- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браво!
Не си мислете, че на запад с кастрация са ги елиминирали..
Аз не мога да повярвам, че Аурис изписа подобни неща. Искрено се надявам да е иронизирал.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хахаххаха Тоова ли ще кажеш? Май нещо заглъхна? Сега на годините се захващаш. Е, да ама не винаги годините казват истината.
Обясни ми . Ти на истина ли вярваш, че в близките години ще има промяна? Че ще започнат да ги кастрирват?
Е, на селянина му е писнало и няма кво да се лъжем. Хората нямат вяРА в ДЪржаватА.
Така че ако някой ми убие, ако ще 10 кучета, защото не вижда друг изход.. то няма да го обвиня!
те китайците с кастрация не ги намалят вие мислите че с кучетата ще успеете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Питахте ме, казах ви вариант. Това, че ви е по-лесно да стоите тук и да си чешете пръстите по копчетата на клавиатурата е друг въпрос.
Не съм заглъхнала, просто не виждам смисъл да водя спорове със стена. Толкова сте вглъбени в собствената си простота, че не намирам за разумно да се мъча да ви вадя от там. Единственото, в което сте истински добри, е да обяснявате, че другите грешат. Затова и се захващам за годините - с тях ще се научите.
Тва едно на ръка.
Второто - повтарям, обръщаш темата на където смяташ, че си компетентен. Говорехме за насилието над беззащитни животни в името на нечие удоволствие, а не изтребването им с цел намаляване на популацията им.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
EinGEIteskind,рядко тъп и безгранично ограничен си честно,не знам кой ти е казал,че си интелигентен ама наистина много те е изгаврил и искрено се надявам да не си наистина учител както твърдиш,защото хората,които "учиш" са обречени на духовен геноцид и умствена деградация,бивайки облъчвани от мисловната диария,която не спираш да бълваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?
Аз лично съм против лова, всяко убийство (на животно) различно от храна (при положение, че нямаш друг вариант/отгледал си го сам)/самозащита , е безсмислено. Като цяло съм и против зоопарковете, аз не бих желал да ме затворят в клетка 4 на 4 и да ме хранят и поят. Както и смятам, че за всяко убито животно, което е защитен вид, трябва да има минимум 2-3 години затвор. Ясно ми е, че и бездомните кучета само с кастрация няма да стане, трябва и присъди за хората, които не си гледат кучетата, плодят се безразборно и после ги мятат до някой контейнер. Ние до сега сме имали само женски кучета и само едно имаше кученца (умишлено).
n00bs
И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?
Хаха още ли спорите по тва. Сигурно спорите спрямо различни крайни цели и спорите кои цели са най-добрите, като на всеки дефиницията за това колко добри са дадени крайни цели е колко са близки до неговите собствени.
Вместо това ще ви се похваля с това, че искам да ви се похваля с нещо и същевременно да не ви казвам какво е, като типичен атеншън хор ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си
и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...