- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
И к'во ѝ вика "Мило, иди питай моята приятелка как се прави еди к'во си, тя ги разбира повече нещата."![]()
То пък много трудно сам да се сетиш какво да направиш(да смениш поза, ъгъл, техника и т.н.), че да се подобри сексуалния живот. По-хубаво ми е с експериментиране, отколкото с "обмен на опит".
Мда, така и казва. С него си говорим достатъчно открито за да знае к'во съм правила и какво не.
иначе... въпрос на вкус явно...
babity като цяло си права, ама не си представям да кажа на моето гадже " Иди питай Мария как го лапа ... и ела да почваме "
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Нямам най-добра приятелка, защото имам различни предпочитания за това какво АЗ да споделям (не бих реагирала кофти, ако ми споделят, и не бих разправяла на трето лице, разбира се)? Я пак?
Честно... това ми звучи като ебати задушаващото приятелство между САМО две момиченца, които едва ли не си слагат тампони взаимно. Или и това е нормално?
Благодаря съм, ако това е дефиницията за приятелство.
Джипси, ти беше тая, която се опита да вкарва лични нападения на база, че не желаем да навлизаме с подробности за сексуалния си живот. Защо съм яка и разбираща, когато ти го върна със същото?
Аз също ти зададох въпрос, косвен обаче.
Ще ви го задам и на двете отново - какво разбирате под "говорене за секс"? Защото ако става дума за даване на акъл, както има предвид бейбито, съм давала - и на момчета, с които впрочем, по-лесно говоря по темата, и на момичета, когато им е било интересно.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-17-2014 на 12:32
Петя, там е работата, че всеки пробва и експериментира, а после този опит се споделя. Все има нещо, което на теб може да не ти се е получило при опитите, а при твоята приятелка, да, примерно и не виждам нищо лошо да се разшири темата по-подробно, за да се опиташ да по-добра за гаджето си.
Аз съм говорила и питала за аналния секс, щото не съм го пробвала. С момчетата като се отвори темата (по принцип приятелите ми момчета много ми споделят сексуалните си преживявания), те ми описват нещата по един начин. Едва ли не момичето става вир вода от кеф, ама като говоря с момичетата нещата стоят по друг начин. Разбира се, тези хора нямат нищо общо един с друг и за всяка е различно, ама понякога много ясно се вижда разликата в тва как ние и как момчетата приемат нещата. Те може да си мислят, че ни прави луди еди кое си, а реално да не е така, и обратното. Ние може да се имаме за някви диви тигрици, ама те да имат друго мнение по въпроса :д
Едит: Пантер, не съм се опитвала въобще никой да нападам лично или нещо подобно. Тва е моя начин да изразя недоумение, явно не се разбира правилно или ти сама така си го изтълкувала и си се почувствала засегната, не знам.
Говорене за секс може да е от тва да говоря в ква поза обичам да ме лижат, до тва да поискам или дам съвет за нещо си. Мисля, че всеки разбира какво се има предвид под "говорене за секс" и всеки сам за себе си има някви граници на споделянето (което е различно, за мен, от парадирането).
Последно редактирано от djipsito : 01-17-2014 на 12:40
Първоначално написано от antifashionshit
О, и още един въпрос имам - как бихте реагирали, ако приятелят ви разказва със същите подробности на най-близкия си приятел? А ако са двама или трима? Това вече прави четирима човека, които знаят с уникални подробности в какви пози точно сте се чекнали снощи в спалнята.
Сега се направете на светици и кажете, че сте напълно окей с това, щото... нали, какво срамно има, все пак сме големи хора и правим секс.
