.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 198
    anonymous708973
    Guest
    Искат по същата причина, поради която и аз искам. Познавайки Темплъра, например, и умствения му багаж, направо съм готова да си заложа главата за причините.

Не бил говорил на никого, тия на друг ги разправяй. Засегна три неща, и трите са ми в любимите.

Сушито го ям с клечки, които държа правилно. Яла съм с пушена риба, ям и със сурова, при това с удоволствие. Оризът не може да се "изрони", защото е специален сорт плюс че има оризов оцет вътре. Правя разлика между хосомаки, урамаки, футомаки, нигири и сашими. Има и още видове, с които съм запозната само по картинка, понеже не съм ги виждала в България, а в Германия не съм ходила на суши все още. Вкъщи имам нори, бамбуковата постелчица, специалния ориз, оризовия оцет, уасаби-то и японски соев сос.

При това не е имало кой да ме научи и кой да ми е ментор. Бях първата от познатите ми, която прояде суши, сега половината ядат. Каквото го знам, съм го научила сама. Тук преди един месец имахме азиатска седмица. Познай кой беше първа кипра на суровата риба, нарязана на парчета, големи колкото свинско за готвене.

Губиш баса, с други думи.
    Всеки, който казва, че знае всичко за нещо, е пълен глупак, впрочем. Не бил надувка после, лелеее..

Майка ми има един любим лаф, не съм сигурна от кого е, мисля, че от професор в университета: Няма нищо по-страшно от войнстващата простотия.
    Тоест, това, че си клише с ограничени интереси и естествено огромно самочувствие, защото то върви в комплект, съвсем не значи, че ще избягаш насран. Напротив - повечето хора обичат да си доказват простотията. И това е най-страшното - отказът да научиш нещо ново, убеден, че знаеш всичко.

Когато някъв вчерашен пикльо ми твърди, че хората, в частност момичетата рядко имали какво да го научат, ясно ми е що за птица е.

Приключих по темата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-17-2013 на 09:45

На мен ми е по интересно щом не иска да контактува с момичета който се интересуват от изкуство и които искат да научават нови неща тогава какви са му критериите ?

Голям фен Аватара на shades
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искат по същата причина, поради която и аз искам. Познавайки Темплъра, например, и умствения му багаж, направо съм готова да си заложа главата за причините.

Не бил говорил на никого, тия на друг ги разправяй. Засегна три неща, и трите са ми в любимите.

Сушито го ям с клечки, които държа правилно. Яла съм с пушена риба, ям и със сурова, при това с удоволствие. Оризът не може да се "изрони", защото е специален сорт плюс че има оризов оцет вътре. Правя разлика между хосомаки, урамаки, футомаки, нигири и сашими. Има и още видове, с които съм запозната само по картинка, понеже не съм ги виждала в България, а в Германия не съм ходила на суши все още. Вкъщи имам нори, бамбуковата постелчица, специалния ориз, оризовия оцет, уасаби-то и японски соев сос.

Губиш баса. При това не е имало кой да ме научи и кой да ми е ментор. Бях първата от познатите ми, която прояде суши, сега половината ядат. Каквото го знам, съм го научила сама. Тук преди един месец имахме азиатска седмица. Познай кой беше първа кипра на суровата риба, нарязана на парчета, големи колкото свинско за готвене.

Губиш баса, с други думи.
    Всеки, който казва, че знае всичко за нещо, е пълен глупак, впрочем. Не бил надувка после, лелеее..

Майка ми има един любим лаф, не съм сигурна от кого е, мисля, че от професор в университета: Няма нищо по-страшно от войнстващата простотия.
    Тоест, това, че си клише с ограничени интереси и естествено огромно самочувствие, защото то върви в комплект, съвсем не значи, че ще избягаш насран. Напротив - повечето хора обичат да си доказват простотията. И това е най-страшното - отказът да научиш нещо ново, убеден, че знаеш всичко.

Когато някъв вчерашен пикльо ми твърди, че хората, в частност момичетата рядко имали какво да го научат, ясно ми е що за птица е.

