- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Митко е леко странен, ма е пич..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
вегетариянс вс хънтеерс :Д хахха
Напреднало момче си за възрастта . Доста любознателен и чете. Но имаш малко кусури като всичко. За някои неща си наивен, тук се лигавиш и пускаш тролски теми,, но според мен така само си играеш и забавляваш анонимно все пак.. на живо не мислиш по същия начин.
Анкибой няма какво да го коментирам, той е с Линчето и това е достатъчно, за изграждане на представа за него. Ловец с хъс, природоизпитател и любител, харесва дивото и трудното и е пич на място, сериозен е когато трябва и за важните неща.
Често засичам ника ти, но в общи линии не съм обръщала особено внимание на постовете ти, в смисъл нямам някакво изградено впечатление. Единственото, което мога да кажа, че съм забелязала е че пишеш доста грамотно и според това, което видях докато разглеждах форумните ти мнения не си глупав, дори напротив.
http://ask.fm/iwwkaa
Зайката почти ми е съгражданка. Мисля, че няма какво повече да кажа по въпроса.
+Каним се да излезем от сума ти време..-_-![]()
Лице си, не те познавам и нямам преки наблюдения, но съм чела част от форумните ти мнения и забелязвам, че не обичаш да навлизаш в конфликти и етц.
http://ask.fm/iwwkaa
Мъничка е, има още салами да изяде (наивничка), ама ще се оправи. Има потенциал.
Dr. Gregory House
Какво да кажем?
Големи перипетии претърпя нашето приятелствоЩастлива съм, че имам такъв човек на своя страна. Гъделичка ме, че има някои доста крайни мнения и принципи, но аз съм изключението от тях. Много съм щастлива да го видя толкова амбициран и устремен!
/малък шрифт: И ако си махне брадата, ще е идеален :д
Душата, ти спала ли си, като си чела форума :Д
Напоследък не ми е толкова симпатичен.
т'ва за валдес.
Напоследък ми е симпатична.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Напоследък никак не ми е симпатична.
Тва за DisappointedDreamer.
Маги е готина. На моменти е малко крайна, че понякога и МНОГО крайна, но все пак е пич. И е голяма сладурана.
едит: Често мнението ѝ пасва с моето.
В Маги винаги съм виждал потенциал и ми е била слабост, но в последно време съм много щастлив да наблюдавам как активно и с бързи темпове го развива този потенциал. Преди време й беше пиперлив езика, щото не се стесняваше да си каже каквото мисли. Само че това е типично за тинейджърите и колкото може да е добра черта, толкова и лоша. Маги никога не е била глупава, но сега, като й поузря мирогледа, макар че все още си казва нещата в очите на хората, мнението й наистина си заслужава да се чуе. Винаги съм смятал, че една дама трябва да може да респектира слушателите си с ум и Маги върви стремглаво към имиджа на такава дама.
Може и аз да се заблуждавам, но като че ли в момента си в период, в който ти се наложи и все още ти се налага да преосмислиш повечето си убеждения, включително житейския ти път, идеите и познанията ти, че дори и хората и взаимоотношенията ти с тях. Не знам дали хората покрай теб си дават сметка, че такава промяна е много трудна, защото жертваш общественото си аз в името на истината и собственото си развитие. Околните не обичат да се променяме. И е смело, че въпреки това го правиш. Но се чудя дали го усещаш така, както аз си мисля.
//Тва към Маги разбира се, за другите не ми се пише, пък и се заседях тук прекалено дълго. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо се покри така?![]()
Dr. Gregory House
Шот' много ангажименти ми се натрупаха и за да се съсредоточа върху тях реших, че е добре да си дам почивка от всякакви социални мрежи. То взе, че и на нервите ми се отрази добре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^В грешка си, Ина.
Отдавна го осъзнах.
алелелелей
всички преди мен сте много вървежни, сега говорете красиви неща за мен