.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 172
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Искаш ли саламче ?
    Не ям месо. Пробвай с нещо по-апетитно.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това, обаче, наистина ми харесва. Много добро изказване и ми дава храна за размисъл.
    Така извадено от контекста, който тя вложи с второто изречение, не звучи правилно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Твоето мнение грам не е меродавно за мен, предвид, че най-вероятно си фейк, а дори да не си, да твърдиш, че момиче, спало с някого преди 18, е невероятна малоумщина. Обясни ми какво се променя след навършването на 18? Обясни ми, моля те, връзката между правото да гласуваш, да пиеш, да караш кола и интимните отношения.
    Също така ми обясни защо 30-годишна жена, спала с 4-ма, е курва.

.
    Аз казах, че си казвам моите критерии и не ангажирам НИКОГО с тях.
    Момиче, което е правило секс преди 18 за мен е момиче, което е расла в елементарна и просташка среда или момиче, което е прекалено глупаво. Според мен е хубаво човек да съхрани чистотата си до определена възраст и за всяка нещо си има време, а сексът не е от нещата, които трябва да се случват преди 18.
    И да, ако някоя ми сподели, че е правила секс на 15, 16 или дори 17 веднага ще ми падне в очите.
    Последно редактирано от Lilawo_Dupe : 12-15-2013 на 12:31

Абе и твоята не е лесна...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    И искаш да ми кажеш, че ако обичам някой трябва да се пазя до 18та година защото "така било правилно" и ако не го направя съм отгледана в лоша среда и не съм възпитана правилно? Елементарно мислене...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Значи всички мъже сме курви, благодаря.
    Един истински мъж би предложил повече от това.
    Моля.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Когато ми дадеш универсиална дефиния на думата "свястно", тогава ще приема теориите ти. Защото ти за мен не си свястна, въпреки че си спала с по-малко от 3-ма, например.

За последното - никой не говори за обичане. Говорим за интимни отношения, които в никакъв случай не вървят ръка за ръка с любовта и обичта.
    Ами коя жена прави секс с някой, когото не обича - курвата ест.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не ям месо. Пробвай с нещо по-апетитно.
    За ядене ли говориш още ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Lilawo_Dupe Виж мнението
    Ами коя жена прави секс с някой, когото не обича - курвата ест.
    Йес!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    И искаш да ми кажеш, че ако обичам някой трябва да се пазя до 18та година защото "така било правилно" и ако не го направя съм отгледана в лоша среда и не съм възпитана правилно? Елементарно мислене...
    Ами преди 18 за мен още си дете, не си готова за секс и какво лошо има да се запазиш до 18 си година?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За ядене ли говориш още ?
    Може пък да съм лакома, от'де знаеш, хахахахахх

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ами преди 18 за мен още си дете, не си готова за секс и какво лошо има да се запазиш до 18 си година?
    Нищо лошо не съм казала, че има. Но всеки си решава сам за себе си. Защото ако примерно съм имала интимен контакт с някого преди 18та си година, това не значи, че съм аморална, отгледана зле и т.н. и т.н. Значи, че така съм решила за правилно и съответно знам какво правя .

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Нищо лошо не съм казала, че има. Но всеки си решава сам за себе си. Защото ако примерно съм имала интимен контакт с някого преди 18та си година, това не значи, че съм аморална, отгледана зле и т.н. и т.н. Значи, че така съм решила за правилно и съответно знам какво правя .
    За мен значи.

Това да си "курва" според мен си е чисто състояние на духа...ако мога така да го формулирам хах. Признавам, не изчетох всички мнения до момента, но според мен това да си курва трябва да ти извира някъде вътре в теб. И какво...може да е девствена, но да духа на всеки срещнат (май бях чувала за такива девойки)... Мисълта ми е, че може да си 'неопетнена' физически, но духът ти да е 'мръсен'. Май само аз се разбрах...
    Последно редактирано от nixx : 12-15-2013 на 12:52

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Може пък да съм лакома, от'де знаеш, хахахахахх
    Ако си, в ресторанта всеки сам ще си плаща сметката.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако си, в ресторанта всеки сам ще си плаща сметката.
    Икономичен мъж ще се окажеш ти. Русото не ти е по вкуса май май.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Въпреки тъпата тема и фейк профила ще отговоря.

Курва е момиче без достойнство, готово да се продава за своя собствена облага.
    Момиче, играещо с чувствата на хора, които може да са близки(братя, братовчеди,баща-син, приятели и т.н.).
    Момиче, което няма капка самоуважение и не се срамува от действията си.

