.
Затворена тема
Страница 34 от 354 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 8834
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами логика баце
    ако си специализиран в определено нещо, това те прави скучен и безинтересен
    логика

спортистите ми били едностранно развити личности, смеЖка
    и дори да е така, това не те прави скучен и безинтересен
    Добре. Скарай ми се.
    На теб спортистите може да не са ти скучни и безинтересни, но на мен са ми. И не само на мен.

Като не са едностранно развити личности, другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращение на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце. Нищо лично към теб или твоите близки, да не се засегнеш.

Ако целта ми беше да съм ти е интересен, повярвай ми, щях да съм ти интересен.
    Последно редактирано от Checksum : 01-13-2014 на 17:09

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Добре. Скарай ми се.
    На теб спортистите може да не са ти скучни и безинтересни, но на мен са ми. И не само на мен.

Като не са едностранно развити личности, другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце. Нищо лично към теб или твоите близки, да не се засегнеш.

Ако целта ми беше да съм ти е интересен, повярвай ми, щях да съм ти интересен.
    всъщност не визирах точно теб, не ме дразниш и ми харесва откровеността ти и това, че не се опитваш да се харесаш на другите
    'смеЖка' не се отнасяше за теб
    и плс, не подценявайте спортистите, защото вие не можете това, което те могат
    исках само да кажа, че е тъпо да казват, че който се развива в една област основно, е ограничен едва ли не
    'най-ме кефят' такива дет' си мислят, че разбират от всичко, а реално са една нула
    предпочитам да имам задълбочени знания и умения в едно нещо, отколкото да 'разбирам' в много области...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Безразличен си към човешкия характер. И хората като личности, като цяло. - Не съм. Не знам защо си решила така.
    1

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Моля ви да не се карате. Не е задължително да харесвате всеки или всеки да харесва вас.
    Въздържайте се от язвителни забележки. Както и се въздържайте да тълкувате дадено нещо по удобен за вас начин. Понякога авторът не цели интонацията, която вие прилагате.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не е задължително да харесвате всеки или всеки да харесва вас.
    мда...обаче етикети колкот' искаш

anonymous708973
    Guest
    Не само, че не се интересуваш от спорт, ами и не спортуваш. (Не мислиш ли, че е важно за поддържане на тонус? Дори не говоря за кой знае какво тяло.)
    Не четеш книги. (Никакви? Фентъзи? Исторически? Self help като "изкуството на разговора", "Емоционална интелигентност"? Бизнес тематика? Специфични в твоята област дори?)
    Не се интересуваш от изкуство, музика.

Окей. Покажи ни, че не си едностранно развита личност.
    Какво друго те влече освен работата ти? Политика? Коли? Кулинария? Оръжия? Исторически филми?

Едит: "другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце."
    Много неуместен пример! Никой от нас не говори за такова задълбочено развитие, а чисто и просто за интерес и някакви познания. Аз съм първата, която ще оплюе балканския манталитет на разбиране на всичко - пари, коли, жени, политика, енергетика, икономика, бизнес похвати, етц. Свалям шапка на хора, които са добри в дадена област, но... честно казано, ако това е всичко, което са постигнали... някак очарованието изчезва. Лично аз си падам по мултитаскването. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с мен.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-13-2014 на 17:27

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не само, че не се интересуваш от спорт, ами и не спортуваш. (Не мислиш ли, че е важно за поддържане на тонус? Дори не говоря за кой знае какво тяло.) - Тонус поддържам от това, което работя. Ходя не малко, върша и физически труд. Разхождам редовно кучетата. Никога няма да познаеш, че не спортувам, ако ме видиш.
    Не четеш книги. - Не чета книги, но чета доста други неща.
    Не се интересуваш от изкуство, музика. - Не се интересувам. Ти от какво точно изкуство се интересуваш? И в какво се състои интересуването ти?? Може пък да имаме различни разбирания за това какво значи да се интересуваш от нещо?

