.
Отговор в тема
Страница 51 от 91 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2259
    Мега фен Аватара на OoVasKoO

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз си пратих нещата в Ucas и сега остава да чакам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ей, браво!

Да те питам обаче - кампус не си избра, нали? :Д После се избира?

Аз, иначе, мисля да си пратя нещата втората седмица на януари. Чакам си още препоръката, иначе всичко друго съм нацвъцкала.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не си избрах, не ми изискваха код на кампуса освен за Кеймбридж, който в последствие си премахнах от желанията.

Айде аз малко да разваля разговора за кандидатстване, в петък ще си празнувам рождения ден и трябва да си набавя песни, за да ги кача на диск. Който иска да ми прати някакви да пише

anonymous708973
    Guest
    Къде реши да кандидатстваш?

Супер фен Аватара на paradosou
    Мисля, че има реален шанс да завърша 12-ти клас с 6.00. Така де, последна година е и засега не съм си позволила отпускане по нищо xD.

Здрасти! Аз също съм 12ти клас. Имам въпрос относно кандидатстването в два Английски университета - UCL и University of Manchester. Мисля да кандидатствам с математика. Дипломата ми се очаква да е над 5.90 и имам TOEFL над 100 точки. Покривам изискванията им, но в сайтовете пише, че може да ме викнат за интервю. Въпроса ми е дали викат чужденци за интервю и по какъв критерий избират да те викнат? Да се притеснявам ли? Да си призная нямам желание да летя до Англия два пъти за по 20 минутно интервю... Всичките ми оценки по математика до сега са били 6 и имам държан SAT Mathematics level 2 със 770 точки. Да им пратя ли резултатите от SAT-а? Дали биха могли да го приемат вместо интервю?

Град
    София, България
    ^Ще те извикат на интервю. Приятелите ми от Швеция летяха за Англия. САТ Математика по никакъв начин не биха го приели вместо интервю, по простата причина, че показва единствено част от знанията ти по математика, а не разсъжденията ти и какъв човек си като цяло.

Можеш да им пишеш, обаче, и да ги попиташ вместо да питаш нас.

Чак в Англия ли се ходи? o_O;;
    Една съученичка беше на интервю в София за френски университет. Най-добре ги попитай.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София, България
    ^Мхм.
    Може да има оферта, ако единия от професорите, които ще те интервюрат в момента е в България.

Май ще му тегля една майна и ще пусна само в Шотландия Сега ще се поразтърся още обаче.

Благодаря за инфото!

Град
    София, България
    Къде ще кандидатстваш в Шотландия? :Д

Аз си пренаписах мотивационното. Сега съм май що-годе доволна. Много ме е страх, толкова много искам да вляза в Х. Блях! :Д
    Ще го пращам тия дни.

Писах ти ЛС.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^бффто вече получи оферти от Шотландия, не че разбирам много системата им, пък и тя на тия тъпаци от Интеграл разчита, ама да :Д
    ако не беше стереометрията и аз имах шанс да завърша с 6.00, ама и 5.90 ме устройва както всяка година :Д
    по литература свършихме Багряна. по специалните предмети обаче тепърва ни почват и ух ;д

Мега фен Аватара на Баща Ти
    По математика и физика имам 5ци, по БЕЛ - 6 :3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Влизам само да кажа, че става някаква лудница в учителската. Половината от класа избраха Биология, което не се понрави на учителката ни, защото от две години не сме я учили и освен това беше избрана от няколко не толкова умни индивида от класа. Оплакала се е в учителската и много учители го намериха за подходящ момент да започнат да рекламират предметите си. отделно въпросната се оплакала в дирекцията и са привикали класната ги да разубеждава. Тя на свой ред заявила, че на 18 сме вече възрастни хора и не е тя тази, която да ни казва каква матура да държим. "Групичката от биолози" са бесни и се очаква скоро директора да ги привика, за да ги кара да си сменят матурата.
    Та, такива ми ти работи.

