.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен Аватара на TIFOSO
    Бадър Хари дава съвети за овладяване на агресията алеле

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Отделно като се напия не зачитам приятелката си зачитам само приятелите си.На следващия ден съжалявам извинявам и се и се караме за тези неща не знам вече как ме търпи още това момиче.Осъзнавам че съм адски избухлив и паля много лесно фитила, и така.
    На каква възраст си?

Повече от фен Аватара на insprbL
    глок мента и валериян

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mycel Виж мнението
    На каква възраст си?
    На 18 години
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

sector
    Guest
    Ако наистина я обичаш, ОПИТАЙ се да се промениш. Знам, че няма да ти е лесно, защото и аз съм минал през това.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Съмнява се това да стане
    златко, не се съмнявай така.. демоните си знаят работата
    WE ARE NOT ANGELS!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    златко, не се съмнявай така.. демоните си знаят работата
    Един човек поне да се досети кой е този човек на аватара

МОМЧЕ СЪМ !

Пуши козче !

Че тя, ако те обича, всякакъв ще те търпи и ще те приема.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Li Na Виж мнението
    И аз така и казах, но тя ми вика, че това не може така да продължава да я е страх да излезе с мене за да не направя някоя глупост, че това при мене е системно, и че когато излизам на дискотека с приятели ( без нея) да я е страх да не се случи нещо, и ми пълни главата със всевъзможни глупости...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на djipsito
    С тва мислене гледай да не се задомиш с някой, който ще те пребива системно от обич. Примерно.

Авторе, само по дискотеки и барове ли ти се случва ? Щото ако е така, сигурно в алкохола е проблема.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Агресивен си и избухлив защото не си уверен в себе си. нямайки себеуважение, търсиш някой да те забележи. И как да стане това - ами като спретнеш скандал. Ха Ха Ха - Такива души обичам да обсебвам....

Сега малко по-сериозно - не ти ли се струва, че ако някой погледне гаджето ти, нищо няма да стане особено и не е нужно да се пенявиш така страстно? Сигурен съм, че на ден ти поглеждаш достатъчно на брой чужди гаджета. Питам се какво ли би станало ако техните приятели скачаха на бой, както ти? Навярно вече да гниеш в някое гробище.

Като за начало може да поработиш върху това. следващият сеанс - когато ми дойде кеф

Супер фен Аватара на djipsito
    Гледай положително на нещата, ако заглеждат приятелката ти, значи си си хванал хубава приятелка. По-хубаво ли щеше да ти бъде ако никой не я поглежда и ти се присмиват с ква си се хванал ? А и тя като е избрала да е с теб и гледа теб, кво те топли другите кво гледат ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    тоя същия има тема в раздел секс колко струва виаграта ахахахахх аве ей младежооо ;д

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Очевидно си недорасъл. Не знам какво друго да кажа, щом не умееш да се контролираш.

Да, аз също съм на мнение, че мъжът не се променя, и неговото отношение е такова, каквото жената го провокира. И аз съм на мнение... освен това... че не бих се занимавала да променям мъж, но ако той не ме зачита(както авторът, когато е пиян приятелката си), няма място до мен, това е въпрос на самоуважение. Не съдя мацките, които го търпят, всеки сам си избира.

Здравейте моя проблем е че съм прекалено агресивен и избухлив и моята приятелка ми каза че ако не са променя в най - скоро време ще се разделим, но просто съм такъв не мога да се променя.Съвсем малко ми трябва и ми пада пердето и не знам какво правя, кажете ми как да постъпя и какво мога да направя, да се променя заради нея (което ще стане много трудно) или да си бъда същия...
    кука голям си комплексар батко , вземи се оправи не можеш да забраниш някой на улицата да гледа теб или приятелката ти

тебе явно могат да те провокират лесно , примерно аз ще гледам приятелката ти и ти като се обадиш ще ти разбия мутрата

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Нищо лично към форумните PhD психоаналитици, но това рамкиране е прекалено смешно, като не мисля да се обосновавам, предвид глупостите, които прочетох.