Приключих по темата.
    И кои са тези причини , интересно ми е После като ме види ще го разпитваш сигурен съм , и другите ще разпитват ама той ще ви сурне по пързалката Значи илия искам да им кажеш че съм 50кг което е истината и съм много уплашен ухапан бухъл И също бивам респектиран от момичета понеже мноо ме е срам а в същото време имам и голямо самочувствие

Ориза се стяга и изсъхва ако не го ядеш веднага. Уасабито се слага вътре в соевия сос и се разбърва , не се яде отделно , то е като хряна А джинджифила се яде не по време , а между хапките , служи да си оправиш вкуса между различните видове сушита. И сигурно и тва го знаеше , че е абсолютно забранено и е кръвна смъртна обида за японците да вземеш суши от чужда чиния , да сложиш от твоята в нечияи т.н. Това се прави по строго определен ред. Първо обръщаш клечките откъм дебелата страна , питаш човека дали може да пробваш от неговия деликатес , той обръща клечките , взима суши от неговата чиния и го слага в обща чиния , ти оттам с обърнатите клечки взимаш от общата чиния , слагаш в твоята , и почваш да ядеш нормално Не стаа както вие момичетата обичате да човъркате по чинииките , така ако ми грабнеш от сушито най много да те сръгам някъде с клечките , или може да те хвана за ухото и да те издърпам , хвата ми е много здрав тъй като ям от много години Мога да ти счупя пръста с клечки

Ориза го изронваш тъй че не губя нищо И преплиташ клечките което е типично за СУШИ НУБ

Самочувствие покрито от огромни познания и умения , тва е потенциална заплаха за всеки който е срещу мен и огромна помощ за всеки който е до мен , всеки решава къде иска да бъде

Айде махай се от темата, уплашена настъпана невестулка

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    На мен ми е по интересно щом не иска да контактува с момичета който се интересуват от изкуство и които искат да научават нови неща тогава какви са му критериите ?
    кефят ме енергични момичета , не флегма , също така смелчаги които са готови да пробват нови неща , не ме кефят страхливки които си стоят в черупката по цял ден

общо взето това е

А какво пречи едно момиче да е енергично и да се интересува от театър и разните старамодни за тебе неща ?

Едното няма нищо общо с другото .

anonymous708973
    Guest
    Това, че пишещите в тази тема ходим на театър, не ни прави несклонн да опитваме други неща. (Хах, мацката преди мен ме изпревари.)

В интерес на истината, само това с подаването на суши не го знаех, но предвид някои от бизнес навиците на японците, ако мога така да се изразя, и някои от съвсем битовите им привички (като например, че никога не ходят боси вкъщи и не показват ходилата си, защото е признак на неуважение) не съм изненадана.
    Първия път, когато ядох суши, сложих уасабито в соевия сос и разбърках, никой не ми беше показал, че е така. Едва по-късно, когато се прибрах и разрових из нета, установих, че съм го направила правилно. Джинджифил също имам вкъщи, разбира се, но случих на кофти бурканче, нищо че е добра марка... някакъв мек и лигав е, не е хрупкав.

За фукането как си можел да счупиш на някого нещо си... няма да го коментирам дори.

И за пореден път - престани с тоя общ знаменател. Някои момичета сме добре възпитани и не "човъркаме" в собствените си чинии, камо ли в чуждите, да не говорим за искането на позволение да опиташ нечия храна.

пантерата е пример за това , тя е бавна и флегматична и не е я кефят опасни дейности , в същото време харесва театъра. мисля че в този параграф влизате и почти всички писали от тази тема. нека бъда поправен ако не съм прав

тя ми каза че не обича адреналина понеже се чувствала уплашена и треперела муаааааахаха еми кво повече да говорим нека си стои схлупена и тва е двата профила не съвпадат

Ти добре ли си ?

Много ограничено мислиш какво общо има театъра с това кой е бавен и незнм си още какво ?

Основното нещо с което се занимавам е худжествена гимнастика хайде ела ми кажи че съм бавна и флегматичан да ти се изсмея в лицето .

И въпреки това не ми пречи да уважавам и ценя чуждите таланти и да им се наслаждавам

Обичам да ходя и на мачове и на състезания но също така и на класически концерти . Не съм забелязала някой от ображението ми да ме има за флегма или изостанала .