Голям фен Аватара на joannalof
    Кой месец трябва да подадем заявление за втората матура?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на DeHu
    Влизам само да кажа, че става някаква лудница в учителската. Половината от класа избраха Биология, което не се понрави на учителката ни, защото от две години не сме я учили и освен това беше избрана от няколко не толкова умни индивида от класа. Оплакала се е в учителската и много учители го намериха за подходящ момент да започнат да рекламират предметите си. отделно въпросната се оплакала в дирекцията и са привикали класната ги да разубеждава. Тя на свой ред заявила, че на 18 сме вече възрастни хора и не е тя тази, която да ни казва каква матура да държим. "Групичката от биолози" са бесни и се очаква скоро директора да ги привика, за да ги кара да си сменят матурата.
    Та, такива ми ти работи.
    Щом казваш,че не са много добри ученици,предполагам,че това е причината да изберат биологията.Доколкото знам се води най-лесната,защото няма отворена част.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Belal Виж мнението
    Здрасти! Аз също съм 12ти клас. Имам въпрос относно кандидатстването в два Английски университета - UCL и University of Manchester. Мисля да кандидатствам с математика. Дипломата ми се очаква да е над 5.90 и имам TOEFL над 100 точки. Покривам изискванията им, но в сайтовете пише, че може да ме викнат за интервю. Въпроса ми е дали викат чужденци за интервю и по какъв критерий избират да те викнат? Да се притеснявам ли? Да си призная нямам желание да летя до Англия два пъти за по 20 минутно интервю... Всичките ми оценки по математика до сега са били 6 и имам държан SAT Mathematics level 2 със 770 точки. Да им пратя ли резултатите от SAT-а? Дали биха могли да го приемат вместо интервю?
    Малко късно май, ама...
    Не винаги поканата за интервю означава истинско интервю. Обикновено то преминава по-скоро на принципа рекламиране на университета и показване на някаква мотивация от страна на кандидат-студента. Ако ти пратят оферта за интервю, пиши им и ги помоли или да проведете интервюто по телефон/скайп (няма проблем за това обикновено), тъй като нямаш възможност да летиш до там (не пиши, че нямаш желание). Ако е от важните интервюта, ще те попитат за смяна на датата или ще ти се обадят, ако не е, няма да настояват. Все пак това не са университетите в Оксбридж, пък и като гледам не кандидатстваш със специалност, изискваща портфолио.
    Преди да ги зачеркнеш от списъка си, пиши им имейл в какво точно се състои интервюто. Манчестър е страхотен университет, така че не бързай просто така да се отказваш от него.

anonymous708973
    Guest
    Та, такива ми ти работи.
    Пхаха, просто ми се искаше някой да се пробва да ме разубеди за матурата. Каква си тия учители, идея си нямам.

JustaLittleKid
    Guest
    Мотивационното ми писмо за Холандия е готово.
    Едната препоръка вече е налице (доста е интересно половината думи да не ги разбирам, хаха) и очаквам в близките 1-2-3 дни втората. Нямам търпение.
    Все още имам малки колебания за един университет. Но ще го реша. Имам още няколко дни. Woohoo.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    В холандия голямо учене ще падне

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    В холандия голямо учене ще падне
    Подсети ме за един виц.

Свършило лятото и започнала учебната година.
    Учителката, както се полага дала на учениците за домашно да напишат, какво са правили през лятото.
    Прибират се унили Петка и Чапай и мислят:"Абе ние цяло лято само пихме и по жени ходихме.."
    В крайна сметка решили да пишат така:
    "вместо пиене ще пишат четене,а вместо жени - риба".
    Значи започнал Петка да пише:
    Ставам аз сутринта, а главата ще ме спука от болка. Значи много до късно сме чели снощи. Прочитам набързо една малка книжка и се запътвам към Чапай. Пътьом минавам през библиотеката и вземам няколко нови книги - да почетем с Чапай. Отивам у тях, а Чапай вече се начел, начитам се и аз и решаваме да отидем за риба. Отидохме за риба и Чапай хвърли - хоп рибка, аз хвърля -нищо,хвърли Чапай - рибка, аз - нищо, по едно време прааасс една страхотна риба...
    Един месец вече не може да ми се изправи кукичката!!!

Цитирай Първоначално написано от joannalof Виж мнението
    Кой месец трябва да подадем заявление за втората матура?
    между 10 и 21 март

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си