Тогава с каква цел посещаваш този форум? Явно не е само губене на време.
В никакъв случай не е загуба на време. Може би не осъзнавате, но, спорейки тук, всички повишаваме уменията си за дискутиране на каквото и да е в реалния живот.
Защо се регистрира в тийнпроблем?
Ами... Аз си правя регистрации навсякъде, просто тук ми се задържа интересът малко повече от обикновеното... после намерих Кофата 
Имаш ли профили в други форуми? Ако да, в какви?
Имам в калдата, където си пускам лиричните отклонения майна. Другаде нямам (или поне не помня)
Какво за теб е абсолютно недопустимо?
Да си фен на бсп/атака/дпс/герб/ да жалееш по комунизма
Разкажи ми свой спомен от детството си.
Понеже мн обичам да се катера, веднъж започнах да се изкачвам по секцията в хола. Хванах едни книги, за да се задържа, отпускайки се назад, само че ги повлякох с мен, стоварих се от секцията и те ми паднаха на главата.
Като заговорихме за детство, смяташ ли се още за дете?
Мн ясно.
Всички знаем, че си талантливо момче.

Би ли споделил един свой талант, за който не си споменавал до сега?
Да, аз съм мн талантлив, присъща черта на хубавите деца. Талант, за който не съм споменавал... емиииииии, няма такъв
.
3 твои черти, които харесваш?
Кафявата коса, кафевите очи, колко прекрасно изглежда лицето ми, когато съм сериозен.
А които не харесваш?
Айде са... Може би, че: имам много да уча, понякога правя досадни грешки, често изпускам добри възможности.
Какво беше първото ти впечатление за мен?
Беше, че си приятен човек. Малко отиде към негативното, когато ти бех толкова антипатичен, че чак се допитваше до чачо за мен, но после се оправи 
Променило ли се е? Ако да, сега какво е?
Май не
Каква музика слушаш?
Поп-фолк и поп.
Постни някоя песен.
http://www.youtube.com/watch?v=2mQy5E6ugSs омг толкова са сладки
Какво за теб е красиво?
Това, което е краткотрайно и модерно.
А грозно?
Вечното
Нещо, което те вдъхновява?
няма такова нещо, не съм от типа хора с тъмблъри, които си пускат снимки на нутела или песни на тейлър суифт
А такова, което те кара да настръхнеш?
Един сън, който сънувам през 2-3 години. Става дума за мощен глас, който идва отвсякъде и пищи моето име. Последният път беше с лисица - сънувах, че съм на село, нещо ме извика и аз тръгнах към задния двор. Тогава изскочи лисица, която с възможно най-плътния и силен мъжки глас, който идваше отвсекъде и ме принуди да се стоваря на земята, закрещя "Миткоо, ще дойда у вас, ще ви избия всичките животни бе, знам къде живееш" като последва някъв адрес от англоговоряща страна
случвало се е този глас да го "чувам" и от телефон, и от реален човек. Та от него ме е страх. много
Изброй ми любимите си потребители.
димитър, чачо, мери джейн
това са май
Bye bye...
чао майна