.
Отговор в тема
Страница 39 от 95 ПървиПърви ... 293536373839404142434989 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 2375
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Я ми кажете този състав добре ли е за арганово олио: Cyclopentassiloxane, Cyclohexassiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kertal Oil, Tocopheryl Acetate. PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorboc Acid. Citric Acid, Lavandula Angusifolia (Lavender) Oil.

Добрият състав за арганово масло е : argania spinosa kernel oil край и толкоз. :Д ако искаш истинско .. Наши примерно не е арганово масло в истинския смисъл на думата. В него също има химии, както и масло от ленено семе. В твоето по неизвестни причини има лавандулово.
    На моето чисто масло пише : 100% био арганово масло от неизпечени арганови ядки - на немски. Задължително трябва да не са печени, защото това от печени е за готвене. то и това става за приемане, даже на него пише да пия на ден по 3 супени лъжици :Д което ме навява на съмнението, че е истинско, защото и на истинската розова вода пише, че става за пиене, на химията пише, че не става. Btw да ви се оплача собствената ми майка е купила "розова вода" от вода, глицерин и розов екстракт. :Д даже не мирише неприятно като истинската.
    та, за аргановото масло - моето е от Био магазин Балев, струваше 37 лв за 250 мл.
    Може да не е истинско като да отида лично в Мароко, да си обера собственото непръскано с химия арганово дръвче и да си го направя на масло сама, но е най-доброто, което мога да си намеря от тук. Много по-добро от Икаров, а за Виктория Бюти да не споменавам.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-29-2013 на 17:45
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Добрият състав за арганово масло е : argania spinosa kernel oil край и толкоз. :Д ако искаш истинско .. Наши примерно не е арганово масло в истинския смисъл на думата. В него също има химии, както и масло от ленено семе. В твоето по неизвестни причини има лавандулово.
    На моето чисто масло пише : 100% био арганово масло от неизпечени арганови ядки - на немски. Задължително трябва да не са печени, защото това от печени е за готвене. то и това става за приемане, даже на него пише да пия на ден по 3 супени лъжици :Д което ме навява на съмнението, че е истинско, защото и на истинската розова вода пише, че става за пиене, на химията пише, че не става. Btw да ви се оплача собствената ми майка е купила "розова вода" от вода, глицерин и розов екстракт. :Д даже не мирише неприятно като истинската.
    та, за аргановото масло - моето е от Био магазин Балев, струваше 37 лв за 250 мл.
    Може да не е истинско като да отида лично в Мароко, да си обера собственото непръскано с химия арганово дръвче и да си го направя на масло сама, но е най-доброто, което мога да си намеря от тук. Много по-добро от Икаров, а за Виктория Бюти да не споменавам.
    Че то направо си е евтино, на същата цена като Наши. Знам си аз, че мойто не е чисто, ама за тия пари, за които си го взех няма как да е. Дали пък няма да омазнява твърде много като си е чисто без никаква друга химия? Тия двете "марки" хич няма да ги коментирам, на Икаров само стимуланта ставаше, ама вече съм намерила много по-ефикасни продукти, така че и той не става Това за ровата вода от вода нещо не го разбрах Ще трябва да го проверя някой ден тоя магазин Балев, а храни продават ли

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз пък никога не бих рискувала да се подстрижа сама, дори и c професионална ножица. Като се знам каква съм непохватна.
    Аз и сега от време на време си взимам обикновената ножица като видя сухо крайче,та за мен не е нищо ново.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно.
    И аз така мислих,но в Зоя-та гледам,че не е толкова скъпо.
    Дори скоро пак загледах в Ибей арганови масла и има много видове за..почти без пари. Но те вече са с неизвестен състав.

