.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Темата или е пързалка, или авторът е прероденият Хитлер.

Супер фен Аватара на shmatarok
    По-глупава и комплексарска тема не бях чела скоро.
    Важи и в случай, че историята е истинска.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ей изядохте момчето с парцалите заради едното зарязване, голямата работа. Родени самаряни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ей изядохте момчето с парцалите заради едното зарязване, голямата работа. Родени самаряни.
    а че що му трябваше да идва да се хвали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Той по-скоро се оплака, че хем го сърби, хем боли.

Супер фен Аватара на tireheb
    тъй действат слугите на яхве, подмолно
    браво на теб, забил си юмрук в лицето на цион
    похвално

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Той по-скоро се оплака, че хем го сърби, хем боли.
    еми и ние го почесахме

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    еми и ние го почесахме
    С ренде.

Град
    Варна
    такъв му бил късмета

Не си давате сметка как се отразява през цялото ви детство да ти налагат омраза...
    Като бях на 5-6 ме приспиваха с истории за ръкавици и дивани от еврейска кожа...Баба ми казваше, че като порасна и аз ще имам свои собствени аксесоари.
    Не можеш просто така да захвърлиш възпитанието си и това в което си вярвал цял живот.
    А вече това, че доста от нещата на които ме учиха за евреинът и неговата култура се оказват верни...Ами, да, как да реагира човек в подобна на авторовата ситуация?
    Така като ви чета коментарите, ако вие бяхте на негово място сигурно щяхте да постъпите доста по-екстремно към момичето и семейството й....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ами, да, как да реагира човек в подобна на авторовата ситуация?
    Тая ситуация е толкова истинска, колкото аз съм висока метър и 90. И на токчета не мога да ги стигна.
    Никой няма да изпадне в подобна ситуация, по простата причина, че никога не би имал колебание дали да бъде с това момиче или не, щом я намира за гнусна.

Тая ситуация е толкова истинска, колкото аз съм висока метър и 90. И на токчета не мога да ги стигна.
    Никой няма да изпадне в подобна ситуация, по простата причина, че никога не би имал колебание дали да бъде с това момиче или не, щом я намира за гнусна.
    Не е нужно да е истинска, за да говорим на теория...Ти мислиш, че такива неща не се случват?
    Той не се колебае дали да е с нея - в моментът в който е разбрал я е отрязал. Може да не мисли, че е гнусна, а напротив, но възпитанието да си казва думата...Или пък да си преосмисля идеалите, защото е видял, че може да му дойде точно от където не очаква...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от renard Виж мнението
    Не знам какво да правя, искам да съм с нея, но и същевременно ми става гадно и гнусно като се сещам, че не е Българка. Та родителите ми толкова зле са настроени към нейният вид, как да им кажа? Да се опитам ли да я забравя или да се опитам да си я върня, и най-вече как? Благодаря
    е, темата му друго казва

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не е по темата ,ама защо нашия автор-патриот пише еврейка, българка и т.н. с главни букви? За патриот все ми се струва че би трябвало поне правилно да пише?
    Иначе не знам къде си расъл,но мен НИКОГА не са ме плашили с еврей.Какво им е тобкова различното?Евреите изповядват вярата на Христос преди той да стане начало на нова вяра.И какви са тия карикатурни представи за една цяла нация?Сега ще се окаже и че приличам на бай ти Ганьо само щото съм българка.Остави момичето и си живей животеца с предразсъдъци. А и да напомня че по време на ВСВ България,въпреки че е съюзник /не особено деен / на Хитлер не е предала своите евреи.Не че има общо с темата,но обичам и аз да си напомням че ние не сме чак такива расисти.То и затова циганите на главата ни се качиха,ма се разсейвам вече прекалено много