Окей. Покажи ни, че не си едностранно развита личност. - Писна ми да се оправдавам, честно казано.
    Какво друго те влече освен работата ти? Политика? Коли? Кулинария? Оръжия? Исторически филми? - Нищо от изброените. Не знам защо за съденето на това каква личност си трябва да се взимат предвид някакви хобита. Най-малкото в това, което работя се занимавам като почнеш от електроника, механика, хидродинамика, информатика минеш през химия, физика, биология, след това минеш през необходимостта да си добър в разни социални умения и свързаните с тях усилия и завършиш с познаване на закони, стандарти, декларации и т.н.

Едит: "другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце."
    Много неуместен пример! Никой от нас не говори за такова задълбочено развитие, а чисто и просто за интерес и някакви познания. Аз съм първата, която ще оплюе балканския манталитет на разбиране на всичко - пари, коли, жени, политика, енергетика, икономика, бизнес похвати, етц. Свалям шапка на хора, които са добри в дадена област, но... честно казано, ако това е всичко, което са постигнали... някак очарованието изчезва. Лично аз си падам по мултитаскването. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с мен. - Пак казвам, може под "интерес" аз и ти да разбираме различни неща. Не мисля, че е мултитаскване да съчетаваш хоби с работа.
    1

anonymous708973
    Guest
    "освен работата ти" беше основният момент в поста ми.

Ениуей.

Какви кучета имаш?
    Какво правиш вкъщи след работа?

За развитието на социални компетенции има немалко книги, като една част от тях са добри. Тези "софт скилс" често се подценяват и всеки смята, че ги има по подразбиране.

^Checksum, харесваш ми

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Не четеш книги. - Не чета книги, но чета доста други неща.
    Именно.
    Това, че някой не чете книги(художествена литература), не означава, че не чете други неща, няма богата обща култура и т.н.

Имаш ли приятелка?
    Би ли искал да имаш деца? Колко?
    Къде си учил?
    Последно редактирано от Naive : 01-13-2014 на 17:43

anonymous708973
    Guest
    Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че далеч не говоря само за художествена литература.

Да, четенето на статии и открития в областта на работата му се брои, но изрично питах за ИНТЕРЕСИ извън работата.
    Простете, не искам да се заяждам, просто се опитвам да разбера откъде ще е тази богата обща култура, когато липсва какъвто и да е интерес.

(Сам по себе си фактът, че един човек не чете книги, не означава, че няма обща култура... но сумата от изброените по-горе фактори вече предизвиква подобна мисъл.)

Град
    София
    Е, да, не съм прочела едитнатия ти пост, нормално да не видя, че не става дума само за художествена литература. :Д

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
    Съгласен/не съгласен и защо?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Е, много на дребно ми се заяждаш. Едитнала съм го в .17, ти си писала в .39, достатъчно време е било.

Град
    София
    Е, много на дребно ми се заяждаш. Едитнала съм го в .17, ти си писала в .39, достатъчно време е било.
    Не, не се заяждам. Аз прочетох твоя пост, изчаках да видя какво той ще отговори (той не отговори веднага) и цитирах него без да съм гледала дали си едитвала или не.

"освен работата ти" беше основният момент в поста ми. - Не знам защо трябва да гледаме дали тези интереси са в работата или не са.

Ениуей.

Какви кучета имаш? - Лабрадор и кавказка овчарка - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...88737921_o.jpg - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...03778422_o.jpg
    Какво правиш вкъщи след работа? - Причината да нямам хобита е точно това, че при мен не се знае какво означава "след работа". Нямам работно време, след което да забравям работата си, поне засега е така. Бих искал работния ден да ми свършва в 5 часа и да си тръгвам и да забравям, но за съжаление случаят не е такъв. Вечер обикновено пише e-mail-и на разни хора/фирми, проучвам разни неща.

За развитието на социални компетенции има немалко книги, като една част от тях са добри. Тези "софт скилс" често се подценяват и всеки смята, че ги има по подразбиране. - Чел съм такива книги. Под книги мислех, че ме питате книги от сорта на Стайнбек и т.н.
    1

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Именно.
    Това, че някой не чете книги(художествена литература), не означава, че не чете други неща, няма богата обща култура и т.н. - И аз си помислих, че става въпрос за подобни книги. Не знам дали хората определят като книга някаква инструкция за пускане на апарат от 600-700 страници, аз не я определям като книга.

