- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Ама няма да им хареса - те слушат само death metal.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като разбрах първо си нарязах вените по дължина и после ги посипах с морска сол. Чудничко стана.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^
това ли е копеле, ако е това, на думи го докарваш
иначе ти си едно малко, нежно момиченце, което обича да мечтае и да се прави на лоша, а някой я е излъгал, че това да си копеле.
ПП: така е, познавам тееееее, аз съм планетата Марс, всичко виждам.
Последно редактирано от defender : 12-11-2013 на 19:19
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
try harder you, mate ;] Това че съм публикувала някаква песен като ироничен отговор не значи, че бих слушала нея и подобията и в ежедневието си. И отново забелязваме тоталната ти липса на логика.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
> Грешна импликация от моя страна.
> Намеква че грешната импликация е показател за обща липса на логика
> Използва логическа индукция за да ДОКАЖЕ, че ми липсва логика, което само по себе си е логическа грешка -![]()
> Дори не разбира целта на грешната ми импликация.
Тъпа си, но ме радваш. Даже пускам втори поздрав специално за теб...
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 13:45
Инициатива:
"Кажи нещо хубаво на една жена, бъди мъж."
Аз съм тъпа? Ти твърдеше, че всички хора със самочувствие са комплексирани. Ти ме обиди безпочвено ей така колкото да ме обидиш. Ти ми казваш, че аз слушам определена музика без да ме познаваш. Първо мисли и след това говори - не обратната последователност. Или ти по-скоро изключваш мисленето въобще.
Най-много обичам в тоя форум като ми обясняват какво съм казала аз.
defender ми .. няма шанс май![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудя се, дали е от зодията това, че си тъпа ?
Изказаната от мен хипотеза ти първо няма как да я разбереш с ограниченото си възприятие за термина комплекс , което си прихванала в кварталните кафета на лафче с другите курвета... Комплекс и компенсация са два напълно естествени процеса, които до голяма степен определят психо-социалното развитие на всеки човек . Но в социалния живот, комплексиране е станало нарицателно за определен тип поведение, което не се харесва на хората. А какво е всъщност явлението, откъде идва, до какво води.... никой не го интересува. Ееее..... какво пък, то нали психология не се учи от учебник...![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 17:10
На мен ми е много интересно какво знаеш за Зороастър или само можеш да си качваш разни картинчици с разни плиткоумни тениски.Както ти каза - "А какво е всъщност явлението, откъде идва, до какво води.... никой не го интересува." Никой не го интересува, нали можем да си публикуваме аватари с разни по-завъртяни имена и да се правим на интересни.
Значи проблемът е, че имам ограничено мнение за термина комплекс? Ти имаш ограничено мнение за света.
Точно имах предвид, че не всички съзнателно компенсират ниската си самооценка чрез самочувствието си. Високото самочувствие на някои хора е породено от висока самооценка. Други, съзнавайки ниската си степен на развитие, интелигентност и така нататък, демонстрират високо самочувствие, което трябва да заблуди околните, че те всъщност имат висока самооценка и впоследствие и околните да имат висока оценка за тях. Това го повторих няколко пъти с различни думи. Ако пак не го разбереш вече не мога да помогна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
лол, това било Доктора :Д :Д
Психолози пфф. Докторе, ти какво имаш против ежедневните разговори на хората ? Забавляват се людете. Да, малко в повече идват безсмислените приказки и все повтарящите се случки .. ама така е.
Случките се повтарят само когато му обяснявам хиляда пъти една и съща малоумщина! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1. Комплекс
Комплексът е изтласканата от съзнанието представа за себе си... Тя съществува дълбоко в човешката психика и е резултат от градацията на социалното съзнание в индивида, което съзнание носи със себе си моралните и нравствени норми на обществото и така фактически поставя летва, която всеки човек трябва да прескочи. Първоначално, образи на тази летва от изисквания са родителите, а в последствие приятелите, колегите и обществото като цяло. Но тази поставена бариера е само условна, а прескачането й напълно е невъзможно (освен ако не си "съвършен"), и затова нежеланите самоидентификации се изтласкват извън съзнанието. Затова и комплексът е несъзнателен - съзнанието е с избирателна пропускливост. Социалната бариера за приемливо и неприемливо разделя човека на две половини - онази която е позволено(приемливо) да показва и другата - непозволената. Само че, тук е уловката - непозволената страна не изчезва, тя стои дълбоко във всеки човек и определя до голяма степен всички бъдещи начинания и формирането на характера като цяло. Точно тук идва и компенсацията, като проявление на комплекса...
2.Компенсация
Понеже несъзнателната част е присъща винаги, а и обществото оказва постоянно влияние, чувството за малоценност трябва по някакъв начин да бъде избегнато, забулено,преодоляно или най-общо - компенсирано. Така съзнанието пропуска единствено положителни самоидентификации, които да контрират отрицателните, и се изгражда социално-обособената личност. Двата процеса на комплексиране и компенсиране (а и изобщо съзнателното и несъзнателното) според мен произхождат именно от социално дефинираната реалност, която налага вътрешно разделение на всеки човешки индивид с цел неговото правилно функциониране в обществото.
Компенсацията невинаги е съответствена на комплекса.... Ако даден човек има комплекс за малоценност спрямо някоя от своите физически черти, то компенсацията може да се изразява в старание да се прикрият тези черти, или да се издигнат на пиедестал други черти, която да ги компенсират. В това отношение, да се разпознае комплекса по компенсацията се явява сложна задача, освен ако второто не е директно проявление на първото.
Това е най-общо.
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 18:42