- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мъхчето над горната устна
Аз сега си карам с колата на Veet в бурканче и със нея по 2 седмици няма нищо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
О, да, и аз полудявам, когато трябва да "изчакам" подходящата дължина за махане. Само че с годините малко изтъняват и дори и по-малки могат да се махат, ако се повтаря повечко. Много се ядосвам на реклами за някакви обезкосмяващи продукти с лого "до две седмици никакви косъмчета". Мен за толкова ми излизат на дължина все едно никога не съм ги махала. А за месец, спокойно мога да вляза в клетката на орангутан и да станем трудно различими. Жените, които нямат проблеми с окосмяването просто не знаят какво облекчение е. А познавам и такива, които си махат на лицето мъха всеки месец, за да имат гладки лица - това пък е такава грешка, че не е истина...
малее, любимо ми е някой следобед да седна с огледало пред мен срещу светлината и с пинсетата като почна махам черните гадини :Д с кола маска все още не съм пробвала, имам чувството, че ще си откъсна цялата кожа така :Д
Мен ли питаш? Ходя на козметичка и ..
С кола маска,а онова за Вийт - и аз не съм много сигурна,дърпах на всички възможни страни.![]()
^ Какво е това?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Hostis Honori Invidia
Боже, изрусявала съм си ръцете, когато бях... 6-7 клас. Ама мустака? Сериозно ли мислиш, че не се вижда? Ще подейства само ако наистина е малко и косъмчетата са съвсем късички.
Аз използвам тези ленти на Avon
Но въпреки това от време на време се чистя с пинсета- неизбежно е![]()