.
Отговор в тема
Страница 35 от 95 ПървиПърви ... 253132333435363738394585 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 2375
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    А и още да ви питам за Mythic Oil на Лореал какво мислите? ^
    Зависи какво си ползвала до сега:Д
    Много е леко олиото. По-добре се насочи към Наши или Макадамия.

Град
    Manhattan *
    Еййййййййй момичета, откъде мога да си взема тези продукти на milk shake ? ^^
    www.beautybay.com
    www.feelunique.com

I ♥ machoka Супер фен
    Здравейте Отдавна не съм писала,но да ви се похвалям,че си купих серум за растеж на косата на krauterhof и съм много доволна
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами аз съм ползвала този шампоан:

Доволна бях, но не трябваше за давам 20 и няколко лева за него. :Д Косата ми си беше здрава и хидратирана, и не видях чудеса от него. Нямаше смисъл. Иначе е много хубав и мирише прекрасно. А пък с този: http://images.bellezo.com/product/53...8318fd1b6c.jpg съм си милa косата веднъж. Много ми хареса. После косата ми се оформяше доста лесно и беше много гладка. ^.^ Абе хубави са, но ако косата ви не е изтощена, няма смисъл просто.

П.С. Към Джоли се отнася това.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Еййййййййй момичета, откъде мога да си взема тези продукти на milk shake ? ^^
    фризьорски салон
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Manhattan *
    Не че е нещо важно, но..:Д
    Измих се с шапоана и маската на Макадамия. Сега ще си сложа и маслото на Мароконойл <3

Защо изобщо го казваш тогава?

Град
    Manhattan *
    Абе я си гледай работата
    Врътни назад и погледни колко от момичетата са споделяли какво правят с косата си

Имам Наши, ама вече не виждам ефект... ;д честно казано не виждам нещо "Уау"
    ;д затоваа мислих аз това на лореал, искам бляяяяяяяясък :Х а моята е чуплива и нали знаете как изглеждат чупливите.. едни сухи... ;д ;д

Косата ми стой много странно след като я измия ... все едно е накъсана и много изтощена, а не съм я подлагала на боядисване все още ... моля ви някой да ми даде съвет ... и също така ако някой може да ми каже как без да я изтощавам много да я изсветля поне с 3-4 тона .... Благодаря ви предварително !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Маската на Денис е много хубава като за 6те лв, които струва. Тази е 30. Очаквам повече! Мисля да си поръчам направо голямата маска и най-големия шампоан и да ми е мирна главата тази година
    Шампоанът от литър и половина наистина ще го използваш цяла година. Може и да надминеш година дори

strawberry88 Моята е изтощена от пресата. Не изглежда никак зле, но си е изтощена. А и е доста дълга вече. Днес ходих на фризьор и с фризьорката ми решихме да спра да се изправям и ще ходя като разплетена дамаджана. днес отидох при нея изкъпана, не се изсуших, не се изправих, не се дори сресах и имаше нещо странно хубаво в хаоса. Времето е толкова влажно, че бретонът ми никога не е перфектно изправен, та реших да опитам да не я изправям.. поне до Нова Година.
    fizzyg той ще ми стигне, ама дали ще е толкова як и след година, защото от масовите шампоани след първите 100 мл вече започва да ме сърби главата и да не е толкова хубав ефектът и си имам по 3.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Оф, ще ме навиете и мен за тази маска!
    Джоли, като я пробваш и ти, сподели как е.

Осъзнах, че трябва да дам точно 100 лв за : Наши, голямата маска и големия шампоан Абсолют Рипеър. ;/
    sucks to be a woman
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да, ама тези неща ще ги ползваш доста време. :Д Аз лично никога не бих си взела толкова големи опаковки, защото бързо ми омръзват, но щом искаш и имаш парите..

Защо не могат всички да разберат колко МРАЗЯ да ми докосват косата? Когато някой започне да ме роши, после веднага трябва да вляза в банята. Когато е изправена го нямам този проблем.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    fizzyg той ще ми стигне, ама дали ще е толкова як и след година, защото от масовите шампоани след първите 100 мл вече започва да ме сърби главата и да не е толкова хубав ефектът и си имам по 3.
    Мистерията е голяма. В моя случай,както вече споменах(но аз обичам да си повтарям ),при мен ефектът и след 7-8 месеца си остана същия.Не мисля,че и ти ще имаш проблеми,но ако случайно усетиш,че има проблем - можеш да редуваш с един от масовите шампоани,тъкмо за да си ги доизползваш.

http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B8%D0%B...00-%D0%B3.3970 замисляам се дали да не си взема? Някой от вас май ползваше? ;Д

Някоя от вас беше попитала за продуктите на milk_shake. Аз имам това http://www.funky-style.com/page.php?item_id=43 взех го от физьорски салон за 12 лв мирише на папая СТАХОТНО Е <333 водят го за лесно разресване.Аз много бавно го хабя не знам дали няма да ти омръзне ама за парите си е супер ако намериш взимай го

Град
    София
    ^ О, благодаря за мнението. Приятелката ми хвалеше някаква пяна, която е за подхранване и каза, че мирише много хубаво и трайно.

Дамиии, здравейте ! Имам един малък проблем, ако може така да се каже ... Попринцип майка ми е професионален фризьор, ама нещо не иска да ми каже как да се справя Такаааа, значи от 4 месеца живея на място с доста тропичен климат хаха ако може така да се каже, въздуха е с висока влажност и пуста коса права неще и неще да седи( да поясня - не е боядисвана, нито третирана по какъвто и да е друг начин, освен топлинна обработка и под това имам предвид всякакъв тип маши и сешоари) та ако може да ми кажете някакъв продукт или нещо което може да използвам, за да помогне да се задържи ефекта повече от 5 минути, след половин часовото ми потене със сешоара ....

На мен ми помага само шапката.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Защо не могат всички да разберат колко МРАЗЯ да ми докосват косата? Когато някой започне да ме роши, после веднага трябва да вляза в банята. Когато е изправена го нямам този проблем.
    Xaxa, аз и обичам, и мразя да ми я пипат. Тоест не някой да почне да ми я роши, а да я гали, да си играе с нея, да ми плетат плитки и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На мен ми помага само шапката.
    Като се опитам да я изправя и след 5 минути като се завият тия краища и като сложа и една шапка, знаеш ли колко весела ставам

^Нищо не може да ти помогне. Само смяна на мястото на живеене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си