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Сериозно, в какви семейства са ви отглеждали, че са ви карали да страните от дадена нация? Всички си имат минути и плюсове, ама какви са тези болни мозъци?! Представете си някои други, доста по-добре даже развити народи да говорят така за българите? Не казвам християнството защото не всеки е християнин тука и не си гледаме даже религията. Ако бяхме като тях щяхме да ходим всяка неделя на църква, сутрин в 7 да ходим и следобед в 4 пак, така че няма да сравнявам религии, но примерно те да говорят така за нас? Не мисля, че точно в този момент ние сме им виновни, защото миналото си е минало, но сега живеем в настоящето и конкретно българите не сме тръгнали да избиваме евреите, че да се мразим или като малки тях да ги учат какви гнусни същества сме ние.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не е по темата ,ама защо нашия автор-патриот пише еврейка, българка и т.н. с главни букви? За патриот все ми се струва че би трябвало поне правилно да пише?
    Иначе не знам къде си расъл,но мен НИКОГА не са ме плашили с еврей.Какво им е тобкова различното?Евреите изповядват вярата на Христос преди той да стане начало на нова вяра.И какви са тия карикатурни представи за една цяла нация?Сега ще се окаже и че приличам на бай ти Ганьо само щото съм българка.Остави момичето и си живей животеца с предразсъдъци. А и да напомня че по време на ВСВ България,въпреки че е съюзник /не особено деен / на Хитлер не е предала своите евреи.Не че има общо с темата,но обичам и аз да си напомням че ние не сме чак такива расисти.То и затова циганите на главата ни се качиха,ма се разсейвам вече прекалено много
    Мен даже и с Торбалан не са ме плашили, а майка ми изпадаше в дива ярост, когато учителката в детската градина се опитваше да ни плаши с полицаи. И аз не знам в какво семейство трябва да си израсъл, че да са те плашили с евреи, за Бога.

е, темата му друго казва
    E, ама се разбрахме, че темата е трол...
    А и в същият цитат пише за родителите...

Не разбирам защо ме набедихте за трол. Напълно сериозна е темата ми. Както казах от малък така съм възпитаван и за това така мисля. Момичето го харесвам и то наистина много, но това че е еврейка ме отблъсква. А и като знам че наше никога няма да я приемат или одобрят защо да се мъча да задълбочавам нещата с нея.

Мега фен Аватара на tori
    Моментално да казва кой от Динозаврите на Кофата си прави гаргара с нас! Ама моментално!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от renard Виж мнението
    А и като знам че наше никога няма да я приемат или одобрят защо да се мъча да задълбочавам нещата с нея.
    И темата ти приключва с това.
    Не виждам къде е проблема?

Проблемът е в това, че не мога да я забравя, колкото и да се опитвам. Искам да спра да мисля за нея, а не мога, само тя ми е в акъла. И това, което ме дразни най-много е, че за нея беше лесно да ми каже чао. Не ме поглежда, не ми говори, усмивката и си е напълно същата, все едно че ме заличи напълно. Яд ме е, че на мен ми е тежко, а не нея и е все едно.

Град
    Варна
    Еми нормално да ѝ е все едно.

Значи това било. Ти си я зарязал, за да може да я "накажеш" и да я видиш как страда, очаквал си да ти се извинява и моли да я приемеш обратно. Сега обаче след като планът ти не е проработил ти е гадно.
    Глупак!

Голям фен Аватара на toad
    И аз имам особено мнение към този народ и съм с 1 и даже 2 на ум когато имам взимане даване с такива , но ако мацката е готина и си се кефите взаимно не виждам какво значение има . Аз с удоволствие бих пренебрегнал факта , че е джуиш . Погледни го от добрата страна - децата ви ще станат я банкери , я политици , я някоя и друга важна клечка . Евреите умеят да се нагаждат и да уреждат своите . Ето наш Станишко мамин сладък вече втори мандат управлява държавата .

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Сериозно, в какви семейства са ви отглеждали, че са ви карали да страните от дадена нация?
    Просто семействата им са ги отглеждали 'в саксия'.
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си