Това, че пишещите в тази тема ходим на театър, не ни прави несклонн да опитваме други неща. (Хах, мацката преди мен ме изпревари.)

В интерес на истината, само това с подаването на суши не го знаех, но предвид някои от бизнес навиците на японците, ако мога така да се изразя, и някои от съвсем битовите им привички (като например, че никога не ходят боси вкъщи и не показват ходилата си, защото е признак на неуважение) не съм изненадана.
    Първия път, когато ядох суши, сложих уасабито в соевия сос и разбърках, никой не ми беше показал, че е така. Едва по-късно, когато се прибрах и разрових из нета, установих, че съм го направила правилно. Джинджифил също имам вкъщи, разбира се, но случих на кофти бурканче, нищо че е добра марка... някакъв мек и лигав е, не е хрупкав.

За фукането как си можел да счупиш на някого нещо си... няма да го коментирам дори.

И за пореден път - престани с тоя общ знаменател. Някои момичета сме добре възпитани и не "човъркаме" в собствените си чинии, камо ли в чуждите, да не говорим за искането на позволение да опиташ нечия храна.
    да , ти просто забрави да споменеш за джинджифила , а той е от основните неща , но ти си изхвърли бурканчето повярвах ти точно тъй

японците имат странни традиции , но повечето от тях са много правилни и ги уважавам много но не си достойна да научиш за тях все още. прекалено са трудни да ги разбере простосмъртен

и не говорех за счупване ограниченке , говорех по принцип че знам много неща и мога да се справя с куп ситуации

а да , и знам колко не човъркате , предния път когато момиче ми каза това , яде с нейната вилица от моита тортичка , облиза много бавно виличката , взе пак от тортичката ми (то не остана между другото ) и искаше аз да я изям от ръката и , еи такива раоти , дето уж не ядяла и т.н.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    пантерата е пример за това , тя е бавна и флегматична и не е я кефят опасни дейности , в същото време харесва театъра. мисля че в този параграф влизате и почти всички писали от тази тема. нека бъда поправен ако не съм прав

тя ми каза че не обича адреналина понеже се чувствала уплашена и треперела муаааааахаха еми кво повече да говорим нека си стои схлупена и тва е двата профила не съвпадат
    " аз за разлика от теб имам морални принципи и мога да пазя тайни"
    Muhljo si, toest.

Snimka na djindjifila iskash li?

Ти добре ли си ?

Много ограничено мислиш какво общо има театъра с това кой е бавен и незнм си още какво ?

Основното нещо с което се занимавам е худжествена гимнастика хайде ела ми кажи че съм бавна и флегматичан да ти се изсмея в лицето .

И въпреки това не ми пречи да уважавам и ценя чуждите таланти и да им се наслаждавам

Обичам да ходя и на мачове и на състезания но също така и на класически концерти . Не съм забелязала някой от ображението ми да ме има за флегма или изостанала .
    еми сори ма художествената гимнастичка е бавен спорт , може да има разпъване разтягане и подскоци ама не е интересно дори да го гледаш , не е зрелищно , а представи си колко е скучно да го практикуваш на мачовете ходят предимни малумни фенове които са напити с бира и пак са флегма пеят пиянски песни и повръщат , тва кое му е интересното ти си знаиш на концертите всеки се напива да му е интересно , що ли тъй що не ходят трезвени ами е пълно с бутилки по земята. отново затап

" аз за разлика от теб имам морални принципи и мога да пазя тайни"
    Muhljo si, toest.