Наши е 100мл, това е 250. Изглежда точно като зехтин :Д омазнява, да, не е като Наши, ползвам го само преди баня.. няколко пъти опитах да сложа по съвсем мъничко след баня и се наложи повторна баня.
    За розовата вода - истинската има само розова вода в състава, тая на майка ми е вода (не розова, а вода - aqua), глицерин ?! и розов екстракт. Тоест боклук.
    В Балев имат и зеленчуци, и други масла, и всякакви хранителни продукти, и козметика, и каквото се сетиш. Даже има разни сладки неща - био. Имат си и сайт, разгледай го. :P Имат магазин в мол Пловдив иначе.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    Наши е 100мл, това е 250. Изглежда точно като зехтин :Д омазнява, да, не е като Наши, ползвам го само преди баня.. няколко пъти опитах да сложа по съвсем мъничко след баня и се наложи повторна баня.
    За розовата вода - истинската има само розова вода в състава, тая на майка ми е вода (не розова, а вода - aqua), глицерин ?! и розов екстракт. Тоест боклук.
    В Балев имат и зеленчуци, и други масла, и всякакви хранителни продукти, и козметика, и каквото се сетиш. Даже има разни сладки неща - био. Имат си и сайт, разгледай го. :P Имат магазин в мол Пловдив иначе.
    Значи още по-евтино излиза И аз искам да си имаме такъв магазин тука, специално за храните, ще разгледам непременно. Ти си цяла ходеща енциоклопедия относно козметиката, да знаеш

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Ти си цяла ходеща енциоклопедия относно козметиката, да знаеш
    Благодаря тиии! Ти не си ли от Пловдив както пише в профила ти?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Защо не взимате направо зехтин? За него поне знам, че е чист, защото маслините ги отглеждат до нас. Не знам дали има разлика между обикновения чист зехтин за готвене и козметичния, но е факт, че каквото съм ползвала досега все е имало видим ефект.

malka_sladkka това, което ти имаш съдържа най-вече силикони и според мен е подобно на кристали за коса.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Обожавам този магазин !!! :3

I know, baby =p
    п.с. току-що си накапах етерично масло от мащерка в шампоана. Експеримент. Ако подейства добре, ще ви съобщя. Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 11-30-2013 на 09:06
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А за коприната за коса какво ще кажете

Аз слагам в бълсама за коса витамин " А" течен това и още няколко неща ми подействаха на косата да порасне

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
    И аз! Ще чакаме да споделиш после.

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    бълсама за коса
    goddammit!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

goddammit!
    3
    това не го разбрах

Както и аз твоето.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Както и аз твоето.
    това че съм сгрешила една буква, това ли не разбираш не ставайте дребнави момичета

аз си мислих че тук е място където си споделяме идеи а не уроци по правопис

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Защо не взимате направо зехтин? За него поне знам, че е чист, защото маслините ги отглеждат до нас. Не знам дали има разлика между обикновения чист зехтин за готвене и козметичния, но е факт, че каквото съм ползвала досега все е имало видим ефект.

malka_sladkka това, което ти имаш съдържа най-вече силикони и според мен е подобно на кристали за коса.
    Аз имам зехтин, ама го използвам за преди миене на косата, а аргановото за след като съм се изкъпала вече, това за силиконите не ми хареса много, няма да повтория покупката

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    аз си мислих че тук е място където си споделяме идеи а не уроци по правопис
    И все пак правописът е важна част.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Аз имам зехтин, ама го използвам за преди миене на косата, а аргановото за след като съм се изкъпала вече, това за силиконите не ми хареса много, няма да повтория покупката
    аргановото чистото в никакъв случай не става за след къпане на каква марка е маслото ти?
    elena.markova нас дребнавите ни оставете на мира, по-добре станете грамотни
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    I know, baby =p
    п.с. току-що си накапах етерично масло от мащерка в шампоана. Експеримент. Ако подейства добре, ще ви съобщя. Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
    Хубаво вярваш, ама провери от какво трябва да се откажеш, за да действа хомеопатията.
    Ментова паста за зъби предполагам, че имаш. Махай я
    Това е само един пример.

Защо?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Луната
    аргановото чистото в никакъв случай не става за след къпане на каква марка е маслото ти?
    elena.markova нас дребнавите ни оставете на мира, по-добре станете грамотни
    Kenzia пише на него
    Не искаме неграмотни в темата

Ама хомеопатията далеч не е това, което си мислите. Само казвам. Онзи ден на лекции, лекторът се посмя на общата заблуда и ни каза какво е.

Според мен всяко едно масло може да се ползва след къпъне, но аз продължавам да слагам нещо силиконово, защото придава блясък без странични ефекти. Но 2-3 мънички капки масло в моята коса няма да се усетят изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си