- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя жена за вас е курва?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз казах, че си казвам моите критерии и не ангажирам НИКОГО с тях.
Момиче, което е правило секс преди 18 за мен е момиче, което е расла в елементарна и просташка среда или момиче, което е прекалено глупаво. Според мен е хубаво човек да съхрани чистотата си до определена възраст и за всяка нещо си има време, а сексът не е от нещата, които трябва да се случват преди 18.
И да, ако някоя ми сподели, че е правила секс на 15, 16 или дори 17 веднага ще ми падне в очите.
Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-15-2013 на 12:31
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нищо лошо не съм казала, че има. Но всеки си решава сам за себе си. Защото ако примерно съм имала интимен контакт с някого преди 18та си година, това не значи, че съм аморална, отгледана зле и т.н. и т.н. Значи, че така съм решила за правилно и съответно знам какво правя .
Това да си "курва" според мен си е чисто състояние на духа...ако мога така да го формулирам хах. Признавам, не изчетох всички мнения до момента, но според мен това да си курва трябва да ти извира някъде вътре в теб. И какво...може да е девствена, но да духа на всеки срещнат (май бях чувала за такива девойки)... Мисълта ми е, че може да си 'неопетнена' физически, но духът ти да е 'мръсен'. Май само аз се разбрах...
Последно редактирано от nixx : 12-15-2013 на 12:52
Въпреки тъпата тема и фейк профила ще отговоря.
Курва е момиче без достойнство, готово да се продава за своя собствена облага.
Момиче, играещо с чувствата на хора, които може да са близки(братя, братовчеди,баща-син, приятели и т.н.).
Момиче, което няма капка самоуважение и не се срамува от действията си.
Бройката или загубата на девственост не определя това дали си курва.
По твоята логика 90% от момичетата във форума са курви(има действително и такива, но не всички са).
Това, че момиче е спало с момче преди 18, не я прави автоматично курва. Защо?
Ти от къде знаеш колко е готова или не да прави секс?
Точно около тази възраст пък вече си е достатъчно развито едно момиче, за да има сексуален контакт.
Авторке отговори ми - давам ти хипотетична ситуация:
Момиче има приятел(първи приятел) от няколко месеца, но не се е чувствала готова.
Ден преди да навърши 18, тя спи с него за пръв път. Тя още не е на 18, на 17 е.
Това прави ли я курва? о.о
*сън*
Rodena sum juni. Znachi mai mesec ne moga da prawq sex, zashtoto sum dete. Obache juli weche sum golqma, zrqla i otgoworna, taka li?
Po twoqta logika ti si kurwa, zashtoto nikname-ut ti e seksualen. Kakwi sa tiq dupeta, nqmash li s kakwo drugo da blesnesh, a iztukwash seksualnite si dostoinstwa?
Hilary za sefte da kaje neshto umno i nekiflensko, ama podoziram, che talkuwaniqta ni se razlichawat.
Авторке,на колко години си?
Критериите ти са твърде елементарни.Още имаш много хляб да ядеш.Заблудена и незряла си.
Защо секта?
Ма кви сте ми смешни всичките тапи кифли тука и то заради няколко нешта.Парво че се вразвате на някакав фейк lilalowo_dupe, pure_girl или по скоро е pure_boy и второто че всички дето се праите на моралисти не само кифлите ми и кифлиоците ся излиза че нямате ништо против бройките а иначе много ревете като някоя кажи че е спала с доста така.Ама ся .....вижте се сами
Видяхте ли сЯ ! ! !
Разбиранията ти на каква основа се крепят? Това мислене е сектантско. Какво е било детството ти, как си се развивала, какви оценки си имала в училище, харесвана ли си била, като малка? Влюбвала ли си се през пубертета, била ли си изолирана от тесен и широк кръг от хора, девствена ли си? Относно мнението ти - абсурдно е. PinkPan7her даде много точен и ясен пример.
Не смятам, че курва би могло да се нарече и момичето, което си отваря краката, за самия спорт/за това, че си мисли, че няма свестни мъже на тази планета. Може да е изстрадала. Да, грешка е да правиш така, но можеш ли да я наречеш курва? Не знаеш какво е преживяла, за да стигне до това положение.
Значението на думата "курва" мисля, че е жена, която е СВИКНАЛА да си отваря краката пред непознати/познати или приятели, с никаква цел спрямо човека отсреща за по-малко от седмица. Не можеш да съдиш никого.
Това, че тя е стигнала до това положение да я наричат "курва", явно на нея не ѝ пука, както казах не знаете, какво е изживяла, за да е в това положение. Можеш да си отваряш краката пред 3-5-10 човека, стига наистина да си сигурна в това, което правиш и стига да е за повече от месец. Може би мога да се съглася донякъде с това, че когато не са уточнени нещата, жената иска само секс, а мъжа нещо повече - жената действа за собствена облага и наранява момчето. В случая той си изгражда друго мнение за нея.
Последно редактирано от Anonys : 12-15-2013 на 14:33