Едит:
Ще допълня, защото май не се разбираме. Нямам проблем да говоря за секс, ама никакъв. От каквато и да е гледна точка. Но конкретно за момичета... убедила съм се, че ако на близко момче съм казала нещо, това нещо не му е излязло от устата. На момиче обаче - мазало. Драмата на живота ми е, че близки момичета ме разочароват постоянно. Изключително внимавам на коя какво казвам, защото после го чувам преиначено. Звучи безкрайно мелодраматично, ама постоянно ме разочароват, а такива ножове в гърба са ми забивали, че думи нямам. И това от момичета, за които съм правила много неща и съм била рамо, на което са се облягали. Та... внимавам. Двулична природа имаме повечето жени. Бих искала да говоря в 3 л., мн.ч., ама за съжаление... не върви някак.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-17-2014 на 12:49
Сбийте се ся.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Случвало ми се е пред мен един да обяснява на приятеля си кви свирки съм правила и не ми беше приятно. Тука има много "ако" и много "зависи". Аз лично когато съм обвързана почти не споделям. И тези, с които съм била и съм говорила по темата и те са ми казвали, че не споделят, като изключим оня гореспоменатия. Относително е щото има и един много готин начин да го направиш. Примерно, на рожденния ден на бившия ми си тръгвахме заедно и едното момче ни каза "Приятно прекарване" по един по-такъв начин и моя му каза "Приятно ще е както винаги". На мен ми стана много готино, има си начини кога и кво да кажеш.
Нямам против да говори, ако не го прави по начин, който да показва, че не ме уважава. Не съм толкова наивна да смятам, че не си споделят, но знам с какво мнение са били, че да съм сигурна, че не е имало тъпи преувеличения и лапешки хвалби.
Не изпадай в крайности. Тези неща ги правят лапетиите, присъствала съм на достатъчно мъжки разговори, че да знам как говорят за секс.
Не знам защо нямаш близка приятелка, това не съм го коментирала. На мен ми изглежда, че сама бягаш от такива отношения, защото се смяташ за много по-различна от "гадното племе" на жените (твой цитат за племето).
Логиката ти в първия пост беше абсурдна. По същата такава, защо да имаш връзка, след като много от мъжете изневеряват.
Много изопачаваш понятието за приятелство (индивидуално за всеки, това е ясно), което по един или друг начин опитахме ние да вмъкнем. Никой не е говорел за обсебващи отношения. Ти бягаш в двете крайности.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бягам ли?! Аз съм човекът, дето винаги дава не втори, ами 18. шанс. Винаги... което и момиче да е било в живота ми, съм подхождала сякаш ми е приятелка от векове и винаги съм откликвала на молби за помощ. В същото време мухлата като каже "в 9 съм пред вас", се оказва, че когато АЗ й звънна в 9.30, тя все още е на тепето и дори не се е сетила да се обади. Такова пренебрежение не търпя. Бих простила, но... когато отсреща не ти казват едно "извинявай"... Отплесвам се. Мисълта ми е, че не бягам. Просто съм се пуснала на течението и квото стане. Не опитвам вече. Чакам да падне от небето, не е най-добрата тактика на света, но друга не действа при мен.
Та да. Спирам.
Дали?
Не е от най-нежните, мили, чувствителни и уважителни неща. С ръка на сърцето ти казвам, че моят споделя в пъъъъъти по-малко и по-скоро от типа подмятания като твоето момче. На мен така ми харесва, така съм свикнала и така смятам, че правят свестните мъже. Никак няма да ми хареса да се разказва за сексуалните ни отношения ни в подробности.
Няма ли да се биете ве?
Ине - ама виж как ти говорят, защити се...
Джипси, бейби - я й обяснете колко е яко мъж ти да разправя наляво надясно как те е клатил..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пантер, на мен също много момичета са ми забивали нож в гърба и често избягвам да се сприятелявам с момичета. С тези, с които говоря даже не съм толкова близка и супер рядко излизаме заедно по женски, ама не съм чула досега да се тръби зад гърба ми нещо, което съм споделяла с тях.
Бих казала, че аз имам много повече да разкажа за тях, отколкото те за мен. Въпрос на доверие. Те се отварят много повече пред мен, отколкото аз пред тях. Рядко обсъждаме връзките си, по-скоро коментираме момчета, с които сме се забавлявали.
(Мен ми е тъпо някой път като съм на една маса с момче, което знам, че е спало с една от тях и знам къв е в леглото, колко му е голям и т.н, без той даже да подозира :д)
Едит: Да, знам, че понякога са брутални мъжете, даже съм си мислила, че ако се говори така за мен някъде, не искам да разбирам, щото е ужасно. И все пак, моите гаджета, освен онзи, пак казвам, не са били от тези, дето плямпат, а дето действат. (То тоя дето говореше беше дърво).