Имаш ли приятелка? - В момента не
    Би ли искал да имаш деца? Колко? - 2, 3, 4
    Къде си учил? - ТУ-София
    1

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да те поизбъзикам:

производната на 2cos^2(ln(x+3)) е? (^2 на втора степен)

а интреграла?

Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че далеч не говоря само за художествена литература.

Да, четенето на статии и открития в областта на работата му се брои, но изрично питах за ИНТЕРЕСИ извън работата.
    Простете, не искам да се заяждам, просто се опитвам да разбера откъде ще е тази богата обща култура, когато липсва какъвто и да е интерес. - Чета разни неща. Бил съм поне в 20 различни държави в целия свят - Япония, Китай, САЩ, на много места в Европа. Ходил съм на поне 20-30 обучения, организирани от най-различни фирми, на които не малко пъти са ми плащали престоя в пет звездни хотели самите те. Участвал съм в реализирането на немалко европейски проекти, правил съм спецификации за конкурси за милиони, отстранявал съм фирми с обороти от над 20-30 милиона от редица конкурси, без да могат да кажат каквото и да е. Това ли искаш да чуеш?

(Сам по себе си фактът, че един човек не чете книги, не означава, че няма обща култура... но сумата от изброените по-горе фактори вече предизвиква подобна мисъл.)
    1

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
    Съгласен/не съгласен и защо?
    Частично съм съгласен, въпреки че не виждам, ако си сам как ще вървиш бързо. Определено разбирам, че човек трябва да има зад себе си гръб и съм напълно съгласен. Сам не можеш да стигнеш много далеч. Трябва да има все някой, който да ти помага, но също така трябва да държиш нещата под контрол и да не позволяваш на прекалено много хора да вървят заедно с теб.

Да те поизбъзикам:

производната на 2cos^2(ln(x+3)) е? (^2 на втора степен)

а интреграла?
    За да го сметна трябва да си вадя учебниците или да ползвам интернет. Вече ти казах, че с математика съм се занимавал 1ви и 2ри курс. Няма да седна да го смятам, за да се доказвам. Когато е трябвало да ги смятам съм ги смятал, ако пак ми потрябва, пак ще ги смятам, но не и за да се правя на такъв какъвто не съм.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Трябва да се успокоиш малко.
    Никой не те кара да се доказваш. Дори не те познаваме.
    А задачите бяха просто шега.

Защо трябва да приемате всичко толкова насериозно?
    Да, слагаме хора на този стол и искаме да чуваме нещо по-интересно. Не го чухме (първоначално). Но това не означава, че трябва да подхождаш с лошо.
    мех.

anonymous708973
    Guest
    Когато си бил в нови държави, опитвал ли си нова храна?
    Експериментатор ли си като цяло?

Повече от фен
    Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота?
    А за тези които не знаят защо ходят на училище?
    Каква е твоята цел в живота?
    Доволен ли си като цяло от постигнатото в живота си до момента?
    Искаш ли по някакъв начин да го промениш ?
    Би ли дал някакъв съвет към нас младите/подрастващите/ за живота ?
    Какво е едно от най-големите ти постижения до момента?
    Какво мислиш за хората които пушат?
    Какво мислиш за положението на България в момента?
    Ходиш ли на протести?
    Гласувал ли си за някоя партия?
    Били се включил към някоя организация за опазване на природата?
    Какво мислиш за форума?
    Кой е най-близкия ти човек от форума?
    Чалгата вреди ли на обществото , или по - точно казано на подрастващите?
    Фейсбук ще измести ли социалния живот?
    Любим бг град?
    Коя държава би искал да посетиш?
    Интернационализма ли смазва България ?
    Православен християнин ли си ?
    Чел ли си Библията ?
    Спортуваш ли нещо?
    От какъв спорт се интересуваш?
    Имаш ли мечта и каква е тя?

Трябва да се успокоиш малко.
    Никой не те кара да се доказваш. Дори не те познаваме.
    А задачите бяха просто шега.

Защо трябва да приемате всичко толкова насериозно?
    Да, слагаме хора на този стол и искаме да чуваме нещо по-интересно. Не го чухме (първоначално). Но това не означава, че трябва да подхождаш с лошо.
    мех.
    Не мога да разбера защо смяташ, че подхождам с лошо... честно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си