Започни да тренираш нещо. Бойните спортове обикновено каляват психиката в тва отношение. Отделно че залата е мястото, където можеш да си изкараш цялата негативна енергия. В допълнение те прави по-самоуверен в схватки и няма да имаш нужда да се доказваш толкова, ако в момента имаш подсъзнателна такава.

Най-често агресивните и избухливи хора не са толкова умни.
    ти се вписваш идеално във форумните пхд аналитици бойните спортове не винаги каляват психиката , виж себе си ти си идеален пример за нежен и крехък несигурен младеж да не говорим колко сгрешена ти е концепцията , но не те виня много , все пак нормално като си толкова тъп залата е винаги мястото където загърбваш негативната енергия , оставяш останалите си проблеми и всички тези негативни неща навън и тренираш спокойно без комплекси и без злоба , хората там са твои приятели не врагове , враговете са на улицата , разбра ли ся бастун

и да , аз съм чувал че избухливите не са много умни , тебе ще те накарам да се изнервиш по форума точно с 1 пост ама ще ми се сърдят после изчезвай от темата бахур

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    кука голям си комплексар батко , вземи се оправи не можеш да забраниш някой на улицата да гледа теб или приятелката ти

тебе явно могат да те провокират лесно , примерно аз ще гледам приятелката ти и ти като се обадиш ще ти разбия мутрата
    Заповядай искам да видя как ще ми разбиеш мутрата Адрес ще ти дам даже

МОМЧЕ СЪМ !

глей колко си зле , аз говорих хипотетично не че искам да го направя , не съм с психични отклонения

и между другото недей да се надъхваш с адреси и тем подобни оттук доста хора ще ти потвърдят че съм реален щото са ме виждали и съм се показвал неколкократно питай за мене ако ти е толкова интересно ще получиш инфо младежо и плюс тва си от варна , да не стане случайно да се засечем , все пак ти си куката от сериала под прикритие демек голям си мафиот и ще ме счупиш бих се насрал оттеб мисля да не се ебавам повече , наистина

Мега фен Аватара на 102
    на друга кука се прай освен ако не иронизираш ;д

на истинска кука ли ве ай стига ве муааа

глей тва от профила на младежа които се описва като наи големия агресивен мощен кикбоксьор звяр

Е и на мен се случи влюбих се...На 17 съм тя на 16 ходихме на един рожден ден и просто се случи целунахме се след това спахме в едно легло (без секс но беше невероятно сигурно ако бяхме го правили нямаше да се чувствам така) просто бях сигурен че съм най - щастливия човек на света

коментарите ще оставя на другите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    на истинска кука ли ве ай стига ве муааа

глей тва от профила на младежа които се описва като наи големия агресивен мощен кикбоксьор звяр

Е и на мен се случи влюбих се...На 17 съм тя на 16 ходихме на един рожден ден и просто се случи целунахме се след това спахме в едно легло (без секс но беше невероятно сигурно ако бяхме го правили нямаше да се чувствам така) просто бях сигурен че съм най - щастливия човек на света

коментарите ще оставя на другите
    Усещам вашата ирония ама както и да е...

А това за твоя случай то винаги така става ако ти е приятно с един човек можеш да лежите в едно легло и да си говорите, и дори да не си помисляте за секс, това мога да го нарека влюбване от един поглед, от едно докосване...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на Oldschool
    Моята безплатна PhD анлиза на постовете, аватара и ника на потребителя, който е пуснал темата показват, че той е просто тъпо копеле. Естествено веднага се намери с другото тъпо копеле багерист и ще си се заплашват кой кого може да пребие, набие и там другите им неандерталски изблици на псевдомъжественост.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Моята безплатна PhD анлиза на постовете, аватара и ника на потребителя, който е пуснал темата показват, че той е просто тъпо копеле. Естествено веднага се намери с другото тъпо копеле багерист и ще си се заплашват кой кого може да пребие, набие и там другите им неандерталски изблици на псевдомъжественост.
    Тъпо копеле може да викаш на някой друг, но не и на мене, не ме познаваш нито нищо, и се изказваш неподготвен.Какъв ти е проблема не можах да разбера ?

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на 102
    споко де тъпо копеле без нерви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си