Последно редактирано от djipsito : 01-17-2014 на 13:11
Мда, така вече придобива смисъл :д
Всички мъже, с които съм спала, взети заедно, са говорили за наш'те изпълнения в пъти по-малко, отколкото детайли съм казала аз пред приятелката ми само за един от тях. Даже имаше периоди, в които няк'ви неща от моята или нейната спалня са ставали няк'ви паразитни фрази между нас. Казва се просто да се каже, с една дума, само двете се разбираме за какво говорим и просто се хилим на обществено място докато си вървим.
Пичът, който смятах за най-големия курвар, с който съм спала, се стъписа кат' разбра, че съм говорила с най-добрия му приятел за нашия експириънс. (не просто за спорта, въпросният човек е и мой близък приятел) Мъжете изобщо не говорят толкова... А тия, 'дето говорят, обикновено пускат градски легенди за момичета, с които дори не са спали.
На 8ми декември най-добрият ми приятел ми засичаше колко време съм правила секс. И като се върнах, докато партньорът ми си вземаше душ, ми беше стисната ръката, че бая време е продължило.![]()
![]()
И като се върна момчето от банята, всички дружно ми се смяха колко застреляна изглеждам след.
Исках да кажа, че да, грам не ме интересува кой к'во говори.
^ на 8 дек ... ти засичат колко време правиш секс ... разкрепостена личност си явно ... и си клюкарка no offense![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Без да се обиждаш, но ако по принцип споменаваш мнението си за жените (това съм ти го засичала доста пъти из темите, не е от сега, щом ми е направило впечатление), нищо чудно, ако някоя подходи с много големи резерви към теб. А това за часа далеч не е "предателство", а несериозност.
Имам си работа с едно такова момиче, с което уж се водехме приятелки. По стечение на обстоятелствата се отдалечихме сега, но принципно тя има тенденцията на всяка от уговорките си да закъснява. И не, не говоря за закъснение от сорта на 2-5-10 минути, а за 20-30-40 минути, че и до час. Ясно ми е, че е несериозност по принцип. И аз съм го правила, чисто и просто защото не мога да си организирам времето като ми е по-натоварено, но се обаждам да кажа, че ще закъснея или че не мога да отида, защото еди-си-какво е станало. Дразнещо е, особено ако е постоянно. И знам, че това не го прави само на мен, а на всички в нейното обкръжение, но ако стане въпрос за подмазване на някой даскал, момче и т.н. е първа, даже предварително идва на уговорената среща и мрънка, че сме закъсняли, даже да сме навреме. Прави го не от нехайство, а защото иска да има внимание от всички. По тази тема мога да говоря много.
Иначе и аз не съм приятелка с много момичета. Бих казала, че се разбирам действително само с 1 (най-добрата ми приятелка) и до миналата година с въпросната "закъсняваща". Общо взето наистина бих се съгласила с Пантерката за част от нещата, които каза. И да, голяма част от женските са смотани, но това важи и за мъжките. Във всяко стадо си има черни овце, въпроса е да не се превърнат в мнозинство.
*сън*
^Аз не ги оправдавам. Напротив, мен също изключително много ме дразнят нехайството и неточността. Просто уточних, че това, поне за мен, е много далече от 'предателството'.
:д Много завиждам, да. Толко много, че още малко ше ревна.
Да, същата съм - споделям такива неща изключително рядко и ако имам какво да кажа относно секса, го говоря с момчетата от компанията, а и не само де. С момчетата-приятели като цяло. Няма значение, че се събирам основно с момчета и имам три приятелски, И те се броят. С момичетата си имаме други теми на разговор, някак странно ми е да говоря за секс с друго женско.
Бай дъ уеи ... момичета трябва да сте много заблудени ако си мислите , че момичетата си споделят много повече за секс отколкото момчетата ...
Говорите, но не толкова детайлно. Детайлите се свеждат до т'ва дали наистина са и големи циците и просто е с големи подплънки. Коментарите приличат повече на "Леле, к'ва уникална свирка", отколкото на "Оле, той ме гледаше еди-как-си, направи еди-какво-си, набута ми го, ама не седейки така, ами иначе и после мигна два пъти и ми го завря еди-как-си".
babity ... да не си подслушвала някои 15 годишни ?? И значи нашето е просто ква уникална свирка ... а вашето е детайлно тип НАБУТА МИ ГО , АМА .... разбиваш ме![]()