- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Добре. Скарай ми се.
На теб спортистите може да не са ти скучни и безинтересни, но на мен са ми. И не само на мен.
Като не са едностранно развити личности, другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращение на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце. Нищо лично към теб или твоите близки, да не се засегнеш.
Ако целта ми беше да съм ти е интересен, повярвай ми, щях да съм ти интересен.
Последно редактирано от Checksum : 01-13-2014 на 17:09
всъщност не визирах точно теб, не ме дразниш и ми харесва откровеността ти и това, че не се опитваш да се харесаш на другите
'смеЖка' не се отнасяше за теб
и плс, не подценявайте спортистите, защото вие не можете това, което те могат
исках само да кажа, че е тъпо да казват, че който се развива в една област основно, е ограничен едва ли не
'най-ме кефят' такива дет' си мислят, че разбират от всичко, а реално са една нула
предпочитам да имам задълбочени знания и умения в едно нещо, отколкото да 'разбирам' в много области...![]()
Моля ви да не се карате. Не е задължително да харесвате всеки или всеки да харесва вас.
Въздържайте се от язвителни забележки. Както и се въздържайте да тълкувате дадено нещо по удобен за вас начин. Понякога авторът не цели интонацията, която вие прилагате.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не само, че не се интересуваш от спорт, ами и не спортуваш. (Не мислиш ли, че е важно за поддържане на тонус? Дори не говоря за кой знае какво тяло.)
Не четеш книги. (Никакви? Фентъзи? Исторически? Self help като "изкуството на разговора", "Емоционална интелигентност"? Бизнес тематика? Специфични в твоята област дори?)
Не се интересуваш от изкуство, музика.
Окей. Покажи ни, че не си едностранно развита личност.
Какво друго те влече освен работата ти? Политика? Коли? Кулинария? Оръжия? Исторически филми?
Едит: "другият път прати някой спортист да пусне машина за екстракорпорално кръвообращения на някой твой близък, на който му предстои операция на отворено сърце."
Много неуместен пример! Никой от нас не говори за такова задълбочено развитие, а чисто и просто за интерес и някакви познания. Аз съм първата, която ще оплюе балканския манталитет на разбиране на всичко - пари, коли, жени, политика, енергетика, икономика, бизнес похвати, етц. Свалям шапка на хора, които са добри в дадена област, но... честно казано, ако това е всичко, което са постигнали... някак очарованието изчезва. Лично аз си падам по мултитаскването. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с мен.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-13-2014 на 17:27
"освен работата ти" беше основният момент в поста ми.
Ениуей.
Какви кучета имаш?
Какво правиш вкъщи след работа?
За развитието на социални компетенции има немалко книги, като една част от тях са добри. Тези "софт скилс" често се подценяват и всеки смята, че ги има по подразбиране.
Ако прочетеш поста ми, ще видиш, че далеч не говоря само за художествена литература.
Да, четенето на статии и открития в областта на работата му се брои, но изрично питах за ИНТЕРЕСИ извън работата.
Простете, не искам да се заяждам, просто се опитвам да разбера откъде ще е тази богата обща култура, когато липсва какъвто и да е интерес.
(Сам по себе си фактът, че един човек не чете книги, не означава, че няма обща култура... но сумата от изброените по-горе фактори вече предизвиква подобна мисъл.)
Е, да, не съм прочела едитнатия ти пост, нормално да не видя, че не става дума само за художествена литература. :Д
If you want to go fast go alone, if you want to go far go together.
Съгласен/не съгласен и защо?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е, много на дребно ми се заяждаш. Едитнала съм го в .17, ти си писала в .39, достатъчно време е било.
Да те поизбъзикам:
производната на 2cos^2(ln(x+3)) е? (^2 на втора степен)
а интреграла?
Частично съм съгласен, въпреки че не виждам, ако си сам как ще вървиш бързо. Определено разбирам, че човек трябва да има зад себе си гръб и съм напълно съгласен. Сам не можеш да стигнеш много далеч. Трябва да има все някой, който да ти помага, но също така трябва да държиш нещата под контрол и да не позволяваш на прекалено много хора да вървят заедно с теб.
За да го сметна трябва да си вадя учебниците или да ползвам интернет. Вече ти казах, че с математика съм се занимавал 1ви и 2ри курс. Няма да седна да го смятам, за да се доказвам. Когато е трябвало да ги смятам съм ги смятал, ако пак ми потрябва, пак ще ги смятам, но не и за да се правя на такъв какъвто не съм.
Трябва да се успокоиш малко.
Никой не те кара да се доказваш. Дори не те познаваме.
А задачите бяха просто шега.
Защо трябва да приемате всичко толкова насериозно?
Да, слагаме хора на този стол и искаме да чуваме нещо по-интересно. Не го чухме (първоначално). Но това не означава, че трябва да подхождаш с лошо.
мех.
Когато си бил в нови държави, опитвал ли си нова храна?
Експериментатор ли си като цяло?
Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота?
А за тези които не знаят защо ходят на училище?
Каква е твоята цел в живота?
Доволен ли си като цяло от постигнатото в живота си до момента?
Искаш ли по някакъв начин да го промениш ?
Би ли дал някакъв съвет към нас младите/подрастващите/ за живота ?
Какво е едно от най-големите ти постижения до момента?
Какво мислиш за хората които пушат?
Какво мислиш за положението на България в момента?
Ходиш ли на протести?
Гласувал ли си за някоя партия?
Били се включил към някоя организация за опазване на природата?
Какво мислиш за форума?
Кой е най-близкия ти човек от форума?
Чалгата вреди ли на обществото , или по - точно казано на подрастващите?
Фейсбук ще измести ли социалния живот?
Любим бг град?
Коя държава би искал да посетиш?
Интернационализма ли смазва България ?
Православен християнин ли си ?
Чел ли си Библията ?
Спортуваш ли нещо?
От какъв спорт се интересуваш?
Имаш ли мечта и каква е тя?