.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Предбрачен договор?! Никога. Какво, ще ме накара да го подпиша, за да е сигурен, че няма да му взема колата или апартамента?! Не съм от тези, съжалявам. Няма сила, която да ме накара да го направя.
    Относно сватбата - имам си свои страхове, но в последно време ми се ще да се видя в бяло, както и май ми се сменя фамилия. Не вярвам, че брака е „естествено продължение на отношенията“, щото тва си е чисто и просто подпис и изхарчени пари по храненето на роднини, които не мога да гледам дори на снимка. Един вид мога и по двата начина, но бих била щастлива от малка сватба с най-важните ми хора.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Предбрачен договор?! Никога. Какво, ще ме накара да го подпиша, за да е сигурен, че няма да му взема колата или апартамента?! Не съм от тези, съжалявам. Няма сила, която да ме накара да го направя.
    Може пък той да ти ги вземе?

Все си мисля, че все пак зависи какво пише в договора.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Може пък той да ти ги вземе?

Все си мисля, че все пак зависи какво пише в договора.
    Добре де, все тая кой какво ще вземе и кой в какво иска да е сигурен. Все е глупост.
    За на Анархито примера няма да говоря, толкова е неадекватен, че няма накъде.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Добре де, все тая кой какво ще вземе и кой в какво иска да е сигурен. Все е глупост.
    За на Анархито примера няма да говоря, толкова е неадекватен, че няма накъде.
    Беше ебавка.. :/ Тъпа жаба, умиргай.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си