Бройката или загубата на девственост не определя това дали си курва.
    По твоята логика 90% от момичетата във форума са курви(има действително и такива, но не всички са).
    Това, че момиче е спало с момче преди 18, не я прави автоматично курва. Защо?
    Ти от къде знаеш колко е готова или не да прави секс?
    Точно около тази възраст пък вече си е достатъчно развито едно момиче, за да има сексуален контакт.

Авторке отговори ми - давам ти хипотетична ситуация:
    Момиче има приятел(първи приятел) от няколко месеца, но не се е чувствала готова.
    Ден преди да навърши 18, тя спи с него за пръв път. Тя още не е на 18, на 17 е.
    Това прави ли я курва? о.о
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Rodena sum juni. Znachi mai mesec ne moga da prawq sex, zashtoto sum dete. Obache juli weche sum golqma, zrqla i otgoworna, taka li?

Po twoqta logika ti si kurwa, zashtoto nikname-ut ti e seksualen. Kakwi sa tiq dupeta, nqmash li s kakwo drugo da blesnesh, a iztukwash seksualnite si dostoinstwa?

Hilary za sefte da kaje neshto umno i nekiflensko, ama podoziram, che talkuwaniqta ni se razlichawat.

Smart
    Guest
    Авторке,на колко години си?
    Критериите ти са твърде елементарни.Още имаш много хляб да ядеш.Заблудена и незряла си.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Smart Виж мнението
    Авторке,на колко години си?
    Критериите ти са твърде елементарни.Още имаш много хляб да ядеш.Заблудена и незряла си.
    На 20 съм и какво им е на критериите ми?

Супер фен Аватара на Anonys
    Кажете според вас коя жена е курва, има ли точно определени критерии, за да лепнеш етикета "курва" или това по-скоро е стил на поведение и отношение към живота?

Давам си моите критерии:
    За мен курва е жена, коята е загубила девствеността си преди 18 година.
    За мен курва е жена, коята е спала с повече от 3ма мъже в живота си.
    За мен курва е жена, която използва междукрачието си за собствени облаги и ползи, лъже интригантства и мачка другите само и само за да получи своето.
    От коя секта си?

Banned Повече от фен
    Защо секта?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ма кви сте ми смешни всичките тапи кифли тука и то заради няколко нешта.Парво че се вразвате на някакав фейк lilalowo_dupe, pure_girl или по скоро е pure_boy и второто че всички дето се праите на моралисти не само кифлите ми и кифлиоците ся излиза че нямате ништо против бройките а иначе много ревете като някоя кажи че е спала с доста така.Ама ся .....вижте се сами

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ма кви сте ми смешни всичките тапи кифли тука и то заради няколко нешта.Парво че се вразвате на някакав фейк lilalowo_dupe, pure_girl или по скоро е pure_boy и второто че всички дето се праите на моралисти не само кифлите ми и кифлиоците ся излиза че нямате ништо против бройките а иначе много ревете като някоя кажи че е спала с доста така.Ама ся .....вижте се сами
    : D

Banned Повече от фен
    Видяхте ли сЯ ! ! !

Супер фен Аватара на Anonys
    Разбиранията ти на каква основа се крепят? Това мислене е сектантско. Какво е било детството ти, как си се развивала, какви оценки си имала в училище, харесвана ли си била, като малка? Влюбвала ли си се през пубертета, била ли си изолирана от тесен и широк кръг от хора, девствена ли си? Относно мнението ти - абсурдно е. PinkPan7her даде много точен и ясен пример.

Не смятам, че курва би могло да се нарече и момичето, което си отваря краката, за самия спорт/за това, че си мисли, че няма свестни мъже на тази планета. Може да е изстрадала. Да, грешка е да правиш така, но можеш ли да я наречеш курва? Не знаеш какво е преживяла, за да стигне до това положение.

Значението на думата "курва" мисля, че е жена, която е СВИКНАЛА да си отваря краката пред непознати/познати или приятели, с никаква цел спрямо човека отсреща за по-малко от седмица. Не можеш да съдиш никого.

Това, че тя е стигнала до това положение да я наричат "курва", явно на нея не ѝ пука, както казах не знаете, какво е изживяла, за да е в това положение. Можеш да си отваряш краката пред 3-5-10 човека, стига наистина да си сигурна в това, което правиш и стига да е за повече от месец. Може би мога да се съглася донякъде с това, че когато не са уточнени нещата, жената иска само секс, а мъжа нещо повече - жената действа за собствена облага и наранява момчето. В случая той си изгражда друго мнение за нея.
    Последно редактирано от Anonys : 12-15-2013 на 14:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си