш ли, че лишаваш себе си от нещо много по-дълбоко?

anonymous708973
    Guest
    Не. Защото нямаш 100 различни човека в себе си.

Или ще обичаш да се гушкаш и да се вреш на момичето, или няма. Не и двете. И без "ама понякога ми се гушка, понякога не". Знаеш за какво говоря - просто имам момчета, които са по-гушливи.
    И като попаднеш на момиче, което не обича да й се врат, ще трябва да спреш, тоест да пристъпиш себе си. За това говоря.

Пък ти си прави каквото си знаеш.

Не съм имал връзка повече от няколко месеца,сигурно изпускам не знам,на мен лично ми се губи интереса към жените бързо,не знам ,има ли значение ,може би ще се влюбя някой ден силно ,може би не ,но не виждам нищо лошо в това ,да караш жените да се чувствам добре,те чуват и получават това което искат ,хмм както и аз

PinkPan7her не е така имаш ги,но ти не се усещаш просто много е дълго да ти обяснявам ,а и не съм толкова добър за да ти ги покажа,как излизат ,това е да се анализираш себе си и повярвай ми ,разбираш супер много неща за самия себе си.Така,че това някой друг да се влюби в теб и уж да те познава няма как да се случи.
    Естествено,сега че има неща които единия харесва другия не ,то е нормално хаха аз говорех за други неща ,както и да е не може да се разберем

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не. Защото нямаш 100 различни човека в себе си.

Или ще обичаш да се гушкаш и да се вреш на момичето, или няма. Не и двете. И без "ама понякога ми се гушка, понякога не". Знаеш за какво говоря - просто имам момчета, които са по-гушливи.
    И като попаднеш на момиче, което не обича да й се врат, ще трябва да спреш, тоест да пристъпиш себе си. За това говоря.

Пък ти си прави каквото си знаеш.
    Point.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    two

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си