.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    За момента съм щастлив, постигнах голяма част от целите, които си бях поставил! Разбира се сега си поставих нови, но като цяло съм доволен от постигнатото, за сега поне

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не мога да кажа, че съм щастлив, но се радвам и на малкото, което имам, защото винаги може да стане и по-зле.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама от тоя избор... от моята камбанария ми изглежда безкрайно плоско по повод какви неща хората се чувстват щастливи. Гледам и сега чудя "сериозно ли, това ли е, само това ли е нужно?". Мех.
    Гроздето е кисело в моя случай.
    Защо да не? Мен понякога и красива гледка може да ме направи щастлива. Аз също съм привърженик, че всичко е до момента, не до формулата. Перманентно такова състояние за мен не съществува. А ако идваше с "това, това, това, малко от това и това" щеше да е супер, ама...
    А това, че хората различни неща ги правят щастливи, е ясно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съгласна съм с ДъБелийвър и Виоленца.

Мен ме правят щастлива малки неща - разходка навън, хубава храна, разговор с приятели. Абсолютно незначителни и дребни. Същевременно, в личния ми живот всичко може е да пълна каша, но това по никакъв начин не може да по пречи на моментното ми състояние на utopia и щастие. Винаги нещо няма да е както ние искаме то да бъде в живота ни. И точно заради тази причина не бива да определяме щастието като чист, бял лист хартия, върху който липсва черно. Черно винаги ще има. Важното е, че и бялото присъства.

Ако всичко в живота ми се подрежда както аз го искам, няма да се чувствам щастлива. Ще се чувствам удовлетворена за известен период от време. Щастието не трябва да е цел.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Тази тема е същата като онази за смисъла на живота, даже може би постът ми там би паснал и тук. ;D

Да ти харесва как стоят нещата в даден аспект от живота ти е удовлетворение.
    Да следваш мечтите си е вдъхновение.
    Да имаш положителна настройка е оптимизъм.
    Да изпитваш положителни емоции е яко.
    Да си и да искаш да си точно в настоящия момент, независимо колко нещастен е той, е щастие.
    Например

Мега фен Аватара на xoxi
    50/50

Мега фен Аватара на tori
    Мда.

Наистина е нагласа. На мен не ми харесва да се спирам и да се замислям, постигна ли цел, рядко се наслаждавам на момента, просто избирам следваща и продължавам.
    Чувствам се постоянно неудовлетворена, сякаш не давам всичко от себе си, че мога и още. Няма как да съм щастлива при това положение. Наистина си е избор.

Ама от тоя избор... от моята камбанария ми изглежда безкрайно плоско по повод какви неща хората се чувстват щастливи. Гледам и сега чудя "сериозно ли, това ли е, само това ли е нужно?". Мех.
    Да де ама от тези основни неща следват другите. Следват цели и мечти. Това, че тая сутрин съм се събудила не е малък повод за щастие.

От доста време съм на периоди. И бързо преминавам от единия в другия. Но пък така не ми омръзва.

Аз съм по същия начин, но напоследък съм малко в дупка, но това не значи, че не съм щастлива

Пълно щастие няма

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    От доста време съм на периоди. И бързо преминавам от единия в другия. Но пък така не ми омръзва.
    Аз също.

Мега фен Аватара на babity
    Мда.

Наистина е нагласа. На мен не ми харесва да се спирам и да се замислям, постигна ли цел, рядко се наслаждавам на момента, просто избирам следваща и продължавам.
    Чувствам се постоянно неудовлетворена, сякаш не давам всичко от себе си, че мога и още. Няма как да съм щастлива при това положение. Наистина си е избор.

Т'ва, че съм щастлива значи ли, че не мога/не трябва да искам нищо повече от себе си? Едва ли. И аз принципно не си отделям време да се поздравя за конкретни успехи, но погледнато като цялостна картинка, а не детайл по детайл, съм щастлива. Знам коя съм, знам че имам тъшаците да си взема каквото си искам... к'во повече, освен мъничко шанс?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Като цяло не... (може би най-краткият ми пост е това)
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    много отдавна не съм била напълно, но все пак да, има моменти, в които съм задоволително щастлива
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Като цяло не... (може би най-краткият ми пост е това)
    Ми направи го дълъг и кажи защо. Ако е свързано с жена, значи не си прав. :Д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От скоро време не особенно

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ми направи го дълъг и кажи защо. Ако е свързано с жена, значи не си прав. :Д
    Защотоооо...защотооо...не ме удовлетворява като цяло животът ми,често не се чувствам на мястото си,често ми се искат други неща, често сънищата ми са по готини от реалността, а не виждам и как това ще се промени някога.И картинката за хубаво бъдеще нещо не ми се изрисува в съзнанието някак все още. В общи линии е това.
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-29-2013 на 12:00
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щастлива съм заради прекрасните хора в живота ми който ме правят много много щастлива

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Днес да!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    често сънищата ми са по готини от реалността
    Познато.

Мега фен
    Защотоооо...защотооо...не ме удовлетворява като цяло животът ми,често не се чувствам на мястото си,често ми се искат други неща, често сънищата ми са по готини от реалността, а не виждам и как това ще се промени някога.И картинката за хубаво бъдеще нещо не ми се изрисува в съзнанието някак все още. В общи линии е това.
    хмм. Не бъди песимист. Игнорирай тва,което не харесваш.. Винаги има начини да промениш нещо.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Познато.
    А аз пък сънувам по-често кошмари. Или пълни простотии.
    Казват уж че сънищата са огледало на реалността, защото изразяват душевното ти състояние. Или пък това,което искаш да се случи.

ДА, мога да кажа, че съм щастлива. Каквото съм си поискала до сега, постигнала съм го. Естествено, не спира желанието и за усъвършенстване. Но да, щастливо ми е. Имам прекрасен мъж и приятели до себе си, здрави сме (това наскоро осъзнах колко е важно, ама наистина!!!), колегите ми са супер печени. Осъзнах какви хора имам до себе си, когато съм имала най-тежки моменти и съм била на дъното.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Казват уж че сънищата са огледало на реалността, защото изразяват душевното ти състояние.
    Пфу, дано не е така, че иначе ще излезе, че съм побъркана.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А аз пък сънувам по-често кошмари. Или пълни простотии.
    Казват уж че сънищата са огледало на реалността, защото изразяват душевното ти състояние. Или пък това,което искаш да се случи.
    И аз сънувам главно пълни простотии.

Не съм напълно щаслива,чуствам се самотна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си