.
Отговор в тема
Страница 31 от 31 ПървиПърви ... 212728293031
Резултати от 751 до 760 от общо 760
    Голям фен Аватара на black pearl
    Мда, така е. Английския наистина е много , много лесен. Аз уча испански и направо ми се еба майката (поне ми харесва и ми е приятно, за разлика от английския) :Д То времена, та неправилни глаголи , та за положителня и отрицателня ф-ма всичко различно.. :Д А сме взели 10 времена , а имаме още 8..

Но иначе и на мен английския не ми е много по сърцето, но ще го уча , няма как. Най-малкото , че в цял свят се говори и една свястна работа няма да си намериш без него..

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Но иначе и на мен английския не ми е много по сърцето, но ще го уча , няма как. Най-малкото , че в цял свят се говори и една свястна работа няма да си намериш без него..
    Изобщо не съм съгласен с болднатото, но не мисля, че има смисъл да спорим. Бъдете си заблудени, че английският е всичко.

Голям фен Аватара на black pearl
    Навсякъде се търсят знания по английски език. Както и да е , не ми се спори.

П.П - Днес ни казаха оценките
    БЕЛ -6
    Испнски -5
    Сип испански -6
    Математика -4 :хх
    ФВС-6 :Д

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Изобщо не съм съгласен с болднатото, но не мисля, че има смисъл да спорим. Бъдете си заблудени, че английският е всичко.
    английският е всичко

Супер фен Аватара на mayaaa
    Никой не ти казва, че английският е всичко (освен dimitar., ), ама отваря много врати. Пък и каквато и да е причината да го учим, всяко знание е полезно.. А, за това, че ако него не разбираш не можело да ти вървят други езици изобщо не съм съгласна. Познавам хора, които не са добри в английския, но немският и испанският им вървят. И да, пак казвам, че не съм добра в езиците, но само в точните науки ли да се развивам тогава? Това е прекалено едностранчиво според мен. Друг въпрос е, че ако оставим професионалното развитие на страна, огромен процент информация е на английски - филми, книги, статии и тн и тн. Е, какво, ако искаш да прочетеш някоя интересна книга на английски, да си чакаш някой да благоволи да я преведе и преиздаде ли? Дори и с не желание, ученето на английски (и на други езици) е от полза.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А, за това, че ако него не разбираш не можело да ти вървят други езици изобщо не съм съгласна. Познавам хора, които не са добри в английския, но немският и испанският им вървят.
    Точно за това съм съгласен, хахаха. Както ТИ самата каза, всеки си има мнение.

А, за това, че английският не е всичко. Ами представи си, че кандидатстваш за работа, но има и друг човек, който кандидатства за същата позиция. Ти имаш ниво С1 на английския, а той има B2 на френски и английски. Е, почти 100% сигурен съм, че ще изберат него/я.

anonymous895156
    Guest
    А, за това, че английският не е всичко. Ами представи си, че кандидатстваш за работа, но има и друг човек, който кандидатства за същата позиция. Ти имаш ниво С1 на английския, а той има B2 на френски и английски. Е, почти 100% сигурен съм, че ще изберат него/я.
    да работодателите вземат предвид единственото това. Ясно е, че само с английски не може да се направи нищо, но конкуренцията на пазара на труда е толкова голяма, че без чужд език (особено пък английски) в повечето случаи си отписан.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Точно за това съм съгласен, хахаха. Както ТИ самата каза, всеки си има мнение.
    Еми, с друго впечатление останах от предишните ти коментари, но е относително, така че явно не си имал това предвид.

Така казано, да, съгласна съм.

Чак сега виждам тази тема иначе здравейте !

Мега фен Аватара на Rabalka
    Здрасти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си