.
Отговор в тема
Страница 19 от 26 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 642
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Да се ориентираме към кофата, че да не ни ориентират след малко по бързата процедура. Shall we?
    Поздрав за Рич и Елвис http://www.youtube.com/watch?v=s88kWddzgpc
    Целия форон е анархия, не е проблем...
    Обзалагам се, че в момента си слушат поздрава от някъде.

Ама няма да им хареса - те слушат само death metal.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    не, ама сме копелета
    А Рич умря.
    Мда бе и сега копелето плаче за Рич.
    определено, това ще да е поведение на копеле.

Като разбрах първо си нарязах вените по дължина и после ги посипах с морска сол. Чудничко стана.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    ^
    това ли е копеле, ако е това, на думи го докарваш

иначе ти си едно малко, нежно момиченце, което обича да мечтае и да се прави на лоша, а някой я е излъгал, че това да си копеле.

ПП: така е, познавам тееееее, аз съм планетата Марс, всичко виждам.
    Последно редактирано от defender : 12-11-2013 на 19:19

Цитирай Първоначално написано от Otis_Driftwood Виж мнението
    >

> NeutralMilkHotel

Откъде ли Neutral Milk Hotel, ми напомня за нещата, които "приписваш" на зодията си?

бразвам ле фочан вече цял месец и се запознах с най-модерните мимета хД :Р <3 xD
    ньофагуве няма да разберат този пост PpPpPP

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    това ли е копеле, ако е това, на думи го докарваш

иначе ти си едно малко, нежно момиченце, което обича да мечтае и да се прави на лоша, а някой я е излъгал, че това да си копеле.

ПП: така е, познавам тееееее, аз съм планетата Марс, всичко виждам.
    аз съм и двете
    NeutralMilkHotel къв кочан?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на an7raks
    Ай стига спамихте, ВЕ!

Ама няма да им хареса - те слушат само death metal.
    Тихо, шибан плебей. Слушай си шитавата, комерсиална музика.... Prog Rock master race here...

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    бразвам ле фочан вече цял месец и се запознах с най-модерните мимета хД :Р <3 xD
    ньофагуве няма да разберат този пост PpPpPP
    Le xD

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ми, аз съм наркоман на хероин, убивам малки зайчета и кученца за удоволствие, и обичам да опипвам бабички в градския транспорт...От зодията ще да е, а? Само ми измислете коя, да мога да се оправдавам/изтъквам по-нататък с нея.
    имаш уникално тънко чувство за хумор
    по принцип не си падам по черния хумор, но ти си една от малкото (може би единствената), която говори цинично и не ме дразни :Д

иначе утф, ква е тая тема? :Д

Тихо, шибан плебей. Слушай си шитавата, комерсиална музика.... Prog Rock master race here...

Le xD
    Мили приятельо, с когото от детската градина още си делим играчките, откъде знаеш каква музика слушам?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    откъде знаеш каква музика слушам?
    Той е от Спартааааааааааааааа.......... ...

Мили приятельо, с когото от детската градина още си делим играчките, откъде знаеш каква музика слушам?
    1/10

try harder...
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 07:51

try harder you, mate ;] Това че съм публикувала някаква песен като ироничен отговор не значи, че бих слушала нея и подобията и в ежедневието си. И отново забелязваме тоталната ти липса на логика.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

> Грешна импликация от моя страна.
    > Намеква че грешната импликация е показател за обща липса на логика
    > Използва логическа индукция за да ДОКАЖЕ, че ми липсва логика, което само по себе си е логическа грешка -
    > Дори не разбира целта на грешната ми импликация.

Тъпа си, но ме радваш. Даже пускам втори поздрав специално за теб...

Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 13:45

Мега фен
    Инициатива:
    "Кажи нещо хубаво на една жена, бъди мъж."

Аз съм тъпа? Ти твърдеше, че всички хора със самочувствие са комплексирани. Ти ме обиди безпочвено ей така колкото да ме обидиш. Ти ми казваш, че аз слушам определена музика без да ме познаваш. Първо мисли и след това говори - не обратната последователност. Или ти по-скоро изключваш мисленето въобще.
    Най-много обичам в тоя форум като ми обясняват какво съм казала аз.
    defender ми .. няма шанс май
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз съм тъпа? Ти твърдеше, че всички хора със самочувствие са комплексирани. Ти ме обиди безпочвено ей така колкото да ме обидиш. Ти ми казваш, че аз слушам определена музика без да ме познаваш. Първо мисли и след това говори - не обратната последователност. Или ти по-скоро изключваш мисленето въобще.
    Най-много обичам в тоя форум като ми обясняват какво съм казала аз.
    defender ми .. няма шанс май
    Чудя се, дали е от зодията това, че си тъпа ?

Изказаната от мен хипотеза ти първо няма как да я разбереш с ограниченото си възприятие за термина комплекс , което си прихванала в кварталните кафета на лафче с другите курвета... Комплекс и компенсация са два напълно естествени процеса, които до голяма степен определят психо-социалното развитие на всеки човек . Но в социалния живот, комплексиране е станало нарицателно за определен тип поведение, което не се харесва на хората. А какво е всъщност явлението, откъде идва, до какво води.... никой не го интересува. Ееее..... какво пък, то нали психология не се учи от учебник...
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 17:10

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Изказаната от мен хипотеза ти първо няма как да я разбереш с ограниченото си възприятие за термина комплекс , което си прихванала в кварталните кафета на лафче с другите курвета...
    а какъв според теб е термина за това изказване?