Snimka na djindjifila iskash li?
    не съм мухльо аз

муаааа ама чакай малко ти щом си отваряш малката изцапана устичка за мен и казваш неща които сме говорили , що пък аз да не кажа , откъв зор да имам лоялност към нелоялна суши клечка като теб сериозно ли

да искам снимка на джинджфила ама си напиши името щото и аз имам гугъл

Не точно някой от съчетанията се правят и на по динамична музика . А това че на тебе не ти е интересно не значи че не е такова и за милиони хора по света . Затова не споря и на мене не са ми интересни разните ММА но уважавам хората в този спорт най-малкото . Освен това аз не говоря за футболни мачове а за всякакви и волейболни и хокейни . Освен това тука доста хора си ходят трезвени и не парвят диващини по стадионите . Никой и не хвърля бутилки всичко си е много добре .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пантера, пиши на кирилица

И не мога да разбера кво му се обяснявате. И то в продължение на страници.
    Освен да стигнете нивото му, друго няма да постигнете.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

е чакай аз да не съм мма-ец , и мен не ме кефи много мма знам само 10ма в момента които се бият ама не ги следя

значи да знам колко всички си ходят трезвени и изпитват тръпка аз съм такъв но не познавам друг освен мен и още 2ма приятели даже и те викат че съм се гмуркал много опасно и ги е страх. вие обичате да се напиете щото ви чупи задръжките и става лесно , всеки обича лесното аз не

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Пантера, пиши на кирилица

И не мога да разбера кво му се обяснявате. И то в продължение на страници.
    Освен да стигнете нивото му, друго няма да постигнете.

понеже ги затапвам с факти , аз не си играя с празки приказки леиди ди

включи се и ти , ако естествено имаш способността да удържиш на напъните ми

Град
    Варна
    понеже ги затапвам с факти , аз не си играя с празки приказки леиди ди

включи се и ти , ако естествено имаш способността да удържиш на напъните ми
    нямам нервите да се мъча да разбера какво се опитваш да кажеш
    ужасно неграмотен си, мисълта ти тече бързо, но трудно и отдавна спрях да ти чета по-дългите постове, щото се изнервям

Много интересно кой затапваш ?

Аз не пия 90 % от познатите ми също не пият да се наливат

Така че и тука не ме затапи

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    нямам нервите да се мъча да разбера какво се опитваш да кажеш
    ужасно неграмотен си, мисълта ти тече бързо, но трудно и отдавна спрях да ти чета по-дългите постове, щото се изнервям
    аз колко съм неграмотен тва не е твоя раота нали така другите ми четат постовете понеже вникват , а ти не като ще се настъпваме , едно ниво под мен си , даже по скоро три четири пет етажа надолу мисля , възрастта ти не те прави помъдряла това че мъжа ти е наел някоя фирма да ти оправи апартамента те вдигна самочувствието ли муаа невероятно

Много интересно кой затапваш ?

Аз не пия 90 % от познатите ми също не пият да се наливат

Така че и тука не ме затапи
    айде бе , не може да бъде вие германките и германците (твои приятели) не бяхте ли прочути с любовта към бирата

Град
    Варна
    аз колко съм неграмотен тва не е твоя раота нали така другите ми четат постовете понеже вникват , а ти не като ще се настъпваме , едно ниво под мен си , даже по скоро три четири пет етажа надолу мисля , възрастта ти не те прави помъдряла това че мъжа ти е наел някоя фирма да ти оправи апартамента те вдигна самочувствието ли муаа невероятно
    добре

Мега фен Аватара на pandabear
    shades, я сподели какво е най-голямото ти постижение в живота до сега?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Тц тц на моя пост няма отговор, а за сметка на това пак мерене на пишки със shades. ;D

Идвам само да кажа, че сушито се яде с ръце. И японците го ядат с ръце. Тези, които го ядат с клечки са wanna be Japanese. Щото и ние не ядем баница с вилица.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Идвам само да кажа, че сушито се яде с ръце. И японците го ядат с ръце. Тези, които го ядат с клечки са wanna be Japanese. Щото и ние не ядем баница с вилица.
    С удоволствие бих, ама насред ресторанта ли?

Deadlock, въпросът ти "Какъв празник е, ако се случва всяка седмица" ли е? Защото ако е това, не виждам как да отговоря. Ако е нещо друго, питай пак, изпуснала съм.

Идеята ми обаче е, че бих се зарадвала на инициатива за всичко непознато (в допустими граници) и ако се окаже, че човек в обкръжението ми, бил той момче, към което имам мераци, или приятелка има подобни интереси към новото и различното, както и умение да оцени такива "ретро" интереси, доста голяма червена точка печели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си