.
Отговор в тема
Страница 58 от 95 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2375
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз не знам какво толкова невероятно виждате в резултата
    8 седмици по 1 ампула, ии 4 по една в месеца, ако привилно съм разбрала. Това са 6 месеца.
    Моята коса и без ампули расте толкова за 6 месеца
    Вместо ампули, приемайте витамини.

Супер фен Аватара на Deadlock
    това е схемата на ампулите, а не интервалът, през който са правени снимките. което, разбира се, не значи нищо особено. ако някой се интересува, ще си гугълва съставките.

---

моята коса не расте толкова за 6 месеца (без цъфтежи, такава, която мога да оставя), тъй че разликата е особена за мен
    Последно редактирано от Deadlock : 01-30-2014 на 10:13 Причина: анти-спам

Град
    Manhattan *
    Разбрах, но разликата в дължината, ако са 6 месеца , не е нищо особено.

Здравейте Днес си купих Митично олио на Лореал.Ползвали ли сте го?Какво мислите? Доволни ли сте от него ? http://www.alexanderseidel-shop.com/...x600_14059.jpg

Някой правил ли си е маска с урина, чувала съм че се отразявало мн добре на косата ?

Цитирай Първоначално написано от Hotty_BB Виж мнението
    Някой правил ли си е маска с урина, чувала съм че се отразявало мн добре на косата ?
    а със ЛА..А някой правил ли си е маска.....???? хахахахахаха

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    а със ЛА..А някой правил ли си е маска.....???? хахахахахаха
    Питах сериозно. Ако не можеш да ми отговориш нормално просто не го прави. В интернет има много такива статии, а мен ме интересува дали някое от момичетата си е правило, и има ли ефект. Не виждам нищо лошо в това.

Питах сериозно. Ако не можеш да ми отговориш нормално просто не го прави. В интернет има много такива статии, а мен ме интересува дали някое от момичетата си е правило, и има ли ефект. Не виждам нищо лошо в това.
    аз ще ти кажа че има толкова многооооо други домашни маски за коса че няма нужда да си слагаш пикня,лайна,сперма,сополи,и тем подобни...

Аз лично не съм, но моя приятелка, която роди, се оплакваше от ужасен косопад, а и самата тя имаше много рядка коса, та тя си правеше урино-терапия на косата, но с бебешка урина или на малко дете и каза, че й спрял косопадът.
    Аз съм чувала, че се и пие-то дори има цели книги за това какво лекува, как се пие и т.н....

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Аз лично не съм, но моя приятелка, която роди, се оплакваше от ужасен косопад, а и самата тя имаше много рядка коса, та тя си правеше урино-терапия на косата, но с бебешка урина или на малко дете и каза, че й спрял косопадът.
    Аз съм чувала, че се и пие-то дори има цели книги за това какво лекува, как се пие и т.н....
    Именно.. просто исках да чуя отзиви. Благодаря ти!

Раждаш си бебето, то ти прави косопад, то произвежда лекарството - природата е съвършена.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Колкото и да помага никога не бих си слагала урина на косата/лицето и т.н.Има си толкова други начини,нужно ли е чак дотам да прибягвате..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

В кремовете ти за ръце има урея, в маската ти за коса има плацента и костен мозък .. да продължавам?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    ^Тази плацента и този костен мозък не са истински, а получени чрез химичен синтез.

Ами не знам.. аз лично не съм гнуслива, въпреки че не съм си мазала урина никъде.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Съвсем различно е да си я мажеш директно,а и както казаха-не са истински.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Аз съм си мазала лицето няколко пъти и има хубав ефект в/у самата кожа, както и избистрящ тена резултат.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Аз съм си мазала лицето няколко пъти и има хубав ефект в/у самата кожа, както и избистрящ тена резултат.
    кажи го на приятеля си , сигурен съм , че ще е очарован.

Град
    Manhattan *
    За Бога! Колкото и да е полезно всичко това, за мен е напълно излишно!

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    аз ще ти кажа че има толкова многооооо други домашни маски за коса че няма нужда да си слагаш пикня,лайна,сперма,сополи,и тем подобни...
    ....

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    кажи го на приятеля си , сигурен съм , че ще е очарован.
    Детенце, не се грижи за мен и това, какво аз правя, мъжът ми знае, че това, с което съм се мазала е от детето ни, така че няма проблем

Искам да кажа на всички невежи момичета и момчета, преди да отговарят неподготвени да попрочетат малко. В едни от най-скъпите кремове в състава си имат сперма, в други има златни, перлени и диамантени частитци и т.н.
    Всеки си преценява как да си поддържа косата (лицето)-дали ще си прави домашни маски, дали ще си купува шампоани за 20 или 200 лв или гребен за 800 е индивидуален избор. Тук се споделя опит, когато някой се интересува...всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни

всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни
    !
    какви са тея превземки?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    !
    какви са тея превземки?!
    Лично мнение - всеки може да го тълкува, както желае.

Нямам предвид теб, а тях.
    Ако пиене на конска сперма лекува косопад например, всички ще я пият директно от източника и пушек ще се вдига.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Детенце, не се грижи за мен и това, какво аз правя, мъжът ми знае, че това, с което съм се мазала е от детето ни, така че няма проблем

Искам да кажа на всички невежи момичета и момчета, преди да отговарят неподготвени да попрочетат малко. В едни от най-скъпите кремове в състава си имат сперма, в други има златни, перлени и диамантени частитци и т.н.
    Всеки си преценява как да си поддържа косата (лицето)-дали ще си прави домашни маски, дали ще си купува шампоани за 20 или 200 лв или гребен за 800 е индивидуален избор. Тук се споделя опит, когато някой се интересува...всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни
    извинявай , мамо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си