.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре бе, как ходите с мустаци по седмица-две, докато станат достатъчно дълги за кола маска?
    Ужасно е това, аз един ден не ги изтрайвам. Ама съм с много тъмна коса де, повечето от вас сигурно са русички...
    И аз съм с много тъмна коса.Аз с кола маска премахвам почти всички косъмчета и останалите с пинсета.И още на 2-ят ден имам пак.Много е гадно,не мога да търпя,но се налага да чакам да станат дълги.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Ако ги махаш с кола маска и я разнасяш добре по горната устна след като отлепваш и по няколко пъти повтаряш, няма как да ти се появят на другия ден. Всичко излиза и може да провериш като си я правиш на по-увеличителната част на огледало, което малко като лупа. Гаранция! Аз поне съм вече ветеран
    О, не, нямах предвид това.
    Имах предвид, че рано или късно косъмчетата избиват, но не са достатъчно дълги за кола маска и трябва да ги чакаш 4-5-6 дни или дори повече. Това ме побърква мен.

Аз сега си карам с колата на Veet в бурканче и със нея по 2 седмици няма нищо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, не, нямах предвид това.
    Имах предвид, че рано или късно косъмчетата избиват, но не са достатъчно дълги за кола маска и трябва да ги чакаш 4-5-6 дни или дори повече. Това ме побърква мен.
    О, да, и аз полудявам, когато трябва да "изчакам" подходящата дължина за махане. Само че с годините малко изтъняват и дори и по-малки могат да се махат, ако се повтаря повечко. Много се ядосвам на реклами за някакви обезкосмяващи продукти с лого "до две седмици никакви косъмчета". Мен за толкова ми излизат на дължина все едно никога не съм ги махала. А за месец, спокойно мога да вляза в клетката на орангутан и да станем трудно различими. Жените, които нямат проблеми с окосмяването просто не знаят какво облекчение е. А познавам и такива, които си махат на лицето мъха всеки месец, за да имат гладки лица - това пък е такава грешка, че не е истина...

Мега фен Аватара на Dagichka
    малее, любимо ми е някой следобед да седна с огледало пред мен срещу светлината и с пинсетата като почна махам черните гадини :Д с кола маска все още не съм пробвала, имам чувството, че ще си откъсна цялата кожа така :Д

С газовата горелка
    _l_

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    на кое се посмя , като си видя мъхчето (мустака) в огледалото ли
    Рядко го виждам,понеже го махам ако вече не стана ясно.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Мен ли питаш? Ходя на козметичка и ..
    С кола маска,а онова за Вийт - и аз не съм много сигурна,дърпах на всички възможни страни.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

^ Какво е това?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Какво е това?
    http://apteka.framar.bg/30028298/%D0...%D0%B7%D0%B8-8
    Hostis Honori Invidia

anonymous708973
    Guest
    Боже, изрусявала съм си ръцете, когато бях... 6-7 клас. Ама мустака? Сериозно ли мислиш, че не се вижда? Ще подейства само ако наистина е малко и косъмчетата са съвсем късички.

Повече от фен
    Аз използвам тези ленти на Avon

Но въпреки това от време на време се чистя с пинсета- неизбежно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си