.
Отговор в тема
Страница 49 от 63 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1566
    Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    минавам само да отбележа, че се влюбих xD

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    ...
    Червената на Сандра Бълок ми е абсурдна с това деколте на мен. Може би съм повлияна от факта, че нямам с какво да го напълня, хаха :д И ще стои зле. Ама не мога да си изкривя душата - и тя няма, не й стои добре.

Иначе черната я бях решила като повторен вариант, защото никъде не можех да намеря свестен червен плат (Да, мислим си, че това е най-малкият проблем, пък и червеното е суперчесто срещан цвят, ама... нъц.) И бях решила, че ще я правя черна от дантела с някакъв детайл - дали блестяща нишка, дали прозираща част. Някой ден нещо такова ще си направя, пу, дано ми се налага да ходя на официални вечери.

А това оранжевото нещо върху Ева Лонгория ми е такова недоразумение... Обикновено е толкова стилна, тук на нищо не мяза!

Тази светлотюркоазената (?) би била страхотно попадение! В зависимост от материята и детайлите може да е за бал, може и да е за късна лятна разходка из града. Прекрасна е!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Пантерке, за тази, която аз пуснах ли говориш? Tony Ward прави страхотни рокли

Синеочке, какви са те3 рокли тип Пепеляшка?

нз в Германия как се прави, но нека ти обясня в БГ как се празнува бал :Д : отиват класа на ресторант/хотел, напиват се като свине и въртят яки гюбеци, после се изнизват на групички към различните чалготеки, яки гюбеци и пак пиене до загуба на разсъдък...
    истински бал не е това, което се практикува тук, съответно няма нужда от обемните рокли (бих, казала че това е въпрос на личен избор)
    ако зависеше от мен, бих дарила всичките луди пари, които се харчат покрай тази пародия на някой приют за животни или на дом за деца без родители
    мисля, че миналата година бях чела за някакви сърби (?), които отидоха на бала си с обикновени дрехи и дариха парите си (не знам дали точно така беше)
    таа, такам

При нас изобщо не беше така. Нито са се въртяли гюбеци в захлас, нито после се е ходило по чалготеки. Балът си го прави випуска. Ако е пълен с чалгари, естествено, че се очаква нещо подобно. Но ако се организира от интелигентни и разбрани хора изобщо не се стига до такива недоразумения.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Е последната е само като на Пепеляшка
    Другите за мен са си най-нормални рокли .

В Германия също си има и къси рокли но дългите са малко повече .

При нас също няма обемни рокли просот на мен ми хареса роклята и я пуснах .

Попринцип за официални събития като балове и приеми се изисква дълга рокля малко по ненатруфена . Късите рокли се свързат повече с коктейлни събития . Което разбира се не важи за абитуриатски балове чак с такава голяма сила .

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    При нас изобщо не беше така. Нито са се въртяли гюбеци в захлас, нито после се е ходило по чалготеки. Балът си го прави випуска. Ако е пълен с чалгари, естествено, че се очаква нещо подобно. Но ако се организира от интелигентни и разбрани хора изобщо не се стига до такива недоразумения.
    Моят както се организираше от интелигентни и разбрани хора, пак беше селящина. ;/ Поне в дискотеката не бяхме на мазна чалгия.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://www.zg.s.schule-bw.de/neu/img...eier%20009.jpg

Тая дългата синя рокля ми харесва много особено цвета й . Много ми е нежен.

http://www.gymnasium-hohenlimburg.de...entia-2012.jpg
    И късата тъмно синъо рокля са ми много хубави поне на мене .

Немски бал ли е това, че толкова руси главици?
    Почти всички са се облякли много добре според мен.

На мен ми харесва девочката до госпожата най-вдясно. :Д Само че нашите толкова обикновено никога няма да се облекат. Типичен немски бал - да.
    както и най-лявата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    http://www.zg.s.schule-bw.de/neu/img...eier%20009.jpg

Тая дългата синя рокля ми харесва много особено цвета й . Много ми е нежен.

http://www.gymnasium-hohenlimburg.de...entia-2012.jpg
    И късата тъмно синъо рокля са ми много хубави поне на мене .
    Коя тъмносиня? Третата на първия ред отляво надясно?
    Безумно евтино ми е това съчетание от сатен и синьо. Най-масовият сатен изглежда безумно евтино... само в светли цветове е добре според мен.

