- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
откъде ги намирате? о.О
или и това е конфиденциална информация
ние леко тактично предупредихме, че утре няма да се явяваме целия клас :Д
Да аз съм в езикова гимназия направо ни счупват от математика и на всичкото отгоре тая вика сигурно това ще ви е и годишната от изпита... btw 11 клас съм.... ще му се невиди и на чудесата...
Абе ко ме занимавате с глупости
на нас пък ни казаха, че утре ще минават на проверка и ако не си дал предварително бележка, че ще отсъстваш, няма да ти извинят отсъствията пхаха да ги таковам и администрацията, ебаси
вие решихте ли дали ще си взимате годишници/класници или там както им се вика? ;д вчера в моя клас предложиха най-абсурдната оферта за 70лв, изсмях им се и повече не ги слушах кво приказват :д луди пари за 10листа хартия
Ооооо не, някои от нас са твърде заети да се мусят защо 6 клас ще украсяват стаята,Няма да се събираме преди ваканцията, не щем да се виждаме изобщо. За годишници е абсурд, най - много да пише "Пък Х е тъпа интригантка".
Аз има да си направя презентацията по ИИ, класното по математика, темите до Османистика, пробната матура по история, матурата по гео и да си изнеса доклада по СиЛ и съм свободна за ваканцията.
ние днес отидохме трима души от 25беше много готино
така сме се смяли..
иначе за годишници.. решихме да си направим от 8-ми до 12 клас със най-различните изцепки и хубавите моменти и т.н. ии сами да си ги правим там сме се събрали една комисия![]()
![]()
Боже... толкова ще ми липсват тея хора : /
Хахаха, при нас пък - заради олимпиадата по физика - обявиха деня за "ден за самообучение", тоест всеки да си учи вкъщи... смятаай.
При нас в 12-ти (!!) клас директорката лично обикаляше по часовете и пишеше отсъствия - къде на 20 човека, къде на 25... Учителите изобщо не искаха да ни цакат така, ама... пуста изпълнителност и двоен стандарт от страна на властимащите.
При нас е нещо подобно. Зам. директорката ходи като хала по коридорите, гледат специално на 12 клас записите с аудио. Отделно ни треснаха и въведението всеки ден учителите да ни чакат строени и ако дойдеш по късно от 7 и 20 те записват. И така масово се почна идване за втория час, защото дори и да не закъснееш за часа вече си записан. Тези строги мерки + двоен стандарт правят гадно впечатление на всички.
А да, също така стоим без парно, за да пестим ток за новите японски климатици, които разбира се няма да са в класните стаи.
Последно редактирано от YSMF : 12-14-2013 на 16:55
ние отидохме заради олимпиадата по химия.. принципно.. която така и не се състоя днес както ни бяха казали.. но да
не мисля, че сме прецакали останалите като сме отишли, защото учителите не написаха на никой отсъствие, заради нашето присъствие, само една учителка написа на всички, защото по принцип е твърде стриктна и мрази нарушаването на правилата.
Хахах и нашата директорка се случва да обикаля и да гледа кои от дванадесетокласниците ги няма!
Днеска не ходих и следващата седмица само до сряда съм там.Трябва да си планирам всеки ден от ваканцията,че ако си пропилея времето ще се намразя :Д Някой няма ли да кандидаства нещо с математика и да иска да си обменим информация![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95