- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
галапагос я дай снимка да те видим, гледам учиш в търновския университет информатика , вие компютарджиичетата сте добре познати с невероятната си физикатва от мноо писане на компа и гледане на монитора , спагетник
мухахах
@darknesswillfall Слаб ти е фарма, момче. Такива като теб с Кетлър уредче на балкона просто имат правото да изцепат на някъде. И не знам кой ти е дал самочувствието, че си много здрав и силен, и толкова качествен побойник, че да се репчиш.
Просто като си влезнал тук да се правиш, показваш до к'ва степен можеш да си увреден психически. Клавиатурна нинджа.
дал си 1000лв за тежести , уникално прост си между другото , или работиш в някой завод за метал и си претопил метални винкели да си оборудваш домашната измазнена износена лежанкаи нищо не ми е опряло тарбух с козина
единственото което ще ти опре обаче е юмрук в носната кухина ако дойдеш в българия , което ме съмнява понеже си изпраднял гастербаитер които лиже руски чурки в дрезден за 5 евро на ден
![]()
тва с нинджата съм го чувал често , признавам си вече най накрая , истина есамочувствието ми го дава майка ти , тя вика че съм бил мноо корав и твърд и оттам , вини я нея , аз нямам касателство , чу ли циганска ръждясала рикша
![]()
Бай хуй, някой ден ако се пуснеш на някое състезание из Европа може да се засечем. До тогава си помпи със смешното уредче и не се меси при мъжете.
Леко си загрявам с твоя макс.
Пари за тежести и пудовки винаги с кеф давам.
Поредния интернет хулиган, дето не си показва муцуната.
Последно редактирано от Canis_Dirus : 02-11-2014 на 21:32
Grumpy old madman
Става ми тъжно, като гледам колко ниско интелигентни момчета има в тази държава.
глупендер аз муцуната съм си я показвал споко![]()
на състезание за какво , джу джитсу супер мухаходи се изпразни във възглавницата си и се успокой малко
![]()
ти докато даваш пари за тежести които не са направени от злато че да струват толкова , аз инвестирам за по важни неща за които ти никога няма да дадеш понеже си неандарталец , ися не питай за кво давам пари понеже няма да изкопчиш![]()
ся и хулиган ли станахе добре нали и ти си хулиган , затапи ме
подрискич , очаквам да ме нападнеш
нещо не можеш да ме ядосаш засега , ама бая съм ти бръкнал в путката щом специално за мен клип постна
![]()
пари не съм давал кой знае колко. пък и колко са 1000 лева?
е те тука:
https://www.facebook.com/photo.php?v=412060028924816
https://www.facebook.com/photo.php?v=412050228925796
същия смешник си
Grumpy old madman
Мухахахах добре ве туи ме разсмя признавам , наиш ли що ме разсмяне щото не приличам на него ама никак
ми понеже.......как ги намираш тия клиповекак аз не попадам на такива раоти , ами ти ги постна
![]()
тва да не е фитнес инструктора тиили кондиционния ти треньор
![]()
лек кажи му да смени малко тежестите , знам че е ся за пример , ама вместо бетонните отливки да ги смени с водопроводни шахти тия дето са по улиците повече тежак лек
![]()
Същия интернет анонимник като теб
Видя се, че си само приказки. И цялото село да сере, не мое ти напълни устата.
Grumpy old madman
нали ходих на форумни срещи и ме видяха ве бастун , уу мноо си прост не си в час изобщо лизгоч![]()
Ходил си на форумна среща на гей форума, че им е липсвало едно дупе.
поне напълниха ли ти устата с едно мощно букаке?
Е така да млъкнеш за 5 минути?
Grumpy old madman
е щом е гей форума и ти пишеш в него и си доста активен между другото , тва значи ли че ти си най големия хомосексуалист тукаа кажи ве , хомо сапиенс
кво е букаке , бук-аке , ако бук е дърво , а ако аке е лайно , демек лайняно дърво , демек обичаш да смучеш лайняни дърветаспри да тука има малки деца ставаш гнусен , киртак
призовавам те да отнесеш извратените си простотии другаде , чу ли чапуняк
![]()
в реалността ще искаш да говоря да те успокоя , ама не говоря , просто ще те поздравя тихо малком и след това ще се събудиш дезориентирам и ще се чудиш кво се е случиломноо е гадно чувството
сигурно го знаеш ,с разликата че няма да има правила и гъза ти ще е на асфалта а главата а някоя градинка , не на мекичко в залата , мисирев
![]()
дежавюто е на 90 процента , нали беше клавиатурна нинджа пълентой не добави пълен
![]()
Поясни?
@darkness Не знам к'ви форумни срещи си измисляш. Да не би тази простотия излята тук да се дължи на нещо от детството ти? Да не би да са те сцепвали от бой и да си припадал по градинките, че се правиш на Майк Тайсън, да поизбиеш някое и друго комплексче? Или не си имал приятели и си стоял сам да помпаш на невероятната си Кетлър машина 40 в 1? Ходи се прегледай и спри да пишеш, заради твоята кретенщина оспамихме темата, минет.
На мен ми е интересно дали darknesswillfall може да си проследи логиката в собсвените си изречения. Такъв покемон не бях виждал още.
Всички сипват на форумния пялячо darknesswillfall. Тъжен е живота в дълбоката провинция. Горкто сигурно не го пускат да излезе от къщи и по цял ден злобно блъска чикии по форумите седнал на домашното си уредче кетлер, дето максимум 120 кила издържа
Grumpy old madman
айде спрете да си ги мерите бе!![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???