- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята глупост..
Малеее, за история преди лягане е супер! Благодаря!
не само
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
това повече на шизофрения приличаПървоначално написано от Bruno
Не. Защото нямаш 100 различни човека в себе си.
Или ще обичаш да се гушкаш и да се вреш на момичето, или няма. Не и двете. И без "ама понякога ми се гушка, понякога не". Знаеш за какво говоря - просто имам момчета, които са по-гушливи.
И като попаднеш на момиче, което не обича да й се врат, ще трябва да спреш, тоест да пристъпиш себе си. За това говоря.
Пък ти си прави каквото си знаеш.
Не съм имал връзка повече от няколко месеца,сигурно изпускам не знам,на мен лично ми се губи интереса към жените бързо,не знам ,има ли значение ,може би ще се влюбя някой ден силно ,може би не ,но не виждам нищо лошо в това ,да караш жените да се чувствам добре,те чуват и получават това което искат ,хмм както и аз![]()
PinkPan7her не е така имаш ги,но ти не се усещаш просто много е дълго да ти обяснявам ,а и не съм толкова добър за да ти ги покажа,как излизат ,това е да се анализираш себе си и повярвай ми ,разбираш супер много неща за самия себе си.Така,че това някой друг да се влюби в теб и уж да те познава няма как да се случи.
Естествено,сега че има неща които единия харесва другия не ,то е нормално хаха аз говорех за други неща ,както и да е не може да се разберем![]()