- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да спрем сладкото заедно!!!
Аз ако го сложа в шкафа и не ми е пред очите, забравям напълно за сладкото. Обаче ако е пред очите ми, абсурд да си остане така.
Яж мед или някакво домашно сладко като заместител, или мляко с какао...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Никога не съм разбирала манията по шоколада. Имам един черен шоколад (защото само този понасям да ям) вече трета или четвърта седмица на масата пред мен и не изпитвам никакво желание да го довърша. Май нямам мания по-сладкото, но пък, ако веднъж в месеца ми се случи да ми се прияде вафла, въобще няма да се замисля и ще си угодя. От време на време си купувам бисквитки и желирани бомбони, но е поне веднъж на 2 седмици.
Напоследък съм влюбена в мюслито на Carrefour, което е пълно със захар, но пък май ми се отразява добре сутрин когато бързам за лекции, защото после не ми пада кръвното изведнъж.
От плодовете обаче не се отказвам. Заменям всякакво сладко за плод.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ям мед, мед с тахан, сушени плодове, пресни плодове и пак не мога да изпитам това чувство на задоволство, ако не ям шоколад!![]()
ЗдравейтеАз не съм яла сладко от месец и половина да не са и два..Не изпитвам и желание да го ям.Също както strawberry88 си хапвам мед с тахан.Дори снощи си приготвих едни бисквитки с мед,тахан,овесени ядки и орехи и както съм в ПМС гледайте какво става
![]()
![]()
Заминаха за нула време та чак ми се доповръща
![]()
Искам да се чохваля,че днес ми е втори ден без сладко!!!:д Чуствам се много добре засега,но предполагам,че скоро ще ме удри изведнъж вълната и ще издивеяАми какви са вашите постижения в момента?
Аз също си правя домашни бисквитки с овесени ядки или мъфини с овесени ядки и банан. Слагам и кафява захар/мед, и масло, за по-здравословно, ама ... като цяло е по-добре да се ядат домашно направени неща, не пакетирани. Аз преди доста време изкарвах без сладко, имах воля, но напоследък съм като пристрастена към шоколада. Не мога да спра. Все си казвам това е последно и ...ето че преди малко пак си купих от любимия ми на Милка - с бисквити Орео вътре.![]()
Голяма краста ми е. Мразя го тоя порок. Ако цигарите не бяха толкова вредни, честно, бих пушила в името на това, да не ям сладко...
Спрях го от един месец, сега меля доста плодове, за сметка на сладкото![]()
Кофичка кисело мляко (ако е домшано най-добре - всеки може да си направи; ако не - натурално). В нея ситно се нарязва ябълка, троши се орех и (евентуално) се слага лъжичка мед.
По-вкусно е от всякакви вафли, шоколади, Активии и т.н.
Това или плодов сок ми е любимото сладко сега...И биричка, де, но вече не пияПреди реално живеех на сладко, но е много съсипващо, не знам вие как издържате.
Само аз ли не ям често сладко? Предпочитам солени неща - чипс, снакс - особено "Star"-а със катерицата. Обожавам гооо <333 :Дд
Точно, защото е съсипващо искаме да го спрем. Същност доста време не бях яла сладко и като започнах чак ми горчеше, беше ми много гадно, дори сега след като изям нещо сладко ми става гадно, но пак си го ямСега даже не ме блазни много, но преди 2-3 години буквално живеех на сладко - за закуска, обяд и вечеря
Мен пък соленото хич не ме влече, ям си храната без да добавям никаква сол.
Да беше само шоколада ще се преживее, ама то са всякакви видове кексчета, бисквитки, вафлични, кроасанчета и още каквото можете да се сетите.
И аз като повечето момичета тук мога да живея само на сладки неща и осъзнавам колко е зле това,обаче пусто ми е много трудно.Засега не съм яла шоколад от около седмица и избягвам каквито и да било сладкиши и вафлички и нямам проблем.Аз много се ядосвам,защото искам да се храня като хората,без да ям боклуци,но често се случва докато ги избягвам,просто да не ям нищо.И така като огладнея се наблъсквам вечерта едно хубаво,понеже през деня мога максимум един път да ям нещо нормално и ефектът е никакъв.
аз веднъж си направих експеримент.. около седмица не бях яла нищо сладко и после излапах един шоколад Милка и ми стана толкова гадно, лошо, сърцето ми почна да бие много ;д то уж всеки осъзнава вредата за организма (мани ти фигурата) от сладкото, ама.. наркотик си е. от малка съм научена винаги след вечеря/обяд да има десерт нещо сладко.. като си помисля за тия години колко много такива боклуци съм изяла.. цяло чудо е, че кръвната ми захар все още е в норми *пиша това ядейки Нутела.. 'баси*
Ами сладкото не е толкова вредно,ако е в нормални граници.Единствено когато съм на НВД(ниско въглехидратна диета) не ям сладко,а попринцип не мога без него.Но когато ям шоколад или друго,което съдържа рафинирана захар е задължително преди 3 следобяд и в нормални количества-20г шоколад,1 бисквитка,1ч.лъжичка течен шоколад или нещо от сорта(само по 1) за деня.
http://vbox7.com/play:eba64a66a4 Желая ви успех!![]()
"To be nobody, but yourself, in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!" E. E. Cummings
А случвало ли ви се е в период в който сте предимно на сладко (не става въпрос за голями количества, а редовно консумиране) после всеки път директно да си драйфате - без да се насилвате или да искате? Или само аз съм била в този филм...![]()
Аз през деня мога да не се сетя за сладко, но стане ли вечер...ставам друг човек.![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Аз също много обичам сладко,но трябва да се откажа. Започна ли да ям шоколад,не мога да спра.
Сега съм и на диета и се чудя какъв заместител да изнамеря,затова реших да дъвча дъвки и се разсейвам.
Вече 4-ти ден не съм докоснала нищо сладко,дъвча дъвките и си намирам някаква работа .. получава се.
Всеки може,но е по-мъчително от това да ни измъчват. Макар,че не е нужно да го спираме съвсем ..
може би трябва само да се ограничим,но за целта трябва да се научим да живеем без вкусните сладки.
![]()