На мен ми е много интересно какво знаеш за Зороастър или само можеш да си качваш разни картинчици с разни плиткоумни тениски. Както ти каза - "А какво е всъщност явлението, откъде идва, до какво води.... никой не го интересува." Никой не го интересува, нали можем да си публикуваме аватари с разни по-завъртяни имена и да се правим на интересни.
    Значи проблемът е, че имам ограничено мнение за термина комплекс? Ти имаш ограничено мнение за света.
    Точно имах предвид, че не всички съзнателно компенсират ниската си самооценка чрез самочувствието си. Високото самочувствие на някои хора е породено от висока самооценка. Други, съзнавайки ниската си степен на развитие, интелигентност и така нататък, демонстрират високо самочувствие, което трябва да заблуди околните, че те всъщност имат висока самооценка и впоследствие и околните да имат висока оценка за тях. Това го повторих няколко пъти с различни думи. Ако пак не го разбереш вече не мога да помогна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    лол, това било Доктора :Д :Д

Мега фен
    Психолози пфф. Докторе, ти какво имаш против ежедневните разговори на хората ? Забавляват се людете. Да, малко в повече идват безсмислените приказки и все повтарящите се случки .. ама така е.

Случките се повтарят само когато му обяснявам хиляда пъти една и съща малоумщина! :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

1. Комплекс
    Комплексът е изтласканата от съзнанието представа за себе си... Тя съществува дълбоко в човешката психика и е резултат от градацията на социалното съзнание в индивида, което съзнание носи със себе си моралните и нравствени норми на обществото и така фактически поставя летва, която всеки човек трябва да прескочи. Първоначално, образи на тази летва от изисквания са родителите, а в последствие приятелите, колегите и обществото като цяло. Но тази поставена бариера е само условна, а прескачането й напълно е невъзможно (освен ако не си "съвършен"), и затова нежеланите самоидентификации се изтласкват извън съзнанието. Затова и комплексът е несъзнателен - съзнанието е с избирателна пропускливост. Социалната бариера за приемливо и неприемливо разделя човека на две половини - онази която е позволено(приемливо) да показва и другата - непозволената. Само че, тук е уловката - непозволената страна не изчезва, тя стои дълбоко във всеки човек и определя до голяма степен всички бъдещи начинания и формирането на характера като цяло. Точно тук идва и компенсацията, като проявление на комплекса...

2.Компенсация
    Понеже несъзнателната част е присъща винаги, а и обществото оказва постоянно влияние, чувството за малоценност трябва по някакъв начин да бъде избегнато, забулено,преодоляно или най-общо - компенсирано. Така съзнанието пропуска единствено положителни самоидентификации, които да контрират отрицателните, и се изгражда социално-обособената личност. Двата процеса на комплексиране и компенсиране (а и изобщо съзнателното и несъзнателното) според мен произхождат именно от социално дефинираната реалност, която налага вътрешно разделение на всеки човешки индивид с цел неговото правилно функциониране в обществото.
    Компенсацията невинаги е съответствена на комплекса.... Ако даден човек има комплекс за малоценност спрямо някоя от своите физически черти, то компенсацията може да се изразява в старание да се прикрият тези черти, или да се издигнат на пиедестал други черти, която да ги компенсират. В това отношение, да се разпознае комплекса по компенсацията се явява сложна задача, освен ако второто не е директно проявление на първото.

Това е най-общо.
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 18:42

Мега фен
    1. Комплекс
    Комплексът е изтласканата от съзнанието представа за себе си... Тя съществува дълбоко в човешката психика и е резултат от градацията на социалното съзнание в индивида, което съзнание носи със себе си моралните и нравствени норми на обществото и така фактически поставя летва, която всеки човек трябва да прескочи. Първоначално, образи на тази летва от изисквания са родителите, а в последствие приятелите, колегите и обществото като цяло. Но тази поставена бариера е само условна, а прескачането й напълно е невъзможно (освен ако не си "съвършен"), и затова нежеланите самоидентификации се изтласкват извън съзнанието. Затова и комплексът е несъзнателен - съзнанието е с избирателна пропускливост. Социалната бариера за приемливо и неприемливо разделя човека на две половини - онази която е (приемливо) позволено да показва и другата - непозволената(неприемлива а). Само че, тук е уловката - непозволената страна не изчезва, тя стои дълбоко във всеки човек и определя до голяма степен всички бъдещи начинания и формирането на характера като цяло. Точно тук идва и компенсацията, като проявление на комплекса...

2.Компенсация
    Понеже несъзнателната част е присъща винаги, а и обществото оказва постоянно влияние, чувството за малоценност трябва по някакъв начин да бъде избегнато, забулено,преодоляно или най-общо - компенсирано. Така съзнанието пропуска единствено положителни самоидентификации, които да контрират отрицателните, и се изгражда социално-обособената личност. Двата процеса на комплексиране и компенсиране (а и изобщо съзнателното и несъзнателното) според мен произхождат именно от социално дефинираната реалност, която налага вътрешно разделение на всеки човешки индивид с цел неговото правилно функциониране в обществото.
    Компенсацията невинаги е съответствена на комплекса.... Ако даден човек има комплекс за малоценност спрямо някоя от своите физически черти, то компенсацията може да се изразява в старание да се прикрият тези черти, или да се издигнат на пиедестал други черти, която да ги компенсират. В това отношение, да се разпознае комплекса по компенсацията се явява сложна задача, освен ако второто не е директно проявление на първото.

Това е най-общо.
    ти какво учиш сега?
    Последно редактирано от klimatronik : 12-12-2013 на 18:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си