- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
MAzda 3 1.6i 2006
насрано трабантюго внимавай понеже ще вербувам приятеля ти Angerfis и после той ще те достави на тепсияслед тва ще има уширомавашигери в главата ти
Продължавай да си тестваш късмета , простир
![]()
пак ще ме баннат и пак трябва да се регистрирам много ме мързи честно !!!!
дай да се псуваме на живо викам азгладък
![]()
lichi si koi e nasraniq i koi e prosti tva si ti za sujelenie si tolkova kyx i samoten che tursish vnimanie po forum za lapeta puk si goyemoto nasrano laino koet kat vidi batka s lanec i adidas sa sviva v mirizlivata si cherypka
ai otrepko dokaji che ne si nasran i ela shtom znaesh tolkova mnogo
ma teb ta e strax zatva sa kriish mishko dolna
shi go verbyvash ti shi verbyvash na romite pishkite poneje sa ti svodnici ai chistka kelesh
ko ne si jena i straxlivec ela eto ti i adresa Lazyr 161A nad dominoto 5ti etaj
chakam ta ma ti 6i sa naserwesh shtoto si maznata jena silen si samo na dumi ,ako si i na deistviq zapovqdai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от trabi_bs : 11-26-2013 на 01:14
Ама вие сериозно ли взехте да си насрочвате бойни срещи във форум![]()
виж ся няма да дойда никъде първо щото ще излзе 150килограмовия ти баща тип космат чичка гол и ща държи надупен , след тая гледка няма да мога да спя никога повече
насирам най редовно от батка с ланецкак позна , ето ти си батка с ланец и насрах мухахах
само времето ще докаже как ще паднеш , успокой са ся , дръж нервите , детски параличся знам че няма да можеш да спиш спокойно със седмици ама опитай са да дремнеш поне , като си представяш как ти усуквам брадата и главата ти се устремява надолу и наляво
![]()
пиша във форум с лапета щото и аз съм лапе ти ко знаиш мисираз съм на 14 , аз кога съм казал че съм голям
![]()
да ти кажа трабанта му е бая назобен![]()
най ниската точка на унижение ще е когато нашите имат леф и ми купят трабанттва ще значи че ме мислят за умствено спрял прокопсал клош олигофрен
![]()
малко ъпдейт по темата ми , ето тва е мафиота от чиято ръката ще падна покосен завинаги![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
траби -бс я кажи колко строежа замаза днеска , смукач![]()
Бах маааааму проходимост.
http://www.youtube.com/watch?v=25u80sQkkkM
http://www.youtube.com/watch?v=W-1hFUxytyw
тия не ме кефят изобщо , от студа ще му се насере всичкопрекалено са усложнени тия автомобили и само в оторизиран сервиз могат да се правят
аз бих предпочел лансър ево или импреза/форестер СТИ ако ще е лека кола с 4х4много по опростени системи и ИЗПИТАНИ във всякакви условия включително и ралита
![]()
Ела в 21 век. Много си далеч от истината. Не съм пипал Audi, но познавам перфектно моята кола (модел 2008-а). На първо четене се сещам за 3 компютъра, но май бяха повече. Няма никакви ядове с тях. Колата пали без никакви проблеми при температури до -25 (големите студове преди 2 години). Поддържам я без усилия на улицата пред блока, но тя не се и чупи. Колкото до компютрите те са електроника и последното нещо, което би се счупило в една кола. "Майсторите" обвиняват тях за по-лесно, за да не кажат, че са се учили на ГАЗ-ка и новите коли са им тъмна индия.
Последно редактирано от dimitar_ak : 12-13-2013 на 10:58
каузата е изгубена , затапи ме и мисля да си замълчаКолкото до компютрите те са електроника и последното нещо, което би се счупило в една кола.мухахах
Да, вярно, те компУтрите не се чупят, те просто си дават разни грешчици, след няколко хил км излизат наяве разни студени спойчици, някой-друг елемент дава фира, щото си бил откачил първо клемата на + на акумулатора, вместо тази на маса... Все такива благинки, които са много далеч от счупването, да...
Компютърът съобщава за грешка, която не е в него. Правиш ли разлика?
Вече може да се чете един автомобилен компютър с който и да е смартфон. Работата е там, че трябва да знаеш как работят системите и какво четеш на екрана на диагностиката. В 99% от случаите проблемите са в износващи се компоненти или идиотско поведение на собственика, а не в компютрите.
Последно редактирано от dimitar_ak : 12-14-2013 на 05:47
компютъра също ти контролира количеството въздух към гориво (RATIO или съотношението по скоро) , количество изгорени газове , обороти , имаш ламбда маф мап сензори дебитомери ако някой от тях обърка показанията колата или спира или почва да се дави , на мен се е случвало
компа управява оборотите , при мен се управляват с БОЛТкое е по надеждно , парче стомана или платчица с електронни пътечки
![]()
Болтът е по-надежден от компютър? Може би, но в 100-ци пъти по-неточен. Ти защо живееш в къща, а не си още в пещера?
ултра ама ултра тъпо сравнение калашников![]()
значи сравнението което ти правиш е : хемитата с карбуратори , биг блоковете и т.н още наричани масал карс като една такава запазена струва от 50 хиляди долара нагоре и ги правят по над 1000коняса пещерата тоест толкова изостанали че видиш ли не ги карат из целите щати
а модерна пласмасова опаковка с платки е къщата