- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Кво речи?! о.О
не е вярно, бе.
т'ва екстремумите бяха от раздела "елементи от математическия анализ" и подраздел "максимум и минимум на функцията. изследване на изменението на фукнцията" => сте по-назад ^.^
*седи и гледа като теле в железница*
сега един протест и от Випуск 2014 и всичко ще е окей ;д
първо с геометрията почнахме
но все тая
важното е да не стигаме до тва външно оценяване
тия от нашето училище си мислят, че профила ще ги спасяваме и едва ли не доброволно ще ходим
аххахха
ще окупираме и училищата и министерството
![]()
както прочетох едно мнение в нета "дайте и ние да се вдигнем на протест, ще се кръстим ранобудните ученици и ще окупираме МОН"
баси, стереометрията ми е смърт, както и на 95% от съучениците ми, ако това има на изпита..
въпреки че уча в инженерно училище, точно петима от 28 души ще се явят на ДЗИ по математика. така че, ако тия от министерството си мислят, че с принудителен тест ще ни накарат после да се явим на такава матура.. ахаха логика much
вторник ми е класното по литература, ще си теглим листче, дано се падне "Септември", даноо :д
повтарям за всички, които се тревожат за материала, че ние сме на ЯВОРОВ в даскало. 12-ти клас съм, да.
:Д:Д
иначе пълен минус с тва външно по математика... мразя стереометрия, МРАЗЯ Я
И аз съм профил..и не виждам никаква логика в това, че сте профил точно него да пропускате. Той е матуритетен, т.е трябва да се наблегне повече на него, а на другите по-малко..
Колкото до "Хоро", да хубав роман е.
Ти да не си случайно от 1ва английска? Че там в началото на година бяха до "Под игото".
Мерси.
Аз да, те още към октомври ни питаха, защото учителите трябва да преценят за подготовката.