На мен ми допада девойката най-вляво на първия ред. При нас имаше доста такива - суперизчистени рокли от шифон, на моменти чак прекалено изчистени. Но тук тази мадама си има акцент - едно рамо и цветенце. Страхотно е, това е семпла елегантност за 19-годишно момиче.

Иве, каквото си го направите е. И при нас имаше хора на чалга, но масовата част беше другаде.

това германци ли са?
    веве, много зле

Пантерке, не знам
    нямам много опит
    миналата година бях на бал и това, което видях беше отврат (за София говоря )

Виж им обувчиците колко са нисички! ^_^ няма нашите 160мм :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Забелязвате ли как при тях няма голотии? А в България няма клас без някое потресаващо деколте или дупчица и цепчица тук-там. Готино изглеждат, изобщо не бих ги нарекла зле.

anonymous708973
    Guest
    Забелязвате ли как при тях няма голотии? А в България няма клас без някое потресаващо деколте или дупчица и цепчица тук-там. Готино изглеждат, изобщо не бих ги нарекла зле.
    И забележи как косите на половината са мега неглиже :д

Ние сме look at me now. Ами замисли се - ако се облечеш така на български бал - това за мен са типични асеновградски рокли, все ще има някоя с роклята на не знам си коя чалга певица от клипа или бала и и всички "о, тая колко е хубава" "о, ами другата".. ако са всички по-обикновени, е много приятно, но една да има някаква фамозна и ... опитват се коя може повече да шокира невинния зрител.
    И всяка година класиката в жанра

ето го и нещо, което започва като нова класика :Д

ето пък я на нейния си бал - можеш да получиш епилептичен припадък от толкова много shiny
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

за мен и германците и снимките на нашите 'звезди', които пусна са евтини по различен начин

anonymous708973
    Guest
    ГерманКите имаш предвид, предполагам.
    Ама откъде падаш о.О

Между евтино и безстилие има голяма разлика! Последното нещо, което можеш да кажеш и за манталитета, и за начина на обличане на германките, е, че е евтин.

казах, че са евтини по различен начин
    if u know what i mean...

Евтин по различен начин е да дадеш сума ти пари за рокля, която излага на показ почти цялото ти тяло.
    Гермаките изглеждат доста неглиже, но и това си има своя чар. Момичето на първия ред в средата с роклята в цвят шампанско изглежда страхотно! Въпреки че роклята ѝ не е нещо заметяващо и няма никаква прическа.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    казах, че са евтини по различен начин
    if u know what i mean...
    И по кои начин са евтини ?

На мен пък разните пакетки цепки и незнам си какво са ми ужасни . Не ги намирам аз красиви или стилни 1000 пъти предпочитам нещо по семпло с едан наглиже прическа вместо разни модни икони .

Евтин по различен начин е да дадеш сума ти пари за рокля, която излага на показ почти цялото ти тяло.
    дори и да не показва цялото ти тяло, една рокля пак може да изглежда евтина
    материя, кройка и тнт (тове е и към Синеочка)

това не е евтино, сиг съм че дори не сте чували за марката :Д
    без Гугъл, плс :Д

не казвам, че марката прави дрехата, но много си личи дееаа

Супер фен Аватара на paradosou
    ^Втората категорично не ми харесва. Първата е интересна, обаче щеше да е по-грабваща в друг цвят и специално на тая мадама не й стои добре в областта на деколтето .

а не, перфектно й стои, малки цици <3

по принцип стила на тази марка е доста по-разчупен

ест това не винаги означава, че е хубав, но според моите скромни критерии, това е шик и елегантност

нещо по-различно...

Не е задължително да е марково, за да е хубаво и не всичко марково е хубаво, както не всичко хубаво е марково.
    Тея мен не ме кефят. :Д Откъм кройка са различни и всеки си има вкус, но цветовете са откровено зле.
    PinkPan7her има и доооста евтини германци :Д но като цяло са много готини хора Държа да се отбележи, че много ме радва пичът с папийонката
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове