.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Като цяло не... (може би най-краткият ми пост е това)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като цяло не... (може би най-краткият ми пост е това)
    Ми направи го дълъг и кажи защо. Ако е свързано с жена, значи не си прав. :Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ми направи го дълъг и кажи защо. Ако е свързано с жена, значи не си прав. :Д
    Защотоооо...защотооо...не ме удовлетворява като цяло животът ми,често не се чувствам на мястото си,често ми се искат други неща, често сънищата ми са по готини от реалността, а не виждам и как това ще се промени някога.И картинката за хубаво бъдеще нещо не ми се изрисува в съзнанието някак все още. В общи линии е това.
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-29-2013 на 12:00
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Защотоооо...защотооо...не ме удовлетворява като цяло животът ми,често не се чувствам на мястото си,често ми се искат други неща, често сънищата ми са по готини от реалността, а не виждам и как това ще се промени някога.И картинката за хубаво бъдеще нещо не ми се изрисува в съзнанието някак все още. В общи линии е това.
    хмм. Не бъди песимист. Игнорирай тва,което не харесваш.. Винаги има начини да промениш нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си