- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче от друга националност
По-глупава и комплексарска тема не бях чела скоро.
Важи и в случай, че историята е истинска.
Ей изядохте момчето с парцалите заради едното зарязване, голямата работа. Родени самаряни.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Той по-скоро се оплака, че хем го сърби, хем боли.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тъй действат слугите на яхве, подмолно
браво на теб, забил си юмрук в лицето на цион
похвално
такъв му бил късмета![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не си давате сметка как се отразява през цялото ви детство да ти налагат омраза...
Като бях на 5-6 ме приспиваха с истории за ръкавици и дивани от еврейска кожа...Баба ми казваше, че като порасна и аз ще имам свои собствени аксесоари.
Не можеш просто така да захвърлиш възпитанието си и това в което си вярвал цял живот.
А вече това, че доста от нещата на които ме учиха за евреинът и неговата култура се оказват верни...Ами, да, как да реагира човек в подобна на авторовата ситуация?
Така като ви чета коментарите, ако вие бяхте на негово място сигурно щяхте да постъпите доста по-екстремно към момичето и семейството й....
Не е нужно да е истинска, за да говорим на теория...Ти мислиш, че такива неща не се случват?
Той не се колебае дали да е с нея - в моментът в който е разбрал я е отрязал. Може да не мисли, че е гнусна, а напротив, но възпитанието да си казва думата...Или пък да си преосмисля идеалите, защото е видял, че може да му дойде точно от където не очаква...
Не е по темата ,ама защо нашия автор-патриот пише еврейка, българка и т.н. с главни букви? За патриот все ми се струва че би трябвало поне правилно да пише?
Иначе не знам къде си расъл,но мен НИКОГА не са ме плашили с еврей.Какво им е тобкова различното?Евреите изповядват вярата на Христос преди той да стане начало на нова вяра.И какви са тия карикатурни представи за една цяла нация?Сега ще се окаже и че приличам на бай ти Ганьо само щото съм българка.Остави момичето и си живей животеца с предразсъдъци. А и да напомня че по време на ВСВ България,въпреки че е съюзник /не особено деен / на Хитлер не е предала своите евреи.Не че има общо с темата,но обичам и аз да си напомням че ние не сме чак такива расисти.То и затова циганите на главата ни се качиха,ма се разсейвам вече прекалено много
Сериозно, в какви семейства са ви отглеждали, че са ви карали да страните от дадена нация? Всички си имат минути и плюсове, ама какви са тези болни мозъци?! Представете си някои други, доста по-добре даже развити народи да говорят така за българите? Не казвам християнството защото не всеки е християнин тука и не си гледаме даже религията. Ако бяхме като тях щяхме да ходим всяка неделя на църква, сутрин в 7 да ходим и следобед в 4 пак, така че няма да сравнявам религии, но примерно те да говорят така за нас? Не мисля, че точно в този момент ние сме им виновни, защото миналото си е минало, но сега живеем в настоящето и конкретно българите не сме тръгнали да избиваме евреите, че да се мразим или като малки тях да ги учат какви гнусни същества сме ние.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не разбирам защо ме набедихте за трол. Напълно сериозна е темата ми. Както казах от малък така съм възпитаван и за това така мисля. Момичето го харесвам и то наистина много, но това че е еврейка ме отблъсква. А и като знам че наше никога няма да я приемат или одобрят защо да се мъча да задълбочавам нещата с нея.
Моментално да казва кой от Динозаврите на Кофата си прави гаргара с нас! Ама моментално!
Проблемът е в това, че не мога да я забравя, колкото и да се опитвам. Искам да спра да мисля за нея, а не мога, само тя ми е в акъла. И това, което ме дразни най-много е, че за нея беше лесно да ми каже чао. Не ме поглежда, не ми говори, усмивката и си е напълно същата, все едно че ме заличи напълно. Яд ме е, че на мен ми е тежко, а не нея и е все едно.
Еми нормално да ѝ е все едно.
Значи това било. Ти си я зарязал, за да може да я "накажеш" и да я видиш как страда, очаквал си да ти се извинява и моли да я приемеш обратно. Сега обаче след като планът ти не е проработил ти е гадно.
Глупак!
И аз имам особено мнение към този народ и съм с 1 и даже 2 на ум когато имам взимане даване с такива , но ако мацката е готина и си се кефите взаимно не виждам какво значение има . Аз с удоволствие бих пренебрегнал факта , че е джуиш . Погледни го от добрата страна - децата ви ще станат я банкери , я политици , я някоя и друга важна клечка . Евреите умеят да се нагаждат и да уреждат своите . Ето наш Станишко мамин сладък вече втори мандат управлява държавата .![]()